reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
tempka nie musibyc ciagle ta sama po owulce... moze wzrastac, troszke spadac, byc kilka dni taka sama ale to tylko kilka dni i nie musi... 1 - 28dni
Dzięki kochana:) a konkretnie chodzi mi o to że wyczytałam : jak kobieta zajdzie w ciąże to od jajeczkowania(zajścia w ciąże) tempka utrzymuje się tak ok plus minus 37 ok 2-3 tygodnie.Dlatego się pytałam bo chce wiedzieć czy zawsze tak jest??? czy każda kobieta inaczej???:dry:

reklama
Działaj, działaj:-D:-D:-D bo ja cały czas licze że zostane forumowa ciocią;-) I jak tam, skoczyła temperaturka??? buziak:)

Hehe, ja też na to liczę ;-)
A moja temperatura niestety stoi w miejscu a to już 16dc i zaczynam się martwić :no:
Podobno raz na jakiś czas zdarza się miesiąc bez owu. Ale boli mnie lewy jajnik tak jak na owu, więc moze w końcu skoczy temp.

Dzięki kochana:) a konkretnie chodzi mi o to że wyczytałam : jak kobieta zajdzie w ciąże to od jajeczkowania(zajścia w ciąże) tempka utrzymuje się tak ok plus minus 37 ok 2-3 tygodnie.Dlatego się pytałam bo chce wiedzieć czy zawsze tak jest??? czy każda kobieta inaczej???:dry:

jak sama widzisz u mnie temoka nie za bardzo wysoka a jestem w ciazy... przed @ miala w granicach 36.7-36.9 wiec nie przekraczala 37... dopiero do @ byla wyzsza ale to roznie czasami 37 a czasami mam ponizej... wiec wcale nie musisz miec powyzej 37...

jak sama widzisz u mnie temoka nie za bardzo wysoka a jestem w ciazy... przed @ miala w granicach 36.7-36.9 wiec nie przekraczala 37... dopiero do @ byla wyzsza ale to roznie czasami 37 a czasami mam ponizej... wiec wcale nie musisz miec powyzej 37...

Sandrahaha patrzyłam dziś na Twój wykresik i temperaturka skoczyła Ci dopiero 17 dnia, więc może u mnie jeszcze nic straconego... może skoczy jeszcze jutro ... no zobaczymy.

asienka:)
poczytaj o tempertaurce - mi arykuł wiele wyjasnił :-)
Okienko eksperta - ABC owulacji - Forum 28dni

Dziękuje Klaudyna:-) Miałyście kiedyś po luteinie ból sutków? Bo ja to mam pierwszy raz:nerd: strasznie mnie to denerwuje!!! Klaudyna jak tam staranka???;-)

Przez jakiś rok brałam luteine dopochwowo, strasznie denerwujące, ale chociaż smaku nie czułam :-D przestałam, bo strasznie cała puchłam :wściekła/y: piersi zwiększały się o 2 rozmiary ;-) ale za to strasznie bolały. Teraz po tej doustnej było oki, chociaż trochę też bolały, ale tak "zwyczajnie" jak przed @.
U mnie staranka "cała parą" :-D Czekam na wzrost temepraturki, bo jakoś stoi w miejscu, zresztą spójrz na mój wykresik:
31 lipca 2009 - 28dni
A Ty jak ?? który to dzień? 22 ?

A Ty jak ?? który to dzień? 22 ?[/QU
Dzisiaj 20 d.c, ale napewno mi się wszystko poprzestawia bo się dzisiaj mega pożarłam się z mężem i napewno się szybko nie pogodzimy:-( a mam takie nerwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana a Ty jak będziesz się tak starać to napewno coś wykombinujecie:-) więc działaj, działaj:-) Ja zaczne mierzyć tempke tak dokładnie w następnym cyklu, mam nadzieje że do tej pory się pogodze z M, jak narazie nie mam na to ochoty zresztą on też:wściekła/y:POZDRAWIAM

KLAUDYNA widze że temperaturka skoczyła:-):-) supeeer:tak: jeszcze przez trzy dni musisz podziałać:-D buzka:*

No nareszcie, bo już myślałam, ze w tym miesiącu już nie skoczy :-) Ale po innych objawach (śluz + ból jajników) myślę, ze owu była już wcześniej. Z resztą tak pisze w tym artykule, który Ci ostatnio dałam do przeczytania - że temperatura moze skoczyć nawet do 4 dni przed i po owu. No zobaczymy co z tego bedzie, ale staranek sobie oczywiście nie odpuszczam :-D
A co u Ciebie? Mam nadzieję, że już pogodzona z M. ;-)

Pozdrowionka

reklama
Halooo Sandrahaha:)
Jak tam?fasolka daje już znać o sobie że zamieszkała w brzuszku?
Sandrahaha jak się domyśliłaś że jesteś w ciąży? miałaś jakieś przeczucie???
Pozdrawiam, dbaj o siebie:tak:

Do góry