Dzięki kochana a konkretnie chodzi mi o to że wyczytałam : jak kobieta zajdzie w ciąże to od jajeczkowania(zajścia w ciąże) tempka utrzymuje się tak ok plus minus 37 ok 2-3 tygodnie.Dlatego się pytałam bo chce wiedzieć czy zawsze tak jest??? czy każda kobieta inaczej???tempka nie musibyc ciagle ta sama po owulce... moze wzrastac, troszke spadac, byc kilka dni taka sama ale to tylko kilka dni i nie musi... 1 - 28dni
reklama
Klaudyna_a
Fanka BB :)
Działaj, działaj bo ja cały czas licze że zostane forumowa ciocią;-) I jak tam, skoczyła temperaturka??? buziak
Hehe, ja też na to liczę ;-)
A moja temperatura niestety stoi w miejscu a to już 16dc i zaczynam się martwić
Podobno raz na jakiś czas zdarza się miesiąc bez owu. Ale boli mnie lewy jajnik tak jak na owu, więc moze w końcu skoczy temp.
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Dzięki kochana a konkretnie chodzi mi o to że wyczytałam : jak kobieta zajdzie w ciąże to od jajeczkowania(zajścia w ciąże) tempka utrzymuje się tak ok plus minus 37 ok 2-3 tygodnie.Dlatego się pytałam bo chce wiedzieć czy zawsze tak jest??? czy każda kobieta inaczej???
jak sama widzisz u mnie temoka nie za bardzo wysoka a jestem w ciazy... przed @ miala w granicach 36.7-36.9 wiec nie przekraczala 37... dopiero do @ byla wyzsza ale to roznie czasami 37 a czasami mam ponizej... wiec wcale nie musisz miec powyzej 37...
Klaudyna_a
jak sama widzisz u mnie temoka nie za bardzo wysoka a jestem w ciazy... przed @ miala w granicach 36.7-36.9 wiec nie przekraczala 37... dopiero do @ byla wyzsza ale to roznie czasami 37 a czasami mam ponizej... wiec wcale nie musisz miec powyzej 37...
Sandrahaha patrzyłam dziś na Twój wykresik i temperaturka skoczyła Ci dopiero 17 dnia, więc może u mnie jeszcze nic straconego... może skoczy jeszcze jutro ... no zobaczymy.
asienka
poczytaj o tempertaurce - mi arykuł wiele wyjasnił :-)
Okienko eksperta - ABC owulacji - Forum 28dni
asienka
[/QUOTE]
Dziękuje Klaudyna:-) Miałyście kiedyś po luteinie ból sutków? Bo ja to mam pierwszy raz strasznie mnie to denerwuje!!! Klaudyna jak tam staranka???;-)
[/QUOTE]
Dziękuje Klaudyna:-) Miałyście kiedyś po luteinie ból sutków? Bo ja to mam pierwszy raz strasznie mnie to denerwuje!!! Klaudyna jak tam staranka???;-)
Klaudyna_a
Przez jakiś rok brałam luteine dopochwowo, strasznie denerwujące, ale chociaż smaku nie czułam przestałam, bo strasznie cała puchłam piersi zwiększały się o 2 rozmiary ;-) ale za to strasznie bolały. Teraz po tej doustnej było oki, chociaż trochę też bolały, ale tak "zwyczajnie" jak przed @.
U mnie staranka "cała parą" Czekam na wzrost temepraturki, bo jakoś stoi w miejscu, zresztą spójrz na mój wykresik:
31 lipca 2009 - 28dni
A Ty jak ?? który to dzień? 22 ?
A Ty jak ?? który to dzień? 22 ?[/QU
Dzisiaj 20 d.c, ale napewno mi się wszystko poprzestawia bo się dzisiaj mega pożarłam się z mężem i napewno się szybko nie pogodzimy:-( a mam takie nerwy
kochana a Ty jak będziesz się tak starać to napewno coś wykombinujecie:-) więc działaj, działaj:-) Ja zaczne mierzyć tempke tak dokładnie w następnym cyklu, mam nadzieje że do tej pory się pogodze z M, jak narazie nie mam na to ochoty zresztą on teżPOZDRAWIAM
Dzisiaj 20 d.c, ale napewno mi się wszystko poprzestawia bo się dzisiaj mega pożarłam się z mężem i napewno się szybko nie pogodzimy:-( a mam takie nerwy
kochana a Ty jak będziesz się tak starać to napewno coś wykombinujecie:-) więc działaj, działaj:-) Ja zaczne mierzyć tempke tak dokładnie w następnym cyklu, mam nadzieje że do tej pory się pogodze z M, jak narazie nie mam na to ochoty zresztą on teżPOZDRAWIAM
Klaudyna_a
KLAUDYNA widze że temperaturka skoczyła:-):-) supeeer jeszcze przez trzy dni musisz podziałać buzka:*
No nareszcie, bo już myślałam, ze w tym miesiącu już nie skoczy :-) Ale po innych objawach (śluz + ból jajników) myślę, ze owu była już wcześniej. Z resztą tak pisze w tym artykule, który Ci ostatnio dałam do przeczytania - że temperatura moze skoczyć nawet do 4 dni przed i po owu. No zobaczymy co z tego bedzie, ale staranek sobie oczywiście nie odpuszczam
A co u Ciebie? Mam nadzieję, że już pogodzona z M. ;-)
Pozdrowionka
reklama
Podziel się: