reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No i nie ma @ i drugiej kreseczki na teściku też nie ma :hmm:
Pozostaje mi tylko czekać ....
A temperaturka stoi w miejscu 36,8, ale czasami miałam tak, ze dopiero się obniżała w 2 dniu @... :-(

asienka:) Trzymam kciuki, żebyś we wtorek zobaczyła śliczne, duże pęcherzyki :-)
Jak po CLO?
Trzymaj się cieplutko!

Narazie się nic nie martw dalej jest szansa:) może masz zamało hcg we krwi mojej kuzynce dopiero w drugim miesiacu wyszły dwie krechy:biggrin2: Czesto spóznia ci sie okres?
Dzięki mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i że usłysze od lekarza dobre wiadomości:)
A po clo nic mi narazie nie dolega jest wszystko ok:biggrin2:

Narazie się nic nie martw dalej jest szansa:) może masz zamało hcg we krwi mojej kuzynce dopiero w drugim miesiacu wyszły dwie krechy:biggrin2: Czesto spóznia ci sie okres?
Dzięki mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i że usłysze od lekarza dobre wiadomości:)
A po clo nic mi narazie nie dolega jest wszystko ok:biggrin2:

No to super :-) napewno bedą dobre, muszą być!!
W ostatnim roku nie miałam okresu później niż 27 dnia, ale może po Clo się spóźnia :confused:

No to super :-) napewno bedą dobre, muszą być!!
W ostatnim roku nie miałam okresu później niż 27 dnia, ale może po Clo się spóźnia :confused:
Laleczko skocz sobie jutro rano na test hcg z krwi bedziesz pewna na 100%. w sumie to chyba musisz wiedzieć bo za pare dni znowu clo chyba że najpierw do lekarza? boli Cię coś na okres??? albo jakieś inne dolegliwości???? Dziwne to:dry:

Laleczko skocz sobie jutro rano na test hcg z krwi bedziesz pewna na 100%. w sumie to chyba musisz wiedzieć bo za pare dni znowu clo chyba że najpierw do lekarza? boli Cię coś na okres??? albo jakieś inne dolegliwości???? Dziwne to:dry:

Kolejne CLO w 5 dniu @, a mam nadzieje, ze nie trzeba będzie ...
Boli mnie trochę brzuch, tak troszkę inaczej niż na @, biegam co 30 minutek do ubikacji i jakoś mi słabo :confused:
Poczytałam dziś troszeczkę i podobno tak może być, ze dwie kreseczki wychodzą trochę później. No zobaczymy, zaczekam jeszcze ... jak co to w pon. zrobię jeszcze raz test albo pójdę na badanie krwi.
Mi pozostaje teraz czekanie, za to Ty się musisz starać :-)

Niestety 3 cykl z CLO zakończony niepowodzeniem :-(
Chyba sobie na jakiś czas odpuszczę, chwilowo przestanę brać CLO i luteinę, zobaczymy jak będzie ;-)
asienka:) trzymam kciuki, pisz co u Ciebie
Pozdrowionka!

Witaj!!!
Tak mi przykro że się nie udało:-(!!! A naprawde już myślałam że ...
Ale fajnie że od czasu do czasu możemy się troche powspierać na duchu i podtrzymywać nadzieje że wszystko się kiedyś ułoży:) Moze najpierw obgadaj to z lekarzem- czyli zamiar odpuszczenia luteiny i clo? U mnie jak narazie bez zmian, czekam na wtorek na wizyte u G. już się stresuje!!! a tak z innej beczki to cierpie teraz na ból ucha!!!pozostałość po przeziębieniu masakra:hmm: A ty kochana Trzymaj się i nie trać nadzieji!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki:)

Witaj!!!
Tak mi przykro że się nie udało:-(!!! A naprawde już myślałam że ...
Ale fajnie że od czasu do czasu możemy się troche powspierać na duchu i podtrzymywać nadzieje że wszystko się kiedyś ułoży:) Moze najpierw obgadaj to z lekarzem- czyli zamiar odpuszczenia luteiny i clo? U mnie jak narazie bez zmian, czekam na wtorek na wizyte u G. już się stresuje!!! a tak z innej beczki to cierpie teraz na ból ucha!!!pozostałość po przeziębieniu masakra:hmm: A ty kochana Trzymaj się i nie trać nadzieji!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki:)

Dzięki! :-)
no ja też myslałam, ze może w tym miesiącu się udało ... trudno ... może w następnym.
No i super, ze sie nie stresujesz :-) choć ja przed każdą wizytą się trzęsę :-D pomimo, ze przez ostatnie 2 lata byłam u lekarza częściej niż przez całe zycie :-D
Trzymaj się cieplutko! Buziaki!

reklama
Nie jestem sama... u mnie dzisiaj temp spadla z 36,7 na 36,4 wiec jutro @... czyli planowo tak jak sie spodziewalam niestety :-( przebeczalam caly tydzien i dzisiaj postanowilam cos zrobic... wieczorkiem biegne do tesco kupic siemie lniane i wiesiolek no i duzo soku marchewkowego :-):-):-) jutro zaczynam 6 cykl z clo... u mnie niby wszytsko pieknie, ladnie, owulacja jest, testy owulacyjne pokazuja, wczesniej monitorowane cykle i tez ewidentnie bylo widac ze owulka bedzie w 14dc a pomimo staran nadal nic... z moim tz wszystko ok wiec cos ze mna jest nadal nie tak... clo mam brac do wrzesnia... i tak sobie myslalam ze to moze wina ze u mnie jak na pustyni przez ten clo :-) niby owulka jest ale sluzu plodnego tyle co kot naplakal... moze to wina tego?? jak myslicie?? bo ja juz bladego pojecia nie mam...

Do góry