reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
LOPOP- DZIEKI:tak: u nas na pewno dzis bedzie milo-jutro mamy 7 roczniece slubu ale dzis robimy imprezke;-)wlasnie przygotowania trwają;-):tak:

pozdrawiam Was wszytkie babeczki i życze takiego slonka jakie jet u mnie:-D:-D
kochana to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu -dużo miłości i spełnienia marzeń a szczególnie tego o trzecim bobasku:)
Witam weekendowo!!!
ja padam na pysk:crazy: dzis jestem w pracy, oczka mi sie zamykaja pije kawe za kawa i.. zasypiam, bo....byłam na przyjęciu weselnym, niestety powiadomili nas tak późno ze nie dałam rady sie zamienic na niedziele tylko na sobote mi sie udało:crazy: ale jakoś przezyje:-) jestem dzielna dziewczynka!!1 a wy kochane odpoczywajcie dzis piekna pogoda, trzeba kozystac z uroków(jeszcze) lata. Trzymajcie sie cieplutko!!!
no dzielna z ciebie dziewczynka i wytrzymasz ale zmęczenie nie chce dać za wygraną
trzymaj sie o której kończysz??a gdzie pracujesz że w niedzielę w pracy siedzisz?

reklama
:-DAch siedze kochana w Biurze Obsługi Klienta w markecie a oni niestety pracują non stop koszmar, ale tylko do 20:00 dzis jestem dzielna jestem literki widze wiec jest dobrze:))podglądam was

:-DAch siedze kochana w Biurze Obsługi Klienta w markecie a oni niestety pracują non stop koszmar, ale tylko do 20:00 dzis jestem dzielna jestem literki widze wiec jest dobrze:))podglądam was
och to czasę współczuje bo niektórzy klienci są ciężcy:)
powodzenia
a w którym markecie? może raz tam zajrzę

hej dziewczynki, właśnie dzisiaj wrócilam z urlopu i od razu pisze bo się steskniłam. Nawet nie próbuje czytać waszych postów bo jest ich duuużo, mówcie tylko szybko czy jakieś zafasolkowane dziewczyny są . Ja poodwiedzałam ginków, porobiłam badania i w sumie to hormony mam w normie oprócz prolaktyny bo jest podwyższona 32,6 i testosteron mam w górnej granicy normy więc też nie dobrze. Dostalam bromka i lutke żeby uregulować cykle no i lekarz stwierdzil że mam PCO, chyba skończy się na tym że na wiosne wróce do Polski na stałe i znów spróbuje inseminacji ale żyje nadzieją że do tego czasu może nam się uda. Byłam w 10dc na usg i były dwa pęcherzyki, jeden 6,8 a drugi 6,9 ginek powiedział że bardzo kiepskie i chyba nie bedzie nic z tego w tym cyklu, śluzu płodnego też brak więc chyba ma racje.

ANDZIA- no teraz bede brala ten Estrofem na regulacje cyklu i mam nadzieje,ze to cos da...zaczynam brac w srode:sorry2:
MYŚA- fajnie,ze juz wrocilas-no prolaktyna faktycznie-wysoka,ze hoho,ale dostalas leki wiec bedzie i:tak::tak:witam Cie spowrotem:-D
LOPOP-dzieki za życzenia;-)
IZA- jak tam dalas rade w pracy???;-)

Hello!!!
jestem:(, dałam rade ale dis cały dzien odpoczywałam, a moj k siedzial przy kompie wiec dopiero daje znak ze zyje:) ale jest dobrze raz na jakis czas takie małe przyjątko nie zaszkodzi, a teraz spatki:)))
Pa pa kochane!!!

Cześć Dziewczyny piszę bo już chyba zwariuję! Od dwóch lat staramy się z mężem o dzidziusia (w październiku 2008r. niestety się nie udało). Cały czas biorę duphaton (2tab w południe) i luteinę dwie rano i dwie wieczorem od 16-26 dc. od dwóch cykl jestem na clo. byłam u lekarki 16.08 (to był 2 dzień cyklu) okazało się że owulacja była więc jest ok. lek działa. teraz mam już nie brać CLO tylko luteinę i duphaston tak jak do tej pory. 19,08 wziełam ostatnią porcję więc jak zwykle spodziewałam się @ po 3 dniach a tu nic. dzisiaj 31 dc i nic tylko taki białawy śluz. zrobiłam test wczoraj rano i nic. Dzisiaj też nic. Więc już sama nie wiem. nie chcę się nakręcać alle nie wiem już może jest jakiś sposób żeby mieć 100% pewności. martwię się że coś jest nie tak, bo skoro testy negatywne to czemu nie mam @. Proszę poradźcie coś.

reklama
Do góry