reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Asienka:) co u Ciebie? Jak się czujesz?[/QUOTE
No hej:-)
Ja czuje się ok, strasznie mnie cycki bolą po bokach,masakra:-) a tak to w porządku. Zobaczymy w piątek co to będzie;-) ja już znam odpowiedz że to będzie@
Którego idziesz do gin? bo ja 9 września na 18.30:tak:już się boje co mi powie. Mam stracha o te moje cysty czy mi się powiększyły??????
A co do temperaturki to cały czas nie całe 37,1 ale to przez luteinke.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj nawet tempka 37.1 z groszem. Chyba mnie coś bierze... ta pogoda taka dziwna
Buziaki laleczko:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochana... dziekuje za pomoc :tak::tak::tak: probuje juz roznych rzeczy i nadal lipa... niby dzisiaj troche lepiej ale ciekawe jak dlugo to potrwa.... kupilam sobie banany... nie zatrzymuja one mdlosci u mnie ale tez ich nie wywoluja jak to sie dzieje jak jem cos innego... wiec jem banany bo mnie ,,zapychaja''... :tak::tak::tak:

a co tam u ciebie i innych kobietek??

buziaki dla was :************
Hej Sandrahaha:-)
Próbowałam się dodzwonić po mojej "sis" która urodziła 3 miesiące temu córeczke:-) Ona też początki ciązy miała okropne, siedziała cały czas w kibelku, poprostu miała tragedie!!! Jak tylko się dodzwonie- to może ona miała na to jakiś specyfik to Ci napisze. Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie!!

Hej Klaudyna_a widze po suwaczku ze za 3 dni testujemy :-) no ale po tempce to jeszcze troche czasu.
A ty bierzesz clo czy duphaston?

Witaj!
Ja od 2 cykli odpoczywam od wszelkich tabletek :-D Prędzej brałam przez 3 cykle CLO i chyba z rok luteinę :wściekła/y:. @ przychodziła zawsze 26 dnia, ale ostatnio się poprzestawiało i miałam 29dc, więc nawet nie wiem kiedy testować, jakby gdyby co ;-)
PS. Widzę, ze mierzymy temperaturkę o tej samej godzinie :-)

No hej:biggrin2:
Ja czuje się ok, strasznie mnie cycki bolą po bokach,masakra:biggrin2: a tak to w porządku. Zobaczymy w piątek co to będzie;-) ja już znam odpowiedz że to będzie@
Którego idziesz do gin? bo ja 9 września na 18.30:tak:już się boje co mi powie. Mam stracha o te moje cysty czy mi się powiększyły??????
A co do temperaturki to cały czas nie całe 37,1 ale to przez luteinke.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj nawet tempka 37.1 z groszem. Chyba mnie coś bierze... ta pogoda taka dziwna
Buziaki laleczko:)

Kochana Ty mnie nawet nie denerwuj! chyba zawarłyśmy pakt, ze w tym cyklu fasolkujemy :-D Mnie rwie w podbrzuszu, a sutki też masakrycznie bolą. Jedyne co mnie cieszy to temperaturka troszkę dziś wyższa. Też się nie nakręcam... pewnie kolejne rozczarowanie, ale cóż ... trzeba mieć nadzieję... hehe
Ja mam wizytę 8 września, ach i nawet nie wiesz jak się stresuję. Tym bardziej, ze już byłam u niej na jednej wizycie, ale nie mogłam się doczekać na kolejną i zdecydowałam się na innego Gin. :-D

No to kochane! W sobotę wklejamy piękne teściki z dwiema kreseczkami!
Trzymam kciuki!!!!
BUZIAKI!

Kochana Ty mnie nawet nie denerwuj! chyba zawarłyśmy pakt, ze w tym cyklu fasolkujemy :-D Mnie rwie w podbrzuszu, a sutki też masakrycznie bolą. Jedyne co mnie cieszy to temperaturka troszkę dziś wyższa. Też się nie nakręcam... pewnie kolejne rozczarowanie, ale cóż ... trzeba mieć nadzieję... hehe
Ja mam wizytę 8 września, ach i nawet nie wiesz jak się stresuję. Tym bardziej, ze już byłam u niej na jednej wizycie, ale nie mogłam się doczekać na kolejną i zdecydowałam się na innego Gin. :-D

