sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
sandrahaha a myślałaś o inseminacji?
Leczenie niepłodności: Inseminacja nasieniem partnera
POZDROWIONKA!
cos czytalam ze w uk nie robia inseminacji... :---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sandrahaha a myślałaś o inseminacji?
Leczenie niepłodności: Inseminacja nasieniem partnera
POZDROWIONKA!
Na nhs chyba nie robia ale u mnie w londynie robia prywatnie w polskim laboratorium bo sie dowiadywalam. Wszystkie badania robia i dlugo sie nie czeka w przeciwienstwie do nhs.cos czytalam ze w uk nie robia inseminacji... :---(
Na nhs chyba nie robia ale u mnie w londynie robia prywatnie w polskim laboratorium bo sie dowiadywalam. Wszystkie badania robia i dlugo sie nie czeka w przeciwienstwie do nhs.
Ogłoszenia > Usługi - polski biznes > LABORATORIUM MEDYCZNE/ INTERNISTA/KARDIOLOG (Medical Diagnosis) | Londynek.net
Sandrahaha bede sie za ciebie modlila , tobie sie wkoncu musi udac i pamietaj jak pojdziesz do gp nie wychodz bez skierowania na badania jak trzeba to sie nawet rozplacz ja mialam juz prawie lzy w oczach jak bylam i w koncu mnie potraktowala powaznie.Ja mam juz jedno dziecko mnie jest troszke lzej ale tez boli jak przychodzi @. Ja juz powoli sobie odpuszczam juz nie mam sily, ale ty kochana walcz a ja bede sie modlic za ciebie bo ty juz sie za duzo wycierpialalas.
Sandrahah
A gdzie u was problem ze o IVF myslisz ?
A twoj tz mial robione badanie nasienia???dziekuje kochana... ja niestety mieszkam w polnocnej irlandii wiec nie pojade na inseminacje do londynu... :---( w poniedzialek zadzwonie do gp umowic sie na wizyte... mialam czekac na urlop mojego tz ale jednak ide sama bo nie chce czekac... psychika juz nie wyrabia :---(
A twoj tz mial robione badanie nasienia???