reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Tak mi przykro :-(, ale ... jeszcze kilka dni i staranka na nowo :-).
Na szczęście te staranka są taaakie przyjemne ;-)
Też czasem mam dość :wściekła/y:, ale to dopiero Twój pierwszy cykl z CLO, więc nie ma się co załamywać. ;-)
A ja czekam na @, bez CLO i luteiny to trochę marne szanse na fasolkę, ale cóż ... nadzieję zawsze trza mieć
Buziaki!
Cześc laleczko:)
I jak tam? dostałaś@? trzymam za to że nie!! ja tez mam ochote czasami jak ty dać spokój tym wszystkim tabletko:-( naprawde wczoraj dobił mnie ten @ przeryczałam pół dnia:-(

reklama
Cześc laleczko:)
I jak tam? dostałaś@? trzymam za to że nie!! ja tez mam ochote czasami jak ty dać spokój tym wszystkim tabletko:-( naprawde wczoraj dobił mnie ten @ przeryczałam pół dnia:-(

Witaj!
Jeszcze nie mam @, więc czekam ... pewnie przyjdzie jak w zeszłym miesiącu 29dnia. Tak żebym sobie jeszcze trochę nadziei porobiła ;-)
W zeszłym cyklu jakoś przeżyłam jak dostałam @, choć miałam wielką nadzieję gdy gin mi powiedziała, ze pęcherzyk ma w 13dc - 20mm i są wielkie szanse.
Ale poprzednio strasznie się załamałam. M. już nie wiedział co ze mną robić. Ryczałam chyba ze 3 dni, straszne nerwobóle miałam, serce, ręka, wszystko mnie bolało :zawstydzona/y: stwierdziłam, ze nie to ma sensu ...
Ale się jakoś pozbierałam.
asienka damy radę ;-) przyjdzie i na nas pora.
Więc głowa do góry ... a po przytulanku nogi :-D
Ach... obym była tak pozytywnie nastawiona jak przyjdzie wredna @ :eek:, ale jak nie to wtedy będę liczyła na Ciebie, bo kto nas lepiej zrozumie... ;-)
Buziaki!

Witaj!
Jeszcze nie mam @, więc czekam ... pewnie przyjdzie jak w zeszłym miesiącu 29dnia. Tak żebym sobie jeszcze trochę nadziei porobiła ;-)
W zeszłym cyklu jakoś przeżyłam jak dostałam @, choć miałam wielką nadzieję gdy gin mi powiedziała, ze pęcherzyk ma w 13dc - 20mm i są wielkie szanse.
Ale poprzednio strasznie się załamałam. M. już nie wiedział co ze mną robić. Ryczałam chyba ze 3 dni, straszne nerwobóle miałam, serce, ręka, wszystko mnie bolało :zawstydzona/y: stwierdziłam, ze nie to ma sensu ...
Ale się jakoś pozbierałam.
asienka damy radę ;-) przyjdzie i na nas pora.
Więc głowa do góry ... a po przytulanku nogi :-D
Ach... obym była tak pozytywnie nastawiona jak przyjdzie wredna @ :eek:, ale jak nie to wtedy będę liczyła na Ciebie, bo kto nas lepiej zrozumie... ;-)
Buziaki!
Dzieki:-)
Odrazu mi się troche lepiej zrobiło na serduchu:) masz racje to dopiero mój pierwszy cykl z clo wiec musze jeszcze troche powalczyc :blink: nastepna nadzieja zawsze przychodzi pare dni po znienawidzonym okresie i po budujących słowach kolezanki z forum;-):-) Trzymaj się cieplutko i powodzonka:-) cały czas trzymam...

Dzieki:-)
Odrazu mi się troche lepiej zrobiło na serduchu:) masz racje to dopiero mój pierwszy cykl z clo wiec musze jeszcze troche powalczyc :blink: nastepna nadzieja zawsze przychodzi pare dni po znienawidzonym okresie i po budujących słowach kolezanki z forum;-):-) Trzymaj się cieplutko i powodzonka:-) cały czas trzymam...

No i kolejny raz okazało się, ze "nadzieja matką głupich" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i kolejny raz okazało się, ze "nadzieja matką głupich" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja Droga tak jak pisałaś znowu czekają nas przyjemne staranka, więc musimy się wyłączyć i przestac myśleć bo oszalejemy:szok: Buziaki:-):-):-) mi już troche nerwy przeszły ale i tak ciągle chce mi się płakać, ciągle sama sobie tłumacze ze musze być silna:tak:

Moja Droga tak jak pisałaś znowu czekają nas przyjemne staranka, więc musimy się wyłączyć i przestac myśleć bo oszalejemy:szok: Buziaki:-):-):-) mi już troche nerwy przeszły ale i tak ciągle chce mi się płakać, ciągle sama sobie tłumacze ze musze być silna:tak:

Cześć Asienka :) co u Ciebie?? jak staranka? wstaw sobie suwaczek, bo nie wiem kiedy mam zacząć trzymać kciuki :-D
Ja się zastanawiam nad zmianą Gin., bo moja namawia mnie na laparoskopie, oczywiście prywatnie, wiec jakieś 2000zł :-(, a czytałam, ze jeszcze jest kilka mozliwości, żeby stwierdzić co jest nietak, np. PCT, czyli badanie śluzu szyjkowego po stosunku w celu sprawdzenia czy w śluzie nie ma antyciał przeciwplemnikowych. Słyszałaś coś o tym?
A i nie wiesz moze w którym dniu robi sie badanie poziomu testosteronu?

Buziaczki!!

Cześć Asienka :) co u Ciebie?? jak staranka? wstaw sobie suwaczek, bo nie wiem kiedy mam zacząć trzymać kciuki :-D
Ja się zastanawiam nad zmianą Gin., bo moja namawia mnie na laparoskopie, oczywiście prywatnie, wiec jakieś 2000zł :-(, a czytałam, ze jeszcze jest kilka mozliwości, żeby stwierdzić co jest nietak, np. PCT, czyli badanie śluzu szyjkowego po stosunku w celu sprawdzenia czy w śluzie nie ma antyciał przeciwplemnikowych. Słyszałaś coś o tym?
A i nie wiesz moze w którym dniu robi sie badanie poziomu testosteronu?

Buziaczki!!
No hej:)
Ja teraz czekam na jajeczkowanie, czyli jak mi lekarz powiedział to 10,11 to dni płodne ale wtedy miałam cykl 29 a teraz miałam w 32 to chyba mi się to przesuneło(dni płodne) sama już sie zakręciłam:confused: najlepiej zrobie jak będe działać od 10 do 16:-):-D A tak ogólnie to ok, dzisiaj pierwszy dzień po urlopie do pracy, MASAKRA:-p
A co do testosteronu to obiło mi się o uszy że badanie robi sie po owulacji jakieś 7 dni.Ale lepiej sprawdz tą informacje:-)
PTC, słyszałam o tym pewnie warto zrobić to badanie też się zastanawiałam nad nim. Najpierw zrób sobie wszystkie badania a pózniej pomyśl o laparo jak nic nie wyjdzie, ja już przeszłam dwie a jak się nie uda do stycznia to następna laparo aby wyciąć cysty które mi się znowu zrobiły.Najwazniejsze jest to że mam drożne jajowady co mi sprawdzili przy zabiegu.Jedynie w tn sposób da się to sprawdzić:(
Pozdrawiam,Buziaki:-)

reklama
Do góry