reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Asienka:) kochana płacz, płacz, trochę pomaga, chociaż wyładować złość. Ja wczoraj dałam nieźle popalić mojemu M. :-D przeryczałam całe popołudnie.
To dopiero Twój 2 cykl z CLO. Po drugim to miałam taką jazdę.. chyba wtedy najgorzej przyjęłam kolejną porażkę....
Ale cóż... kolejny cykl, kolejna nadzieja ;)
Kochana na nas też przyjdzie pora ;-)

ewka2412 to teraz czekamy na Twój pozytywny teścik :-)

Buziaki!!
No hej laleczko:)
Dzisiaj naprawde mam straszny dzień, nawet wczesniej zwolniłam się z pracy bo nieprzygotowana byłam na@ Ja wiem że nowy cykl to nowa nadzieja ale na dzień dzisiejszy to mam juz dość tych cykli te dwa lata już mi nosem wychodzi, te wyczekiwanie na każdy okres czy się udało:no: i za każdym razem to rozczarowanie...
Chce juz żeby zleciało do dziewiątego bo jestem ciekawa co mi gin powie a M. wysyłam na badanie chłopaków bo może problem nie tylko po mojej stronie?
Klaudynko dzięki za pocieszenie:) mam nadzieje że we mnie też taki optymizm wstąpi jak u Ciebie cioteczko:blink: buziak

reklama
Klaudyna Mój M powiedział mi dzisiaj że idzie ze mną do lekarza i że w tym miesiącu będzie taka jazda że napewno zajde w ciąże:-)
Dzisiaj dowiedział się że jego znajoma która też ma endometrioze i brała prawie te same tabletki po ponad 12 latach a ma teraz 37 zaszła w ciąże i jest w 6 tygodniu.
Pozazdrościć.... :-)

SANDRAHAHA Co się nie odzywasz??? :-):-):-) dalej się tak zle czujesz?????? Pozdrawiam

hej kochana... nadal sie zle czuje... mdli strasznie... 3 razy toalete odwiedzilam ale to bylo kilka dni temu i teraz tylko mdli.. w ogole mamy tyle problemow ze glowa mala... jak zle to sie wszystko pierniczy na raz... nie wiem gdzie rece wsadzic... czyli w sumie nerwowo mamy troche... ahhhhhhhh

hej kochana... nadal sie zle czuje... mdli strasznie... 3 razy toalete odwiedzilam ale to bylo kilka dni temu i teraz tylko mdli.. w ogole mamy tyle problemow ze glowa mala... jak zle to sie wszystko pierniczy na raz... nie wiem gdzie rece wsadzic... czyli w sumie nerwowo mamy troche... ahhhhhhhh
Ty nie możesz się teraz denerwować, to jest twój czas!!! i musisz dbać o siebie!! Kochana dbaj o siebie. Mam nadzieje ze z dzidziusiem wszystko ok?

Ty nie możesz się teraz denerwować, to jest twój czas!!! i musisz dbać o siebie!! Kochana dbaj o siebie. Mam nadzieje ze z dzidziusiem wszystko ok?

ja tez mam nadzieje ze wszystko jest ok... w srode bede miec spotkanie z midwife i pewnie sie dowiem kiedy bede miec pierwsze usg...
ja sie staram nie denerwowac... niby jest ok ale w srodku sciska az z tego wszystkiego... prawdopodobnie bedziemy musieli poszukac innego domu, moj stracil prace i w sumie jestesmy bez srodkow na zycie... a tu jeszcze ciaza, rachunki itp itd... boje sie bardzo... wkurzam sie bo mojego szef zwolnil bez powodu tak samo jak innych 9 osob... my wiemy jaki powod -moj tz dostawal wiecej na reke niz pozostali i mu sie nie oplacalo... poza tym jego szef to nasz landlord... i wiedzial ze jestem w ciazy... i takie cos nam zrobic... ahhhhhhhhh...