Trzymam kciuki!!!!
BUZIAKI!
Ha,Ha:-D sorki cioteczko zapomniałam o pakcie, fasolkujemy:-)
Naprawde śmiać mi się chce z nas obu bo niby sobie nie wkręcamy a tak w duszy to czekamy na dzień wyznaczonego okresu i marzymy aby go nie dostać:-D No ale cóż coś trzeba sobie wkręcić aby lepiej przeżyć rozczarowanie:baffled:
Też miałam się umówić na ósmego wrzesnia ale mi godz. nie pasowała:-) widze że godz do gin i okres to różnica u nas jeden dzień:-)
Ja do lekarza od prawie dwóch lat do tego samego chodze ale poczekam jeszcze troche i przejde się do innego mam już na oku jednego z prywatnej kliniki leczenia niepłodności w katowicach. Ja jak nie dostane do poniedziałku @ to dopiero wtedy zrobie:) czas pokaze co z nami będzie......:-D

Witaj!
Ja od 2 cykli odpoczywam od wszelkich tabletek :-D Prędzej brałam przez 3 cykle CLO i chyba z rok luteinę :wściekła/y:. @ przychodziła zawsze 26 dnia, ale ostatnio się poprzestawiało i miałam 29dc, więc nawet nie wiem kiedy testować, jakby gdyby co ;-)
PS. Widzę, ze mierzymy temperaturkę o tej samej godzinie :-)

Trzymam kciuki!!!!
BUZIAKI!
Ja raczej watpie w moj test z dwoma kreseczkami o takim to tylko snie jak narazie. Staramy sie juz 10 cykl i tak mysle ze zaczniemy pewnie 11:-(.Ale kochane za was trzymam kciuki
Aha ja tu czesto do was zagladam i was podczytuje :-D nie odzywam sie bo zadnych jak narazie wspomagaczy nie biore ale 15.09 mam wizyte u specjalisty i tak jak sandrze przepisza mi clo

Ja raczej watpie w moj test z dwoma kreseczkami o takim to tylko snie jak narazie. Staramy sie juz 10 cykl i tak mysle ze zaczniemy pewnie 11:-(.Ale kochane za was trzymam kciuki
Aha ja tu czesto do was zagladam i was podczytuje :-D nie odzywam sie bo zadnych jak narazie wspomagaczy nie biore ale 15.09 mam wizyte u specjalisty i tak jak sandrze przepisza mi clo
Witam:-)
Jak chcesz zajść w ciąże to musisz z nami czyli z KLAUDYNĄ pakcik nawiązać i to szybciutko:-) A tak naserio to nie ma co się załamywać musimy być silne i wierzyć z całego serducha że kiedyś i na nas przyjdzie pora i będziemy mieć naszą wymarzoną fasoleczke:tak:
Ja rówież trzymam kciuki!!!;-) pozdrawiam

Hej Dziewczynki:)
Aleeeee dzisiaj miałam sen!!! sen o okresie-horror:szok:
Miałam tak ogromny okres, zalewało mnie, moja podświadomość wariuje!!! tak się bałam w tym śnie że się obudziłam w nocy:baffled:

Hej Dziewczynki:)
Aleeeee dzisiaj miałam sen!!! sen o okresie-horror:szok:
Miałam tak ogromny okres, zalewało mnie, moja podświadomość wariuje!!! tak się bałam w tym śnie że się obudziłam w nocy:baffled:

Witaj :)
Hehe widzę, że Ty też już "świrujesz" :-D:-D ja jakoś spać nie mogę, biegam co sekundę do ubikacji. Ale wiesz... sny tłumaczy się na odwrót, więc @ pewnie przez co najmniej 9 miesięcy się nie pojawi ;-)
A ja siedzę jak na szpilkach, nie lubię tych dni ... dziś 26dc, więc może na dniach @ przyjść.

BUZIAKI!

witam
po 5 nieudanym cyklu poszłam zrobic prolaktyne wyszła 44 lekarz telefonicznie powiedział że dużo i kazał zrobić testosteron tsh tf 3 tf 4 .dzis popołudniu odbiore wyniki. czy któraś brała leki na prolaktyne zbyt wysoka i po jakim czasie zaszła w ciążę?:sorry2:

reklama

Ewka2412 a co u Ciebie? jak się czujesz 2 dni przed testowaniem ;-) Robiłaś już badania hormonalne? miałaś robiony monitoring?

witam
po 5 nieudanym cyklu poszłam zrobic prolaktyne wyszła 44 lekarz telefonicznie powiedział że dużo i kazał zrobić testosteron tsh tf 3 tf 4 .dzis popołudniu odbiore wyniki. czy któraś brała leki na prolaktyne zbyt wysoka i po jakim czasie zaszła w ciążę?:sorry2:
Ja miałam za wysoką prolaktynę i brałam przez miesiąc bromergon, pomógł - po miesiącu miałam już dobry wynik. Ale trudno mi powiedzieć jak to na mnie wpłynęło, bo od razu dostałam CLO... no i niestety narazie fasolki brak....
W którym dniu masz zrobić testosteron?

POZDRAWIAM!

Do góry