reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Sandrahaha zafasolkowala:-):-):tak:

Sandrahaha GRATULACJE!!!!
Z samego rana takie świetne informacje :-):-):-):-):-):-) Ależ się cieszę!!

Asienka:) a co u Ciebie? Idziesz w tym cyklu na monitoring?
Ja zaczęłam od dziś mierzyć temp., zrobię jeszcze raz prolaktyne no i muszę się umówić na wizytę do innej Gin, bo znowu trzeba zacząć działać, a nie załamywać się:tak:
A przykład
Sandrahaha to mnie tak podbudował :-):-)
Buziaki!!

Sandrahaha GRATULACJE!!!!
Z samego rana takie świetne informacje :-):-):-):-):-):-) Ależ się cieszę!!

Asienka:) a co u Ciebie? Idziesz w tym cyklu na monitoring?

Ja zaczęłam od dziś mierzyć temp., zrobię jeszcze raz prolaktyne no i muszę się umówić na wizytę do innej Gin, bo znowu trzeba zacząć działać, a nie załamywać się:tak:
A przykład Sandrahaha to mnie tak podbudował :-):-)
Buziaki!!
No hej:-)
W tym miesiącu bez monitoringu więc dokładnie nie wiem kiedy jest jajeczkowanie ale nastąpi to napewno od 10 do 17 :-) więc mam ciężki tydzień przed sobą :-D
A Ty laleczko do lekarza i do roboty ;-) My też musimy wkońcu zafasolkować:tak: BUZIAKI:)

Ostatnia edycja:
No hej:-)
W tym miesiącu bez monitoringu więc dokładnie nie wiem kiedy jest jajeczkowanie ale nastąpi to napewno od 10 do 17 :-) więc mam ciężki tydzień przed sobą :-D
A Ty laleczko do lekarza i do roboty ;-) My też musimy wkońcu zafasolkować:tak: BUZIAKI:)

Jak tam kobitko staranka? :biggrin2::biggrin2: jak dobrze liczę to dziś Twój 15dc :-)
Ja mierzę temperaturkę, na razie 36,3, więc czekam na owu :tak:
Wizytę u Gin. mam na początku września, zobaczymy co mi powie ...
No, to co? może zawieramy pakt? fasolkujemy w tym cyklu?? hehe :-D:tak::tak::-)
BUZIAKI

hej kochane
ale wstyd... nawet wam nie powiedzialam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorki...
tak jak juz wczesniej ewka2412 napisala-jestem w ciazy :-):-):-)

1 i pol roku nie poszlo na marne... to byl moj 6 cykl staran... to byl moj pierwszy cykl z clo i z mierzeniem tempki... i wiecie co sie okazalo?? ze owulke mialam poznieij niz mi polozna powedziala.... ona powiedziala ze bede miec w 14dc a tu byla w 16dc a moze do 3 dni po... masakra... tak wiec kochane wy moje polecam wam mierzenie tempki tak dla sprawdzenia wlasnego organizmu... w ogole mialam testy owulacyjne i one z ranca 13dc pokazywaly mi pozytywny wynik wiec myslalam ze polozna miala racje... a tu taka akcja byla :-):-):-)
jak macie susze to ja polecam wam pre seed... to jest lubrykant ktory nie zabija plemniczkow... jest specjany do staranek bo pomaga plemniczka przetrwac... ja uzywalam tylko 1 miesiac... u mnie byla susza masakryczna... nie mialam sluzu plodnego nawet troszeczke...:shocked2::shocked2::shocked2: wiec polecam wam go z czystym sumieniem... moze troche drogi ale sie oplaca... w opakowaniu jest 6 tubek... ciezko sie wyciska... niby pisze na opakowaniu zeby wycisnac cala tubke ale czytalam na necie i wiele kobietek pisalo ze 1 tubke mozna wykozystac na 2 razy bo jedna na raz to za duzo... my staranka mielismy awsze przed spankiem... poducha pod tylek i lulu.... zeby sie tam czasem nic nie wydostalo... :tak::tak::tak::tak:
bralam wiesiolek, pilam siemie lniane i myslalam ze tam beltka puszcze a i tak mi nic nie pomoglo... wiec kobietki-pre seed!!!! :-):-):-)
w ogole mialam sobie zrobic przerwe bo nie wyrabialam psychicznie... byl to ostatni cykl staranek a tu taka niespodzianka....

