reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Tak mi przykro :-(, ale ... jeszcze kilka dni i staranka na nowo :-).
Na szczęście te staranka są taaakie przyjemne ;-)
Też czasem mam dość :wściekła/y:, ale to dopiero Twój pierwszy cykl z CLO, więc nie ma się co załamywać. ;-)
A ja czekam na @, bez CLO i luteiny to trochę marne szanse na fasolkę, ale cóż ... nadzieję zawsze trza mieć
Buziaki!
Cześc laleczko:)
I jak tam? dostałaś@? trzymam za to że nie!! ja tez mam ochote czasami jak ty dać spokój tym wszystkim tabletko:-( naprawde wczoraj dobił mnie ten @ przeryczałam pół dnia:-(

reklama
Cześc laleczko:)
I jak tam? dostałaś@? trzymam za to że nie!! ja tez mam ochote czasami jak ty dać spokój tym wszystkim tabletko:-( naprawde wczoraj dobił mnie ten @ przeryczałam pół dnia:-(

Witaj!
Jeszcze nie mam @, więc czekam ... pewnie przyjdzie jak w zeszłym miesiącu 29dnia. Tak żebym sobie jeszcze trochę nadziei porobiła ;-)
W zeszłym cyklu jakoś przeżyłam jak dostałam @, choć miałam wielką nadzieję gdy gin mi powiedziała, ze pęcherzyk ma w 13dc - 20mm i są wielkie szanse.
Ale poprzednio strasznie się załamałam. M. już nie wiedział co ze mną robić. Ryczałam chyba ze 3 dni, straszne nerwobóle miałam, serce, ręka, wszystko mnie bolało :zawstydzona/y: stwierdziłam, ze nie to ma sensu ...
Ale się jakoś pozbierałam.
asienka damy radę ;-) przyjdzie i na nas pora.
Więc głowa do góry ... a po przytulanku nogi :-D
Ach... obym była tak pozytywnie nastawiona jak przyjdzie wredna @ :eek:, ale jak nie to wtedy będę liczyła na Ciebie, bo kto nas lepiej zrozumie... ;-)
Buziaki!

Witaj!
Jeszcze nie mam @, więc czekam ... pewnie przyjdzie jak w zeszłym miesiącu 29dnia. Tak żebym sobie jeszcze trochę nadziei porobiła ;-)
W zeszłym cyklu jakoś przeżyłam jak dostałam @, choć miałam wielką nadzieję gdy gin mi powiedziała, ze pęcherzyk ma w 13dc - 20mm i są wielkie szanse.
Ale poprzednio strasznie się załamałam. M. już nie wiedział co ze mną robić. Ryczałam chyba ze 3 dni, straszne nerwobóle miałam, serce, ręka, wszystko mnie bolało :zawstydzona/y: stwierdziłam, ze nie to ma sensu ...
Ale się jakoś pozbierałam.
asienka damy radę ;-) przyjdzie i na nas pora.
Więc głowa do góry ... a po przytulanku nogi :-D
Ach... obym była tak pozytywnie nastawiona jak przyjdzie wredna @ :eek:, ale jak nie to wtedy będę liczyła na Ciebie, bo kto nas lepiej zrozumie... ;-)
Buziaki!
Dzieki:-)
Odrazu mi się troche lepiej zrobiło na serduchu:) masz racje to dopiero mój pierwszy cykl z clo wiec musze jeszcze troche powalczyc :blink: nastepna nadzieja zawsze przychodzi pare dni po znienawidzonym okresie i po budujących słowach kolezanki z forum;-):-) Trzymaj się cieplutko i powodzonka:-) cały czas trzymam...

Dzieki:-)
Odrazu mi się troche lepiej zrobiło na serduchu:) masz racje to dopiero mój pierwszy cykl z clo wiec musze jeszcze troche powalczyc :blink: nastepna nadzieja zawsze przychodzi pare dni po znienawidzonym okresie i po budujących słowach kolezanki z forum;-):-) Trzymaj się cieplutko i powodzonka:-) cały czas trzymam...

No i kolejny raz okazało się, ze "nadzieja matką głupich" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i kolejny raz okazało się, ze "nadzieja matką głupich" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja Droga tak jak pisałaś znowu czekają nas przyjemne staranka, więc musimy się wyłączyć i przestac myśleć bo oszalejemy:szok: Buziaki:-):-):-) mi już troche nerwy przeszły ale i tak ciągle chce mi się płakać, ciągle sama sobie tłumacze ze musze być silna:tak:

Moja Droga tak jak pisałaś znowu czekają nas przyjemne staranka, więc musimy się wyłączyć i przestac myśleć bo oszalejemy:szok: Buziaki:-):-):-) mi już troche nerwy przeszły ale i tak ciągle chce mi się płakać, ciągle sama sobie tłumacze ze musze być silna:tak:

Cześć Asienka :) co u Ciebie?? jak staranka? wstaw sobie suwaczek, bo nie wiem kiedy mam zacząć trzymać kciuki :-D
Ja się zastanawiam nad zmianą Gin., bo moja namawia mnie na laparoskopie, oczywiście prywatnie, wiec jakieś 2000zł :-(, a czytałam, ze jeszcze jest kilka mozliwości, żeby stwierdzić co jest nietak, np. PCT, czyli badanie śluzu szyjkowego po stosunku w celu sprawdzenia czy w śluzie nie ma antyciał przeciwplemnikowych. Słyszałaś coś o tym?
A i nie wiesz moze w którym dniu robi sie badanie poziomu testosteronu?

Buziaczki!!

Cześć Asienka :) co u Ciebie?? jak staranka? wstaw sobie suwaczek, bo nie wiem kiedy mam zacząć trzymać kciuki :-D
Ja się zastanawiam nad zmianą Gin., bo moja namawia mnie na laparoskopie, oczywiście prywatnie, wiec jakieś 2000zł :-(, a czytałam, ze jeszcze jest kilka mozliwości, żeby stwierdzić co jest nietak, np. PCT, czyli badanie śluzu szyjkowego po stosunku w celu sprawdzenia czy w śluzie nie ma antyciał przeciwplemnikowych. Słyszałaś coś o tym?
A i nie wiesz moze w którym dniu robi sie badanie poziomu testosteronu?

Buziaczki!!
No hej:)
Ja teraz czekam na jajeczkowanie, czyli jak mi lekarz powiedział to 10,11 to dni płodne ale wtedy miałam cykl 29 a teraz miałam w 32 to chyba mi się to przesuneło(dni płodne) sama już sie zakręciłam:confused: najlepiej zrobie jak będe działać od 10 do 16:-):-D A tak ogólnie to ok, dzisiaj pierwszy dzień po urlopie do pracy, MASAKRA:-p
A co do testosteronu to obiło mi się o uszy że badanie robi sie po owulacji jakieś 7 dni.Ale lepiej sprawdz tą informacje:-)
PTC, słyszałam o tym pewnie warto zrobić to badanie też się zastanawiałam nad nim. Najpierw zrób sobie wszystkie badania a pózniej pomyśl o laparo jak nic nie wyjdzie, ja już przeszłam dwie a jak się nie uda do stycznia to następna laparo aby wyciąć cysty które mi się znowu zrobiły.Najwazniejsze jest to że mam drożne jajowady co mi sprawdzili przy zabiegu.Jedynie w tn sposób da się to sprawdzić:(
Pozdrawiam,Buziaki:-)

reklama
Do góry