reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczynki, a ja się zastanawiam nad luteiną. Wszystkie bierzecie od 16 do 25 dnia, a ja brałam od 16dc do dnia dostania @, dziwne :-(. W sumie to 3 z kolei Gin. u której byłam, była zdziwiona, ze poprzednie kazały mi tak brać, ach.... każdy lekarz coś innego :wściekła/y:
Siemannnoooo:-)
Moja Droga ja zawsze brałam luteine od 16 do 25 i do trzech dni zawsze dostawałam znienawidzona@:wściekła/y: teraz biore troche dziwnie bo od 17:confused: Pozdrawiam:-):-):-)

reklama
hej kochana... powiem ci szczerze ze to roznie bywa... czasami lepiej czasmai gorzej... ale ogolnie to tak normalnie... czasami mnie glowa boli tak jak teraz ale to od pogody bo dzisiaj pada i w ogole do bani... w sumie przed ciaza tak samo mialam... tylko wczesniej zganialam na pogode a teraz mozna na ciaze... ale w sumie to przeciez kobieta w ciazy tez sie moze zle czuc tak od tak i to nie musi byc objawem... wiec jakos staram sie podchodzic do tego racjonalnie i nie zganiac na ciaze bo jak zaczne sobie wkrecac to w ogole masakra bedzie :-):-) wszystkie objawy na raz sie odezwa :-):-):-D:-D w sumie wczoraj przed spankiem mnie mulilo troche ale przed ciazo tez mi sie tak zdazylo kilka razy... ogolnie to mam problemy z zasnieciem... nie wiem jak sie polozyc... cyce mi przeszkadzaja a w sumie to nic nie urosly... :-):-):-) az sie boje co bedzie pozniej...no i musze do ubikacji tak ok 4 rano... ale nie zawsze... tzn zawsze sie budze ale nie zawsze mi sie chce tylek ruszyc i zasypiam wiec dopiero rano biegne do toalety... :-):-):-) no i ciagnie cos w brzuchu... bardzo czesto... brzuch czasami pobolewa jak na @...

a co tam u ciebie?? jak staranka??
Kurcze jak fajnie się czyta jak ktoś jest szczęśliwy:-):-):-) Kochana z doświadczenia moich koleżanek to dopiero Ci się zaczną dolegliwości fasolkowe:-) chocia ciąża ciąży nie równa:tak: Fajnie że jestes jeszcze znami i nas nie opuściłaś:-) A ja podejrzewam ze juz po owulacji bo ból jajników się skończył, przytulanki były:-) temperatura mi spadła do 36.6 to już chyba po? teraz biore luteinke i do 28 czekam na okres tylko musze wziąść to na luz żeby nie zwariować:-) A Ty dbaj o siebie i dużo odpoczywaj!!!!!!!!!! buziaki:* zbieram się do pracy:-(

Kurcze jak fajnie się czyta jak ktoś jest szczęśliwy:-):-):-) Kochana z doświadczenia moich koleżanek to dopiero Ci się zaczną dolegliwości fasolkowe:-) chocia ciąża ciąży nie równa:tak: Fajnie że jestes jeszcze znami i nas nie opuściłaś:-) A ja podejrzewam ze juz po owulacji bo ból jajników się skończył, przytulanki były:-) temperatura mi spadła do 36.6 to już chyba po? teraz biore luteinke i do 28 czekam na okres tylko musze wziąść to na luz żeby nie zwariować:-) A Ty dbaj o siebie i dużo odpoczywaj!!!!!!!!!! buziaki:* zbieram się do pracy:-(

Kochana, Ty do pracy, a ja juz za 3 godzinki zbieram sie do domciu ;-)
Ja mam dalej 36,3, wiec czekam i działam :-D

Buziaki dziewczynki!!

teraz biore luteinke i do 28 czekam na okres tylko musze wziąść to na luz żeby nie zwariować:-) A Ty dbaj o siebie i dużo odpoczywaj!!!!!!!!!! buziaki:* zbieram się do pracy:-(

ty nie czekasz na @ tylko na pozytywny test!!!! :-):-):tak::tak::tak: oj bede pisac bede bo na kwietnioweczkach nudy ze masakra... ja chyba sobie pospie troszke teraz po cos zle sie czuje przez ta pogode... taka szarowa za oknem... nie pada tylko taka mzawka gesta... nie nawidze takiej pogody... buuuuuuuuu... a musze isc na poczte.... :confused::confused::confused:
milego dnia zycze :tak::tak:

Ja mam pytanie dostałam luteinę na wywołanie @, a podczas brania tej luteiny są dni płodne??
No Witam:)
Nie podczas brania luteiny nie masz dni płodnych, luteine bierze się po owulacji bo może zablokować owu jak zaczniesz brać ją wczesniej Zazwyczaj luteinke bierzesz od 16 do 25 d.c Luteina jest na wywołanie okresu lub jak zajdziesz w ciąże to na podtrzymanie potencjalnej ciąży i na pare innych dolegliwości ale to więcej dowiesz się na ulotce która jest na opakowaniu. Pozdrawiam:-):-):-)

ty nie czekasz na @ tylko na pozytywny test!!!! :-):-):tak::tak::tak: oj bede pisac bede bo na kwietnioweczkach nudy ze masakra... ja chyba sobie pospie troszke teraz po cos zle sie czuje przez ta pogode... taka szarowa za oknem... nie pada tylko taka mzawka gesta... nie nawidze takiej pogody... buuuuuuuuu... a musze isc na poczte.... :confused::confused::confused:
milego dnia zycze :tak::tak:
Sandrahaha mam pytanko, czy po owulacji temperaturka staneła Ci w miejscu i utrzymywała sie przez około dwa tygodnie albo dłużej???

reklama
Sandrahaha mam pytanko, czy po owulacji temperaturka staneła Ci w miejscu i utrzymywała sie przez około dwa tygodnie albo dłużej???

tempka nie musibyc ciagle ta sama po owulce... moze wzrastac, troszke spadac, byc kilka dni taka sama ale to tylko kilka dni i nie musi... jesli masz termometr z 2 miejscami po przecinku to swietnie widac... ja np raz mialam 36.9 przez 3 dni ale mierzylam 2 termometrami i na tym z dwoma przecinkami pokazalo mi ze pierwszego dnia co mialam 36.9 bylo 36.9 a naspepnego 36.98... normalny termometr pokazyje caly czas 36.9 a na tym z dwoma miejscami po przecinku widzisz wzrost... masz tu linka z moim wykresikiem... kliknij i zobacz jakie mialma tempki w poszczegolnych dniach cyklu:
1 - 28dni

Do góry