reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
KLAUDYNA,SANDRAHAHA jeżeli mam 36,9 tempki to znaczy że owulka nadchodzi? sorki że takie głupie pytania zadaje:sorry2:

Asienka skok temperatury o minimum 0.2 stopnie Celsjusza – dwie kreski na termometrze – następuje zaraz po jajeczkowaniu. Więc mam nadzieję, ze przytulanko było i nóżki do góry też :-):-) no w sumie to działaj, działaj, bo ciągle jest szansa ;-)

sandrahaha pisze:
hej kochane
ale wstyd... nawet wam nie powiedzialam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorki...

Nawet nie wiesz jaki optymizm i nadzieja w nas wstąpiła!! Kobitko pokazałaś nam, że warto walczyć i starać się :-):-)
Zdrówka Tobie i Maleństwu :-) i pisz czasem co u Was ;-)

BUZIAKI

reklama
Nawet nie wiesz jaki optymizm i nadzieja w nas wstąpiła!! Kobitko pokazałaś nam, że warto walczyć i starać się :-):-)
Zdrówka Tobie i Maleństwu :-) i pisz czasem co u Was ;-)

BUZIAKI

nawet nie ma szans zebym was oposcila :-):-):-) tak szybko sie mnie nie pozbedziecie :-):-):-) bede pisac do was co i jak... jesli jestescie na clo to proponuje mierzenie tempki... mi pomoglo w pierwszym cyklu z mierzeniem... no i pre seed jak jest susza :-):-):-) :tak::tak::tak::tak::tak:

jeszcze raz dziekuje kochane... mam nadzieje ze juz niedlugo doklaczycie do mnie... w sumie to jak najszybciej :tak::tak::tak::tak: bo mi sie teskni za staraczkami :tak::tak::tak:

nawet nie ma szans zebym was oposcila :-):-):-) tak szybko sie mnie nie pozbedziecie :-):-):-) bede pisac do was co i jak... jesli jestescie na clo to proponuje mierzenie tempki... mi pomoglo w pierwszym cyklu z mierzeniem... no i pre seed jak jest susza :-):-):-) :tak::tak::tak::tak::tak:
jeszcze raz dziekuje kochane... mam nadzieje ze juz niedlugo doklaczycie do mnie... w sumie to jak najszybciej :tak::tak::tak::tak: bo mi sie teskni za staraczkami :tak::tak::tak:

sandrahaha mam jeszcze pytanko :-) jak często się przytulaliście? codziennie czy z przerwą? bo ja już sama nie wiem co lepiej. Boję się, ze jak sobie dzień odpuszczę to na drugi coś mi wypadnie i tym sposobem przegapimy owu. :-(
Zaznaczyłaś na ankiecie kiedy zafasolkowałaś?

Miłego dnia! :-) Ja już od pół godzinki w pracy...

sandrahaha mam jeszcze pytanko :-) jak często się przytulaliście? codziennie czy z przerwą? bo ja już sama nie wiem co lepiej. Boję się, ze jak sobie dzień odpuszczę to na drugi coś mi wypadnie i tym sposobem przegapimy owu. :-(
Zaznaczyłaś na ankiecie kiedy zafasolkowałaś?

Miłego dnia! :-) Ja już od pół godzinki w pracy...

kochana my sie przytulalismy 13,14,15,16 i 17dc :-D:-):-) zaczelismy od 13 bo myslalam ze bede miec owulke 14dc... 14dc powtorka i myslalam ze tempka skoczy a tu nadal nic :confused::confused: no wiec 15dc znowu... ale nastepnego dnia tempka nadal niska... no to 16dc... no i rano 17dc widzialam ze tempka skoczyla... czyli owulka byla dzien wczesniej ale moze byc do 3 dni po skoku... no wiec 17dc tez przytulanko bylo... pozniej sie poklucialam o cos z moim, nawet nie wiem o co i nie wykozystalismy drugiego i trzeciego dnia po skoku... dlatego nie bylam pewna... ale okazalo sie ze jestem w ciazy :-):-):-):-) przy takich starankach to obstawiam ze dziewczynka bedzie :tak::tak::tak::-)

sandra ile dni przed skokiem może byc owulacja, my sie przytulalismy codziennie od 14 do 22, ale owu przyszła później niż sie spodziewałam ,możesz spojzec na moj wykres i powiedziec co myslis??

sandra ile dni przed skokiem może byc owulacja, my sie przytulalismy codziennie od 14 do 22, ale owu przyszła później niż sie spodziewałam ,możesz spojzec na moj wykres i powiedziec co myslis??

dzien przed skokiem przewaznie jest owulacja ale moze byc nawet do 3 pierwszych dni wysokich temp... zaraz po skoku... ale nawet jak sie przytulaliscie przed to moze plemniczki przetrwaly i czekaly tam sobie :tak::tak::tak: czyli teraz musisz czekac 5 dni po luteinie i jak @ nie przyjdzie to tesciora rob :tak::tak::tak::tak:

Dziewczynki, a ja się zastanawiam nad luteiną. Wszystkie bierzecie od 16 do 25 dnia, a ja brałam od 16dc do dnia dostania @, dziwne :-(. W sumie to 3 z kolei Gin. u której byłam, była zdziwiona, ze poprzednie kazały mi tak brać, ach.... każdy lekarz coś innego :wściekła/y:

reklama
Sandrahaha jak się czujesz laleczko? jak tam twoja fasoleczka??? Pozdrawiam:-):-):-)

hej kochana... powiem ci szczerze ze to roznie bywa... czasami lepiej czasmai gorzej... ale ogolnie to tak normalnie... czasami mnie glowa boli tak jak teraz ale to od pogody bo dzisiaj pada i w ogole do bani... w sumie przed ciaza tak samo mialam... tylko wczesniej zganialam na pogode a teraz mozna na ciaze... ale w sumie to przeciez kobieta w ciazy tez sie moze zle czuc tak od tak i to nie musi byc objawem... wiec jakos staram sie podchodzic do tego racjonalnie i nie zganiac na ciaze bo jak zaczne sobie wkrecac to w ogole masakra bedzie :-):-) wszystkie objawy na raz sie odezwa :-):-):-D:-D w sumie wczoraj przed spankiem mnie mulilo troche ale przed ciazo tez mi sie tak zdazylo kilka razy... ogolnie to mam problemy z zasnieciem... nie wiem jak sie polozyc... cyce mi przeszkadzaja a w sumie to nic nie urosly... :-):-):-) az sie boje co bedzie pozniej...no i musze do ubikacji tak ok 4 rano... ale nie zawsze... tzn zawsze sie budze ale nie zawsze mi sie chce tylek ruszyc i zasypiam wiec dopiero rano biegne do toalety... :-):-):-) no i ciagnie cos w brzuchu... bardzo czesto... brzuch czasami pobolewa jak na @...

a co tam u ciebie?? jak staranka??

Do góry