reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczynki jestem załamana :hmm::no2: temperatura spada - dziś 36,4. Mierzyłam 2 razy dla pewności :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
coś chyba nie tak ... :no::no:
Laleczko głowa do góry, nic staconego, jeszcze za wczesnie na smutki!!!! do okresu masz jeszcze tydzień czasu, martwić się będziesz jak @ dostaniesz:tak: mi tempka spadła zaraz po dniach płodnych a teraz nie schodzi z 37 ale u mnie raczej to przez luteine niż na fasolke:rolleyes2: u mnie przytulanie było ale mój M dał mi tyle stresu od niedzieli po dzień dzisiejszy :-( że nie nastawiam się na nic:-( Zobaczysz kochana że kiedyś się doczekamy naszych upragnionych fasoleczek i może to nastąpi prędzej niż się spodziewamy...
TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziak

reklama
Laleczko głowa do góry, nic staconego, jeszcze za wczesnie na smutki!!!! do okresu masz jeszcze tydzień czasu, martwić się będziesz jak @ dostaniesz:tak: mi tempka spadła zaraz po dniach płodnych a teraz nie schodzi z 37 ale u mnie raczej to przez luteine niż na fasolke:rolleyes2: u mnie przytulanie było ale mój M dał mi tyle stresu od niedzieli po dzień dzisiejszy :-( że nie nastawiam się na nic:-( Zobaczysz kochana że kiedyś się doczekamy naszych upragnionych fasoleczek i może to nastąpi prędzej niż się spodziewamy...
TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziak

Dzięki!!
Dziś znów 36,6 :-) kilka miesięcy temu miałam @ 25 dnia, więc już trochę panikuję ;-) A ja za Ciebie trzymam kciuki!! Z suwaczka wynika, ze będziemy razem się cieszyć albo płakać :-D
Miłego dnia kobietki!!

Dzięki!!
Dziś znów 36,6 :-) kilka miesięcy temu miałam @ 25 dnia, więc już trochę panikuję ;-) A ja za Ciebie trzymam kciuki!! Z suwaczka wynika, ze będziemy razem się cieszyć albo płakać :-D
Miłego dnia kobietki!!
Moja Droga Ty w tym miesiącu na bank trafiłaś na dni płodne więc jest duże i jeszcze raz duuuuuuużżżże prawdopodobieństwo że się udało !!!!!!!!!!!!!! czego Ci naprawde życze:-):-):-)
A ja naprawde na nic w tym miesiącu nie licze za dużo stresów w domu i w pracy jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie :-( pozdrawiam:*

Sandrahaha co tam u Ciebie??? :-):-):-)

hej kochana.... szczerze to czuje sie bardzo zle... wczoraj zaliczylam pierwszy raz kibelek ale ze prawie nic nie jadlam to masakra byla... dzisiaj czuje sie tez bardzo zle... mam mdlosci praktycznie caly czas... czuje ze moze kilka dni i bede spedzac caly dzien w toalecie... mieta wczesniej mi pomagala... teraz nawet to na mnie nie dziala... kupilam migdaly bo dziewczyny chwalily sobie ale jakos tez na mnie nie dzialaja... czuje sie slabo... ogolnie to lipa na calego u mnie...

a co tam u was?? jak tam staranka??

hej kochana.... szczerze to czuje sie bardzo zle... wczoraj zaliczylam pierwszy raz kibelek ale ze prawie nic nie jadlam to masakra byla... dzisiaj czuje sie tez bardzo zle... mam mdlosci praktycznie caly czas... czuje ze moze kilka dni i bede spedzac caly dzien w toalecie... mieta wczesniej mi pomagala... teraz nawet to na mnie nie dziala... kupilam migdaly bo dziewczyny chwalily sobie ale jakos tez na mnie nie dzialaja... czuje sie slabo... ogolnie to lipa na calego u mnie...

a co tam u was?? jak tam staranka??

Sandrahaha trzymaj się kobietko. Długo chyba takie mdłości nie trwają. Może to głupio zabrzmi, ale pewnie wiesz, że chętnie zamieniłabym się z Tobą ;-).
Asienka:) problem jest chyba własnie w tym, że trafiamy w dni płodne, a tu nic :wściekła/y:Coś mi się wydaje, ze problem jest w za krótkiej fazie lutealnej... no zobaczymy co mi gin. powie.
A Ty się przestań przejmować i dbaj o siebie i może może o fasolkę ;-):-):-)
Jak Twoja temperaturka??
BUZIAKI!!

Jak tam dziewczynki?

sandrahaha jak się czujesz? znalazłam w necie kilka sposobów na mdłości - może pomogą: ;-)

• zjedz rano coś lekkostrawnego, np. krakersa, sucharka
  • zanim wstaniesz, poleż ok. 10 minut
  • jedz mało i często
  • kolację zjadaj przynajmniej godzinę przed spaniem
  • miej zawsze pod ręką coś do przegryzienia
  • pij herbatkę miętową
Asienka:) a Ty jak? czujesz już coś?? Mnie od środy bolą sutki, a od wczoraj ciągnie mnie w podbrzuszu, jak na @ :-( choć chyba trochę za wcześnie ... temperaturka dość niska. Chyba nic z tego w tym miesiącu. Cieszę się, ze na początek września mam wizytę u Gin.- już 3 z kolei :zawstydzona/y:. Może coś doradzi ;-)

BUZIAKI!!

Jak tam dziewczynki?

sandrahaha jak się czujesz? znalazłam w necie kilka sposobów na mdłości - może pomogą: ;-)

• zjedz rano coś lekkostrawnego, np. krakersa, sucharka
  • zanim wstaniesz, poleż ok. 10 minut
  • jedz mało i często
  • kolację zjadaj przynajmniej godzinę przed spaniem
  • miej zawsze pod ręką coś do przegryzienia
  • pij herbatkę miętową

hej kochana... dziekuje za pomoc :tak::tak::tak: probuje juz roznych rzeczy i nadal lipa... niby dzisiaj troche lepiej ale ciekawe jak dlugo to potrwa.... kupilam sobie banany... nie zatrzymuja one mdlosci u mnie ale tez ich nie wywoluja jak to sie dzieje jak jem cos innego... wiec jem banany bo mnie ,,zapychaja''... :tak::tak::tak:

a co tam u ciebie i innych kobietek??

buziaki dla was :************

reklama
Do góry