reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
iza.malami podobnie jest u mnie,bez clo nie mam szans na zajście w ciąże.
pierwszę ciąże też miałam stymulowaną clo i teraz też :)
a psychika nie ma tu nic do znaczenia jeśli są problemy bo jak są to trzeba leczyć....
ja biorę clo od 3dc przez 5 dni bo mam cykle 30 dniowe.
a na porpawe endo łykam wiesiołek do owulacji

reklama
Oczywiście że masz rację, mówią, zeby wyluzować i bedzie ok, może i tak ale nie wtedy kiedy z facetem jest coś nie tak, bo kobieta to wiadomo hormony, instynkt itp, natomiast gdy z facetem cos nie tak to niestety:no: cudów nie ma trzeba sie leczyć, a wtedy nie ma szans " nie myśleć" tym bardziej ze chłopy jak dzieci, trzeba pilnować zeby wzięli pigułkę :))

mama a ty o pierwszą dwójke też starałaś się przy pomocy z clo? Jak tak to w którym cyklu staranek Ci się udało?

ANDZIA- tak ja mam dwojke tez z leków- pierwsza ciaza bez problemu sie pojawila w pierwszym cyklu i w 9t.c. poronienie a potem laparoskopia...torbiel na jajniku-potem miesiace staran az ginek przepisal mi Cilest (anty) 3 opakowania bez przerwy na @ i po odstawieniu @ i po @ dzialac-i tak mamy Zuze,potem znowu staranie od kolejne dziecko miesiacami i znowu Cilest-ale nie pomoglo,dostalam Clo i w pierszym cyklu sie udalo -jest Domi ...teraz Cilest- NIE POMOGLO,2 CYKLE Z cLO NIE POMOGLO ,TERAZ MAM CYKL bez niczego bo dostalam @ po 18 dniach i ginek nic nie kazal brac tylko poczekac kiedy teraz dostane-dzis mam 21d.c. jak dostane @ bede brala od 5 d.c. Etrofem na lepsze endo i regulacje cyklu a w kolejnym tez estrofem z lutka i Clo no i zobaczymy:sorry:

witam wszystkie Clo-dziewczyny:-D:-D

co tam u Was babeczki??
witam wszystkie [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT]

LOPOP- @ MA TERMIN NA 25 jesli bedzie po 27 dniach a potem od 5 d.c. estrofem i od 17 lutka. i w kolejnym cykl estrofem i clo + lutka....

a u Ciebie jak???decydujesz sie jeszcze na inseminacje czy narazie dzialacie sami??

LOPOP- @ MA TERMIN NA 25 jesli bedzie po 27 dniach a potem od 5 d.c. estrofem i od 17 lutka. i w kolejnym cykl estrofem i clo + lutka....

a u Ciebie jak???decydujesz sie jeszcze na inseminacje czy narazie dzialacie sami??
ten cykl sami bo ginek ma do końca sierpnia urlop no a we wrześniu zobaczymy bo to taki miesiąc gdzie same urodziny męża syna i teściowej chrześniaczki mojej potem męża chrześniaczka wiec zobaczymy jak wypadną dni płodne:)

reklama
Do góry