reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
ja poczekam do piatku troche sie boje robic testa tyle razy widzialm ta jedna kreske no nic poczekam jeszcze;-)
Hej:)
Całkowicie Cie rozumie z tymi teścikami, ja też już się boje więc zawsze czekam i zawsze niestety się doczekam wrednej@ mam nadzieje że kiedyś mi się spóżni 9 miesięcy:-) a po luteine dostaje @ do trzech dni:baffled: więc najpózniej do soboty powinna się pojawić:wściekła/y: boli mnie już brzuch czasami tak okresowo wiec pewnie nadchodzi, A Ty masz ładną tempke więc jest ogromna szansa!!!!!!!
Masz jakieś objawy okresowe?

Hej:)
Całkowicie Cie rozumie z tymi teścikami, ja też już się boje więc zawsze czekam i zawsze niestety się doczekam wrednej@ mam nadzieje że kiedyś mi się spóżni 9 miesięcy:-) a po luteine dostaje @ do trzech dni:baffled: więc najpózniej do soboty powinna się pojawić:wściekła/y: boli mnie już brzuch czasami tak okresowo wiec pewnie nadchodzi, A Ty masz ładną tempke więc jest ogromna szansa!!!!!!!
Masz jakieś objawy okresowe?
bol podbrzusza jak na @ a dzis po poludniu zrobilam tescik i niestety jedna kreska ale byc moze jeszcze za wczesnie bo moj najdluzszy cykl to 32 dni wiec czekam jak tempka nie spadnie to kupie sobie taki pozadny test bo teraz robilam taki paskowy z ebaya i sandrahahah mowila ze sa lipne zreszta nie byl robiony z porannego moczu

Witajcie kobietki!
Wczoraj zaliczyłam całodzienne płakanie:-D, więc dziś już zaczynam myśleć o kolejnym cyklu ;-)
Stwierdziłam, że mam za krótką fazę lutealną - zaledwie 8 dni :wściekła/y:, więc postanowiłam się wziąć za siebie. Trochę poczytałam, kupiłam magnez z witaminą B6. Czy miałyście taką sytuację? Co Wam pomogło? Za 2 tyg. mam wizytę u lekarza, mam nadzieje, że mi pomoże :-)

Asienka:), Ewka2412 jak się czujecie??

melani84 nie odpuszczaj M., no i nóżki do góry ;-)
aguś1972 i co lekarz na Twoje wyniki?

BUZIAKI!

:no:
Witajcie kobietki!
Wczoraj zaliczyłam całodzienne płakanie:-D, więc dziś już zaczynam myśleć o kolejnym cyklu ;-)
Stwierdziłam, że mam za krótką fazę lutealną - zaledwie 8 dni :wściekła/y:, więc postanowiłam się wziąć za siebie. Trochę poczytałam, kupiłam magnez z witaminą B6. Czy miałyście taką sytuację? Co Wam pomogło? Za 2 tyg. mam wizytę u lekarza, mam nadzieje, że mi pomoże :-)

Asienka:), Ewka2412 jak się czujecie??

melani84 nie odpuszczaj M., no i nóżki do góry ;-)
aguś1972 i co lekarz na Twoje wyniki?

BUZIAKI!
:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu przyszła@, mam juz dość!!!!!!!!!
Chce mi się płakać:no: nienawidze już siebie i swojej choroby, psycha mi już siada:-(

:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu przyszła@, mam juz dość!!!!!!!!!
Chce mi się płakać:no: nienawidze już siebie i swojej choroby, psycha mi już siada:-(
wiem kochana jak to boli gdy ta wredna @ przychodzi , mi psycha tez siada niewiem co mam napisac badz dzielna fasolka w kocu sie pojawi ja wiem ze to czekanie dobija :-(
Kochana tulam cie mocno i wiedz ze nie jestes sama

wiem kochana jak to boli gdy ta wredna @ przychodzi , mi psycha tez siada niewiem co mam napisac badz dzielna fasolka w kocu sie pojawi ja wiem ze to czekanie dobija :-(
Kochana tulam cie mocno i wiedz ze nie jestes sama
Dzięki za słowa otuchy:) musze teraz sama ze sobą sobie poradzic:-(
Jeszcze raz dzięki:)
A Ty jak się czujesz?

reklama

Asienka:) kochana płacz, płacz, trochę pomaga, chociaż wyładować złość. Ja wczoraj dałam nieźle popalić mojemu M. :-D przeryczałam całe popołudnie.
To dopiero Twój 2 cykl z CLO. Po drugim to miałam taką jazdę.. chyba wtedy najgorzej przyjęłam kolejną porażkę....
Ale cóż... kolejny cykl, kolejna nadzieja ;)
Kochana na nas też przyjdzie pora ;-)

ewka2412 to teraz czekamy na Twój pozytywny teścik :-)

Buziaki!!

Do góry