sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
hej kochana... oj fasolka daje znac daje :-):-) moze nie dokladnie ona ale hormony przez nia szaleja masakrycznie... mdli mnie i to bardzo... ale nie wymiotuje... a szkoda bo tak sie mecze... chociaz dzisiaj mniej mnie jakos meczy... jak na razie czuje sie ok ale moze dlatego ze nie jem prawie nic a jak jem to jakies takie lekkostrawne rzeczy...Halooo Sandrahaha
Jak tam?fasolka daje już znać o sobie że zamieszkała w brzuszku?
Sandrahaha jak się domyśliłaś że jesteś w ciąży? miałaś jakieś przeczucie???
Pozdrawiam, dbaj o siebie
a propo tego jak sie domyslilam to sie NIE domyslilam :-):-) tzn mialam nadzieje... czulam sie tak samo jak przed okresem... dokladnie tak samo... brzuch tydzien przed terminem @ zaczal bolec i cycochy tez na tydzien przed terminrmbolaly... ale jakos tak normalnie... nic specjalnego... urosnac tez nie urosly... wiec bylam przekonana ze @ przyjdzie... dopiero pod koniec 5 tygodnia widze ze sutki mi sciemnialy i sie powiekszyly... ale cyce mam miekie jak z waty-nie lubie tego... na ale coz... mdlosci tez zaczely sie niedawno... w sumie to od terminu @ do dzisiaj podbrzusze tak ciagnie... ale podobno to normalne...
ja pierwszy test zrobilam 2 dni przed terminem @... i wyszla kreska druga ale taka bardzo bardzo blada... to byl test taki paskowy jak na allegro sa... powiem ci szczerze ze sa do kitu... czlowiek siedzi i sie zastanawia bo nie wie jak zinterpretowac go... nastepnego dnia (dzien przed terminem @) zrobilam kolejny ten paskowy i nadal kreska blada a niby byl o czulosci 10mlu... wkurzylam sie... pojechalam do sklepu, kupilam test o czylosci 25mlu ale taki co wygladal jak test a nie papierek :-) zrobilam go po poludniu dzien przed terminem @ i wyszly 2 piekne kreski...
to tak to bylo u mnie...
w ogole kochana wklej sobie sowaczek zebysmy wiedzialy w ktorym dniu cyklu jestes... i polecam mierzenie tempki... ja w pierwszym miesiacu z mierzeniem tempki (przy 6 cyklu stymulowanym na clo) zaszlam w ciaze
a wy fasolkujcie tam i to szybko