reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
SAWI- Estrofem to lek stosowany w hormonalnej terapii zastepczej-to sklad hormonow ktore normalnie organizm sam wytwarza,zeby byl prawidlowy cykl-ja mam go brac na lepsze endo bo mam cienki i na wyregulowanie cyklu bo raz mam 25 dni ,raz 27 a ostatnio 18:szok: i gin stwierdzil ,ze tak to w ciaze nie zajde poza tym moj @ trwal 1,5-2 dni a to za krotko...dlatego mam brac na regulacje cyklu,zeby @ byl dluzszy-minimum 4,5 dni i na endo a od naetepnego cyklu znow estrofem i lutka + Clo- i licze ,ze w tym cyklu sie uda-czyli za 2 cykle,ale jak bedzie zobaczymy(nie mam pewnosci ,ze mj organizm zareaguje na hormony...)

pozdrawiam wszystkie babeczki
LOPOP- to &&&&&&&&&&&&&& za samodzielne dzialania:tak::tak:
ANDZIA- jak tam juz po @??
IZA- jak tam kiedy masz monitoring???

reklama
Witam się i ja weekendowo :-)

U mnie dziś 28 dc planowana @ powinna przyjść w poniedziałe albo wtorek chyba :-D więc sie wszytsko wyjaśni ale nie czuje sie inaczej niż przed okresem więc nie licze na cuda :-(

Ja też trzymam kciuki za was wszystkie &&&&&&&&

SAWI- Estrofem to lek stosowany w hormonalnej terapii zastepczej-to sklad hormonow ktore normalnie organizm sam wytwarza,zeby byl prawidlowy cykl-ja mam go brac na lepsze endo bo mam cienki i na wyregulowanie cyklu bo raz mam 25 dni ,raz 27 a ostatnio 18:szok: i gin stwierdzil ,ze tak to w ciaze nie zajde poza tym moj @ trwal 1,5-2 dni a to za krotko...dlatego mam brac na regulacje cyklu,zeby @ byl dluzszy-minimum 4,5 dni i na endo a od naetepnego cyklu znow estrofem i lutka + Clo- i licze ,ze w tym cyklu sie uda-czyli za 2 cykle,ale jak bedzie zobaczymy(nie mam pewnosci ,ze mj organizm zareaguje na hormony...)

pozdrawiam wszystkie babeczki
LOPOP- to &&&&&&&&&&&&&& za samodzielne dzialania:tak::tak:
ANDZIA- jak tam juz po @??
IZA- jak tam kiedy masz monitoring???
Witam:-):-):-)
No u mnie z @ w tym cyklu było dziwnie bo najpierw przez pierwsze 3 dni była niesamowicie mocna i myślałam że umre z bólu bo tak nap.....ał mnie krzyż i brzuch ale od czwartku do dzisiaj mam już tylko plamienia więc to końcówka i moge zaczynać starania:-D:-D:-Dmam nadzieję że owocne.
ewson trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&żeby nie przyszła:blink::blink::blink:

kochane wlecialam na chwile jestesmy po ognisku i wyglupach nad jesiorem-dzieci 3 godz.nie wychodzily z wody a ja przed wyjazdem nad jezioro czyli o 16.00 dostalam @...od srody zaczynam brac Estrofem.....
acha- @ przylazla po 24 dniach...ostatnio byla po 18 a jeszcze wczesniej po 27....popieprzylo sie wszystko doszczętnie:dry::dry:

mama już nawet nie wypowiem tego słowa żeby nie zapeszyć
może wreszcie się samo uda bez żadnych wspomagaczy i biegania po ginkach:)
miłej niedzieli dziewczyny i udanych przytulanków życzę

LOPOP- DZIEKI:tak: u nas na pewno dzis bedzie milo-jutro mamy 7 roczniece slubu ale dzis robimy imprezke;-)wlasnie przygotowania trwają;-):tak:

pozdrawiam Was wszytkie babeczki i życze takiego slonka jakie jet u mnie:-D:-D

reklama
Witam weekendowo!!!
ja padam na pysk:crazy: dzis jestem w pracy, oczka mi sie zamykaja pije kawe za kawa i.. zasypiam, bo....byłam na przyjęciu weselnym, niestety powiadomili nas tak późno ze nie dałam rady sie zamienic na niedziele tylko na sobote mi sie udało:crazy: ale jakoś przezyje:-) jestem dzielna dziewczynka!!1 a wy kochane odpoczywajcie dzis piekna pogoda, trzeba kozystac z uroków(jeszcze) lata. Trzymajcie sie cieplutko!!!

Do góry