Sandrahaha dowiedziałam się tyle ze możesz sobie kupic witaminki z żurawiną ale to pomga tak średnio. Mój Anik miał tak że odlatywał w ciąży więc dostała od gin takie specjalne czopki na wymioty które jej pomogły ale to tylko na recepte. A rada od niej dla Ciebie to musisz to przeżyć takie są uroki ciąży :-) pozdrawiam
reklama
Klaudyna_a
Fanka BB :)
Witajcie!
Dziewczynki chciałam Wam tylko napisać, że wredna wredna wredna @ przyszła. Niestety temperatura nie kłamie, dziś spadła do 36,3 nie pozostawiając mi już żadnej nadziei.
ewka2412 widziałam, że temperatura dalej wysoka :-):-) może może ..... trzymam mocno!
Dziewczynki chciałam Wam tylko napisać, że wredna wredna wredna @ przyszła. Niestety temperatura nie kłamie, dziś spadła do 36,3 nie pozostawiając mi już żadnej nadziei.
ewka2412 widziałam, że temperatura dalej wysoka :-):-) może może ..... trzymam mocno!
Klaudyna_a
Cześć Dziewczyny!
Przykro mi Klaudyna_a, wiem jak ciężko jest gdy znowu przychodzi @, ja na pocieszenie włączam wtedy program Superniania i na trochę mi przechodzi
Dzięki melani84!
Ja na szczęście jestem w pracy, więc nie mogę się rozklejać ;-)
A Ty męcz M. i nogi do góry ;-);-);-)
Klaudyna_a
KLAUDYNA jak to jest z tą temperaturką???
Rano miałam tak jak Ci pisałam a teraz mam znowu prawie 37 o co to chodzi???
Asienka temperaturę trzeba mierzyć zawsze o tej samej porze +- 1godzina, więc teraz trudno mi powiedzieć. No i przed wstaniem z łóżka ;-) wtedy jest wiarygodna.
No nic, już nie zawracam sobie głowy czekam na ores do soboty a teraz uciekam bo mam dzień wolnego i jade do mamy:-)Asienka temperaturę trzeba mierzyć zawsze o tej samej porze +- 1godzina, więc teraz trudno mi powiedzieć. No i przed wstaniem z łóżka ;-) wtedy jest wiarygodna.
Klaudyna_a
No nic, już nie zawracam sobie głowy czekam na ores do soboty a teraz uciekam bo mam dzień wolnego i jade do mamy:-)
Asienka lepiej czekaj na 2 kreseczki, a nie na okres ;-)
ja poczekam do piatku troche sie boje robic testa tyle razy widzialm ta jedna kreske no nic poczekam jeszcze;-)Witajcie!
reklama
Cześć dziewczyny!
Co u was?
Ja jutro wracam do pracy po urlopie:-( i mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na moje staranka!Na wszelki wypadek przytulanko codziennie;-)Najgorsze jest to czekanie, mam nadzieję, że to ostatni mój cykl staranek, czego i wam z całego serca życzę
Co u was?
Ja jutro wracam do pracy po urlopie:-( i mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na moje staranka!Na wszelki wypadek przytulanko codziennie;-)Najgorsze jest to czekanie, mam nadzieję, że to ostatni mój cykl staranek, czego i wam z całego serca życzę
Podziel się: