Bafinka
Fanka BB :)
dziś 38dc ostatni test robiłam we wtorek i był negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrowko!witam was moje drogie , chce powiedzieć że jakos nastrój stracilam do tych staranek, ide sobie walnąć coś mocniejszego może rozładuje napięcie które siedzi w środku, chyba na jakis czas musze odpocząć od tego myślenia o fasolce bo zwariuje. Jak będę rzadko pisać to znaczy że staram się wyprostować swoje mysli i ustawić na odpowiednim torze, odezwe się jak mi minie kryzys, tym czasem trzymam kciuki za Was kochane i do następnego razu
tu jesteśmy https://www.babyboom.pl/forum/stara...a-diecie-dukana-43692/index9.html#post5988277dieta dukana??? o ja też ją stosuję ale jestem na początku długiej drogi bo to dopiero 4 dzień... a na jakim forum jesteś?