hej kochana... powiem ci szczerze ze to roznie bywa... czasami lepiej czasmai gorzej... ale ogolnie to tak normalnie... czasami mnie glowa boli tak jak teraz ale to od pogody bo dzisiaj pada i w ogole do bani... w sumie przed ciaza tak samo mialam... tylko wczesniej zganialam na pogode a teraz mozna na ciaze... ale w sumie to przeciez kobieta w ciazy tez sie moze zle czuc tak od tak i to nie musi byc objawem... wiec jakos staram sie podchodzic do tego racjonalnie i nie zganiac na ciaze bo jak zaczne sobie wkrecac to w ogole masakra bedzie :-):-) wszystkie objawy na raz sie odezwa :-):-)
w sumie wczoraj przed spankiem mnie mulilo troche ale przed ciazo tez mi sie tak zdazylo kilka razy... ogolnie to mam problemy z zasnieciem... nie wiem jak sie polozyc... cyce mi przeszkadzaja a w sumie to nic nie urosly... :-):-):-) az sie boje co bedzie pozniej...no i musze do ubikacji tak ok 4 rano... ale nie zawsze... tzn zawsze sie budze ale nie zawsze mi sie chce tylek ruszyc i zasypiam wiec dopiero rano biegne do toalety... :-):-):-) no i ciagnie cos w brzuchu... bardzo czesto... brzuch czasami pobolewa jak na @...
a co tam u ciebie?? jak staranka??