u mnie prawie 5 tydzien... nie odczuwam jescze nic... czasami nie mam ochoty na jedzenie a czasmi mam zasysacz jak odkurzacz :-):-):-) wizyte z midwife mam dopiero na poczatku wrzesnia ale to tylko wywiad z nia mam o chorobach itp itd... a pierwsze usg bede miec w pazdzierniku :confused::confused::confused: masakra.... tak dlugo czekac... a chcialabym juz wiedziec ile tam mam tych moich robaczkow w brzuszku... bo zawsze mialam 2 duze pecherzyki i polozna mowila ze jak tak zawsze bedzie to prawdopodobnie blizniaki... mialam monitorowany cykl 2 albo 3 cykle... ale chyba 2... i jak widza ze owulka bedzie to mowia zeby juz nie przyjezdzac... zeby poczekac pol roku... jak nic sie nie zmieni to wtedy lekarz bedzie decydowal co dalej... masakra...

a jak u was staranka?? piszczcie jak macie jakies pytania to wam postaram sie podpowiedziec cos... w koncu bylam 6 cykli na clo :-):-)

Jak tam kobitko staranka? :biggrin2::biggrin2: jak dobrze liczę to dziś Twój 15dc :-)
Ja mierzę temperaturkę, na razie 36,3, więc czekam na owu :tak:
Wizytę u Gin. mam na początku września, zobaczymy co mi powie ...
No, to co? może zawieramy pakt? fasolkujemy w tym cyklu?? hehe :-D:tak::tak::-)
BUZIAKI
Witaj:)
Ja w tym miesiącu biore się ostro do roboty bo mam zamiar zafasolkować:-) z tego co piszesz to Ty tez:-D Więc trzymamy za siebie i inne staraczki kciuki:yes: dokładnie nie wiem kiedy mam dni płodne albo teraz albo za dwa dni więc cały czas działam bo poprzestawiał mi się okres:-) I masz racje mam 15dc:)
Więc pakt zawarty:-):-) Ja tez na początku wrzesnia do lekarza, Pozdrawiam

Witaj SANDRAHAHA:biggrin2:
Naprawde z całego mojego serducha Gratulacje!!!!!!!! strasznie się ciesze że wkońcu Ci się udało!!! A jak druga połowa zareagowała na tą piękną wiadomośc???
Strasznie mnie twoje szczęście podbudowało bo naprawde miałam mega kryzys ale widze że warto walczyć dalej i nie tracić nadzieji:tak: Mam nadzieje że od czasu do czasu będziesz do nas zaglądać? Mam nadzieje że clo i na mnie tak zadziała:biggrin2: pozdrawiam

KLAUDYNA,SANDRAHAHA jeżeli mam 36,9 tempki to znaczy że owulka nadchodzi? sorki że takie głupie pytania zadaje:sorry2:

owulka jest dzien przed skokiem... wiec jesli wczoraj mialas niska tempke a dzisiaj wysoka tzn ze owulka byla wczoraj... ale moze ona wystopic do 3 dni po skoku... czyli dzisiaj bylby 1 dzien skoku... powinnas sie szybciuchem przytulac... jak sie nie przytulalas przed skokiem to masz ,,ostatni dzwonek'' na to....

reklama
Sandra pozwolę sobie tutaj Ci pogratulować :tak::-)

Moje największe GRATULACJE Kochana!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

życzę Ci spokojnej ciąży, niech fasolka (fasolki ;-)) zdrowo się rozwija :tak::tak::tak:

Do góry