reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
witam kochane, ja dzis od rana z mezusiem na grzybki pojechalismy, ale zamiast grzybów przywieźlismy 4 kg jagód własnie robie multum pierogow i soki:-)
No a @ na pewno przyjdzie jutro bo cos mnie tak brzucho pobolewa a u mnie jak w zegarku wiec juz na nic nie liczę:no:
pozdrawiam cieplutko

IZUNIA- nie lam sie kochana-masz Clo-jesli @ przylezie to prosze sie umowic do ginek skoro powiedzial ,ze monitoring moze Ci zrobic-bierz Clo i dzialajcie:tak:;-):tak:

ANDZIA- oj tule....ale dobrze,ze masz takie nastawienie:tak:w koncu nam sie uda a psiak musi byc uroczy!!!!!

MAĆKU- ja u Ciebie sytuacja na froncie??;-)

pozdrawiam Was kochane i coz...ja tez czekam do @ i potem estrofm.......

Witam się i ja po weekendzie u mnie dziś ostatni dzień lutki czyli 23 dc ale tez nie czuje sie ciążowo wiec u nas pewnie też przyjdzie

Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

IZUNIA- nie lam sie kochana-masz Clo-jesli @ przylezie to prosze sie umowic do ginek skoro powiedzial ,ze monitoring moze Ci zrobic-bierz Clo i dzialajcie:tak:;-):tak:
Niestety @ przyszła:baffled: cóż od jutra clo i na monitoringi jak mówisz kochana, ale wiecie ze chyba zaczynam sie uodparniać bo jakos dzis na spokojnie to przyjełam:(:-(

IZA- oj!tule....
ale skoro dzis dostalas to czemu juz od jutra bierzesz Clo?????przewaznie ginek.zapisuja od 5 do 9 d.c.....chyba ,ze Tobie wczesniej przepisywal od 2-go dnia ,ale szczerze to pierwsze slysze-za wczesnie...

Niestety @ przyszła:baffled: cóż od jutra clo i na monitoringi jak mówisz kochana, ale wiecie ze chyba zaczynam sie uodparniać bo jakos dzis na spokojnie to przyjełam:(:-(
Przykro mi... Ale to dobrze, ze juz tak nie przezywasz. A wiec piers do przodu i do boju!!!
IZA- oj!tule....
ale skoro dzis dostalas to czemu juz od jutra bierzesz Clo?????przewaznie ginek.zapisuja od 5 do 9 d.c.....chyba ,ze Tobie wczesniej przepisywal od 2-go dnia ,ale szczerze to pierwsze slysze-za wczesnie...
A ja juz sie z czyms takim spotkalam, ze dziewczyny braly od 2 dc.Pewnie zalezy to od dlugosci cyklu...

reklama
Witam. U mnie też dzisiaj zawitała @ więc razem z Tobą zaczynam kolejny cykl mam nadzieję że ostatni. Ja też jeszcze biorę CLO tyle że od 3dc i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, ale zaczynam wątpić bo skoro przez pierwsze dwa cykle mi się nie udało to niby dlaczego teraz by miało:eek::eek:

Do góry