reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No i nie ma @ i drugiej kreseczki na teściku też nie ma :hmm:
Pozostaje mi tylko czekać ....
A temperaturka stoi w miejscu 36,8, ale czasami miałam tak, ze dopiero się obniżała w 2 dniu @... :-(

asienka:) Trzymam kciuki, żebyś we wtorek zobaczyła śliczne, duże pęcherzyki :-)
Jak po CLO?
Trzymaj się cieplutko!

Narazie się nic nie martw dalej jest szansa:) może masz zamało hcg we krwi mojej kuzynce dopiero w drugim miesiacu wyszły dwie krechy:biggrin2: Czesto spóznia ci sie okres?
Dzięki mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i że usłysze od lekarza dobre wiadomości:)
A po clo nic mi narazie nie dolega jest wszystko ok:biggrin2:

Narazie się nic nie martw dalej jest szansa:) może masz zamało hcg we krwi mojej kuzynce dopiero w drugim miesiacu wyszły dwie krechy:biggrin2: Czesto spóznia ci sie okres?
Dzięki mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i że usłysze od lekarza dobre wiadomości:)
A po clo nic mi narazie nie dolega jest wszystko ok:biggrin2:

No to super :-) napewno bedą dobre, muszą być!!
W ostatnim roku nie miałam okresu później niż 27 dnia, ale może po Clo się spóźnia :confused:

No to super :-) napewno bedą dobre, muszą być!!
W ostatnim roku nie miałam okresu później niż 27 dnia, ale może po Clo się spóźnia :confused:
Laleczko skocz sobie jutro rano na test hcg z krwi bedziesz pewna na 100%. w sumie to chyba musisz wiedzieć bo za pare dni znowu clo chyba że najpierw do lekarza? boli Cię coś na okres??? albo jakieś inne dolegliwości???? Dziwne to:dry:

Laleczko skocz sobie jutro rano na test hcg z krwi bedziesz pewna na 100%. w sumie to chyba musisz wiedzieć bo za pare dni znowu clo chyba że najpierw do lekarza? boli Cię coś na okres??? albo jakieś inne dolegliwości???? Dziwne to:dry:

Kolejne CLO w 5 dniu @, a mam nadzieje, ze nie trzeba będzie ...
Boli mnie trochę brzuch, tak troszkę inaczej niż na @, biegam co 30 minutek do ubikacji i jakoś mi słabo :confused:
Poczytałam dziś troszeczkę i podobno tak może być, ze dwie kreseczki wychodzą trochę później. No zobaczymy, zaczekam jeszcze ... jak co to w pon. zrobię jeszcze raz test albo pójdę na badanie krwi.
Mi pozostaje teraz czekanie, za to Ty się musisz starać :-)

Niestety 3 cykl z CLO zakończony niepowodzeniem :-(
Chyba sobie na jakiś czas odpuszczę, chwilowo przestanę brać CLO i luteinę, zobaczymy jak będzie ;-)
asienka:) trzymam kciuki, pisz co u Ciebie
Pozdrowionka!

Witaj!!!
Tak mi przykro że się nie udało:-(!!! A naprawde już myślałam że ...
Ale fajnie że od czasu do czasu możemy się troche powspierać na duchu i podtrzymywać nadzieje że wszystko się kiedyś ułoży:) Moze najpierw obgadaj to z lekarzem- czyli zamiar odpuszczenia luteiny i clo? U mnie jak narazie bez zmian, czekam na wtorek na wizyte u G. już się stresuje!!! a tak z innej beczki to cierpie teraz na ból ucha!!!pozostałość po przeziębieniu masakra:hmm: A ty kochana Trzymaj się i nie trać nadzieji!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki:)

Witaj!!!
Tak mi przykro że się nie udało:-(!!! A naprawde już myślałam że ...
Ale fajnie że od czasu do czasu możemy się troche powspierać na duchu i podtrzymywać nadzieje że wszystko się kiedyś ułoży:) Moze najpierw obgadaj to z lekarzem- czyli zamiar odpuszczenia luteiny i clo? U mnie jak narazie bez zmian, czekam na wtorek na wizyte u G. już się stresuje!!! a tak z innej beczki to cierpie teraz na ból ucha!!!pozostałość po przeziębieniu masakra:hmm: A ty kochana Trzymaj się i nie trać nadzieji!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki:)

Dzięki! :-)
no ja też myslałam, ze może w tym miesiącu się udało ... trudno ... może w następnym.
No i super, ze sie nie stresujesz :-) choć ja przed każdą wizytą się trzęsę :-D pomimo, ze przez ostatnie 2 lata byłam u lekarza częściej niż przez całe zycie :-D
Trzymaj się cieplutko! Buziaki!

reklama
Nie jestem sama... u mnie dzisiaj temp spadla z 36,7 na 36,4 wiec jutro @... czyli planowo tak jak sie spodziewalam niestety :-( przebeczalam caly tydzien i dzisiaj postanowilam cos zrobic... wieczorkiem biegne do tesco kupic siemie lniane i wiesiolek no i duzo soku marchewkowego :-):-):-) jutro zaczynam 6 cykl z clo... u mnie niby wszytsko pieknie, ladnie, owulacja jest, testy owulacyjne pokazuja, wczesniej monitorowane cykle i tez ewidentnie bylo widac ze owulka bedzie w 14dc a pomimo staran nadal nic... z moim tz wszystko ok wiec cos ze mna jest nadal nie tak... clo mam brac do wrzesnia... i tak sobie myslalam ze to moze wina ze u mnie jak na pustyni przez ten clo :-) niby owulka jest ale sluzu plodnego tyle co kot naplakal... moze to wina tego?? jak myslicie?? bo ja juz bladego pojecia nie mam...

Do góry