reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
witam was moje drogie , chce powiedzieć że jakos nastrój stracilam do tych staranek, ide sobie walnąć coś mocniejszego może rozładuje napięcie które siedzi w środku, chyba na jakis czas musze odpocząć od tego myślenia o fasolce bo zwariuje. Jak będę rzadko pisać to znaczy że staram się wyprostować swoje mysli i ustawić na odpowiednim torze, odezwe się jak mi minie kryzys, tym czasem trzymam kciuki za Was kochane i do następnego razu

MYŚA- doskonale Cie rozumiem-jeli tak czujesz ,t tak zrob...
mnie tez ostatnio bylo mniej...... a teraz udzielam sie na watku o diecie dukana ,zeby zajac czyms mysli-tam nie ma pisania o testach,bolach jajnika i tak dalej;-):-)

mam nadzieje,ze wszystkim nam sie uda...czekam tu na Ciebie;-)

witam was moje drogie , chce powiedzieć że jakos nastrój stracilam do tych staranek, ide sobie walnąć coś mocniejszego może rozładuje napięcie które siedzi w środku, chyba na jakis czas musze odpocząć od tego myślenia o fasolce bo zwariuje. Jak będę rzadko pisać to znaczy że staram się wyprostować swoje mysli i ustawić na odpowiednim torze, odezwe się jak mi minie kryzys, tym czasem trzymam kciuki za Was kochane i do następnego razu
Zdrowko!:-D

BAFINKA- na naszym forum jest watek Staraczki na diecie Dukana-zapraszam:tak:

mi zostalo 5 dni do wizyty u ginek i 5 dni do testu-zobaczymy co w trawie piszczy;-):-D

pozdrawiam wszystkie babeczki:tak:

Witam was dziewczynki!Mam takie male, nurtujace mnie pytanko, otoz: bylam u ginka w sierpniu i kazal mi brac luteine 10 dni i 18 dni przerwy (wiem juz pisalam) po to aby cykle mialy 28 dni, wiec bralam ja 10 dni i powinnam (chyba) dostac @ nastepnego dnia po skonczeniu a tu nic... tzn dopiero minal drugi dzien jak nie biore, ale wczesniej bralam 10 dni i 23 dni przerwy i zawsze po 10 dostawalam @ a czasami nawet po 10 tabletce. co o tym myslicie? Pozdrawiam was serdecznie i zycze udanego dzionka i owocnych nocy... :)

reklama
Cześć dziewczyny!

Byłam dziś na usg tak jak wam pisałam kilka dni temu, a we wtorek mam wizytę...
Więc kolejny raz mi powiedział że nic z tego nie będzie...że nie zajdę w ciąże normalnie i że szkoda czasu nawet, trzeba będzie z pewnością stymulować, że nic w zasadzie nie jest takie jak powinno być...oczywiscie policystyczność jak wam pisałam wczesniej, no i słabe endometrium bo dzis mam 11dc a wyszło 4,2 potem powiedział, że zobaczy z innej strony raz jeszcze i powiedział że w ciut lepsze...jest jeden pęcherzyk 17 mm, ale to chyba się będzie wchłaniać...te moje pęcherzyki zawsze gdzieś dochodzą do 17 a potem nie pękają...No w zasadzie nic nowego mi nie powiedział...poprzedni u którego się leczyłam to samo zawsze mówił...Ja zmieniłam lekarza..no nic, we wtorek mam wizytę i wyniki z hormonów...

Dziewczyny przypomnicie mi, ile wynosi endo w którym może dojść do zagnieżdżenia?

a wogole to usg z szpitalu pierwszy raz robiłam i to państwowo...ludzie... nawet prezerwatyw nie mają...pierwszy raz się spotkałam że trzeba mieć swoje! wy też ze swoim chodzicie? prywatnie to wiadomo że nie...Ja nie miałam, wogole było z 10 babek i żadna nie miała, ja wchodziłam ostatnia...pani wszelką złośc za brak prezerwatyw przelała na mnie...następnym razem wezmę ze 2 żeby oddać dziadom tą co dziś szpital mi podarował :)))

Ostatnia edycja:
Do góry