ja tez mam nadzieje ze wszystko jest ok... w srode bede miec spotkanie z midwife i pewnie sie dowiem kiedy bede miec pierwsze usg...
ja sie staram nie denerwowac... niby jest ok ale w srodku sciska az z tego wszystkiego... prawdopodobnie bedziemy musieli poszukac innego domu, moj stracil prace i w sumie jestesmy bez srodkow na zycie... a tu jeszcze ciaza, rachunki itp itd... boje sie bardzo... wkurzam sie bo mojego szef zwolnil bez powodu tak samo jak innych 9 osob... my wiemy jaki powod -moj tz dostawal wiecej na reke niz pozostali i mu sie nie oplacalo... poza tym jego szef to nasz landlord... i wiedzial ze jestem w ciazy... i takie cos nam zrobic... ahhhhhhhhh...
O kurcze.... Sandrahaha tak mi przykro, gdybyście mieszkali bliżej czyli okolice k-c to mogłabym wam jakoś pomóc w szukaniu pracy ale tam...
Powiedz mi cięzko tam o prace??? Może uda się szybciutko cos znalezć aby było na rachunki a pózniej rozglądac się za lepiej płatną praca?????
Tak naprawde to tego gościa który zwolnił twojego M wiedząc o tym że jestes w ciąży powinien Bóg pokarac!!!! Ahhh jak bym mogła to jak bym dorwała takiego to naprawde nie ręcze za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sandra Trzymaj się cieplutko i jak tylko jakos będe mogła pomóc to z miłą chęcią!!! trzymam kciuki z szybką poprawe!!!!! Aż mnie serce boli że tyle radości z powodu dzidziusia i jakiś ..... naraza Cie na stresy... trzymaj się!!!

Sandrahaha strasznie mi przykro, że musisz takie niemiłe chwile przezywać właśnie teraz. Asienka:) ma rację - nie możesz się denerwować; dbaj kochana o siebie i o Maluszka. W sumie to wiem, że żadne pocieszenia nie pomogą Wam znaleźć pracy ani domu, ale staraj się pozytywnie myśleć ;-) MUSI się ułożyć, żebyście mogli się cieszyć tym wspaniałym okresem w życiu :tak:
Trzymaj się kochana!

No hej laleczko:)
Dzisiaj naprawde mam straszny dzień, nawet wczesniej zwolniłam się z pracy bo nieprzygotowana byłam na@ Ja wiem że nowy cykl to nowa nadzieja ale na dzień dzisiejszy to mam juz dość tych cykli te dwa lata już mi nosem wychodzi, te wyczekiwanie na każdy okres czy się udało:no: i za każdym razem to rozczarowanie...
Chce juz żeby zleciało do dziewiątego bo jestem ciekawa co mi gin powie a M. wysyłam na badanie chłopaków bo może problem nie tylko po mojej stronie?
Klaudynko dzięki za pocieszenie:) mam nadzieje że we mnie też taki optymizm wstąpi jak u Ciebie cioteczko:blink: buziak

Koniecznie wyślij swojego M. na badanie, to naprawdę nic strasznego ;-) Mój już na szczęście dawno zrobił i nawet sam zaproponował, choć wiem, że dużo go to kosztowało ;-) rzeczywiście trochę krępujące dla facetów.
To co kolejny pakt? :-D A w tym miesiącu to liczymy razem - tylko jeden dzień między nami poślizgu :-D
Powiem Ci, że czasem też mam dość ;-), ale co nam pozostaje... trzeba dalej walczyć!

ewka2412 czekamy na dobre wieści!

BUZIAKI!

Klaudyna ile takie badanie kosztuje???
Pakcik zawarty na miesiąc wrzesień:-) i liczymy razem:-)
Juz to pisałam ale musimy być silne!!! już mi troche złość przeszła:blink: ale za to boleści brzucha dokuczają:baffled:

reklama
Sandrahaha strasznie mi przykro, że musisz takie niemiłe chwile przezywać właśnie teraz. Asienka:) ma rację - nie możesz się denerwować; dbaj kochana o siebie i o Maluszka. W sumie to wiem, że żadne pocieszenia nie pomogą Wam znaleźć pracy ani domu, ale staraj się pozytywnie myśleć ;-) MUSI się ułożyć, żebyście mogli się cieszyć tym wspaniałym okresem w życiu :tak:
Trzymaj się kochana!

Koniecznie wyślij swojego M. na badanie, to naprawdę nic strasznego ;-) Mój już na szczęście dawno zrobił i nawet sam zaproponował, choć wiem, że dużo go to kosztowało ;-) rzeczywiście trochę krępujące dla facetów.
To co kolejny pakt? :-D A w tym miesiącu to liczymy razem - tylko jeden dzień między nami poślizgu :-D
Powiem Ci, że czasem też mam dość ;-), ale co nam pozostaje... trzeba dalej walczyć!

ewka2412 czekamy na dobre wieści!

BUZIAKI!
Kochana dzis robilam test rano i nic jedna krecha:-( wiec czekam na @ a jak tempka nie spadnie to zrobie w sobote test chociaz czuje ze to jeszcze nie moj czas:-(

Do góry