reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam gorąco.Ja brałam pregnyl w jednym cyklu (to był 2cykl z costilbegydem)w kolejnym niestety urosła torbiel i nie mogłam brać pregnylu.Czułam się Ok po nim ale w tym jednym cyklu nie zaszłam niestety a tak poza tym staram się już od kwietnia ubiegłego roku i już zaczynam tracić nadzieję.

reklama
Witam cię Lila,:-)
ja jestym po jednej stymulacji z clo i pregnylem i też nie udanej, było to w grudniu ubr.niestety zamiast 1000jd(2 ampulki)wzięłam tylko 5000jd poprostu nie zrozumiałam mojego gina a pani która robiła ten zastrzyk też się nie orientowała,i tak to wyszło:-(jedno co zauważyam to bóle jajnikow po podaniu pregnylu,może nie az tak uciążliwe ale towarzyszyly mi do kolejnej @ ktora była mniej obfita i krótsza ale to są pewnie skutki tego leku.Jeśli chodzi o monitoring to po podaniu pregnylu nie miałam usg,tak więc też nie wiem czy pęchęrzyk pękł,chociaż wydaje mi się że tak.
Czytałam.że przez 6 cykli nawet można podawać clo ale jak dla mnie to trochę za długo.

pozdrawiam,cieplo:-)

Anulka, to jeszcze dluzej niz ja, przytulam do serducha i zaciskam mocno kciuki!
Sylwia, ja zawsze biore dwie ampulki to moze to ostatnio u mnie to nie bylo 5000j, bo tak mi sie wydawalo,ze o takiej ilosci gin mowil, ale 5000 nie podaje sie w dwoch ampulkach, nie?:baffled: Mnie w tamtym cyklu tez bolaly piersi, ale ze 3 dni przed okresem przeszlo, no i okres tez byl krotki i malo obfity.

Haha Sreberko, jak widac cuda sie dzieja!!!!!!:tak: Gratuluje!!Poprosze o fluidki!!;-)

Sreberko ale miałaś szczęście!
Sylwia mój gin uważa że clo można tak do roku ale z przerwami-3miesiące clo przerwa na 2miesiące
Lia mam nadzieję że w Tobie nadzieja nadal jest że w końcu się uda.
A jak bierzecie pregnyl 2 ampułki naraz czy jedną w 12dc a drugą w 14?

witam Anulko,ja biorę pregnyl w 2 ampulkach na raz,wczoraj:confused2: zawitała do mnie @ tak więc niedługo staranka:-),kupilam sobie wiesiolek i razem z clo mam zamiar go pochłaniać z nadzieją że może akurat.....hehe

pozdrawiam

ja pregnyl brałam w podwojnej dawce ....
z tego co mi wiadomo powoduje on pekniecie pecherzyka po ok 36 godz wiec nie wiem czymu masz dwie dawki w roznym czasie ............

reklama
Do góry