reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
mama jestem jestem melduję się dzisiaj z @ niestety
blablyss to gdzie Ty mieszkasz że taki szpital u Ciebie jest że gumek nie mają?
tak jak pisała maćku endo musi wynosić od 7 mm w górę i jest ok no ale też u każdej z nas to sprawa indywidualna część przy 7mm wcale nie zachodzi bo muszą mieć więcej:)

maćku &&&&&&&&&&&&& oby Tobie się teraz udało:):)

reklama
Witam!
A u mnie tempka dzis spadła raptownie:(( mialam ladnie 36,8-37,00, a dziś 36,5 i d....a juz na nic nie liczę, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was dziewczęta!!!!!
Miłego dzionka!

mama jestem jestem melduję się dzisiaj z @ niestety
blablyss to gdzie Ty mieszkasz że taki szpital u Ciebie jest że gumek nie mają?
tak jak pisała maćku endo musi wynosić od 7 mm w górę i jest ok no ale też u każdej z nas to sprawa indywidualna część przy 7mm wcale nie zachodzi bo muszą mieć więcej:)

maćku &&&&&&&&&&&&& oby Tobie się teraz udało:):)
lopop już miałam nadzieję że chociaż ty będziesz mieć szczęście, no trudno trzymaj się i działamy od nowa, tym razem skuteczniej ,pozdrawiam wszystkie staraczki

lopop już miałam nadzieję że chociaż ty będziesz mieć szczęście, no trudno trzymaj się i działamy od nowa, tym razem skuteczniej ,pozdrawiam wszystkie staraczki
no jak widać takie szczęście omija mnie szerokim łukiem

Myśa ja już nie mam siły na to wszystko tylko owu potem czekanie i rozczarowanie i powtórka scenariusza wciąż to samo :(:(:(

Myśa ja już nie mam siły na to wszystko tylko owu potem czekanie i rozczarowanie i powtórka scenariusza wciąż to samo :(:(:(
dokładnie Cie rozumiem, ciągle ten sam scenariusz, dlatego powiedziałam teraz że daje sobie spokój, ale nie da się, nadal zaglądam na forum bo ciekawa jestem czy jednak komus sie udało. Moja@ powoli się kończy, brodawki bolą jak cholera, brzuch wczoraj bolał okropnie i z tyłu krzyż, to troche dziwne że tak pod koniec. Musimy mieć nadzieję ale zaprzątnijmy sobie głowe czymś innym może żeby tak nie myśleć o tym wszystkim, trzymaj się kochana

LOPOP- tule Cie -wiem qrcze jakie to wnerwiające-ręce opadaja....podaje czekoladke..

IZA- czekaj kochana,moze sie jutro podniesie:tak:
ja z ostatnich 4 dni mam 37,37,1, 36,9 i dzis 37,1 mam dzis 21 d.c.

ANDZIA Ty testujesz w poniedzialek a ja we wtorek:tak:
MAĆKU a Ty kiedy??;-)

reklama
No to tym bardziej za wczesnie na @. Ktory masz dzis dc? 23?
maćku ja mam już 27 dc, wczoraj przestałam juz brac lutke i dzis raptem spadła tempka, własciwie nigdy tak nie mialam bo zawsze spadala tak w 2 dc w czasie @ , aj nie wiem nic nie mysle:))

IZA- czekaj kochana,moze sie jutro podniesie:tak:
ja z ostatnich 4 dni mam 37,37,1, 36,9 i dzis 37,1 mam dzis 21 d.c.
mama ja wlasnie tez mialam piekna tempke do dzisiaj:((

Do góry