reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hallo Hallo :szok: co tu tak ciiiiicchhhoooo?????
smutno sie tu zrobiło, nie ma nikogo...
A ja dzis 28dc, własciwie nie czuje nic czasami tylko delikatny ból brzucha ale to tylko tak sekunde inic dalej, cycki bola jak na @ wiec nawet sie nie nakrecam, w razie czego testowanko w poniedziałek a jak przyjdzie @ to bede płakac i OOOO
trzymajcie sie cieplutko kochane:))

reklama
To jedziemy na jednym wózku bo u mnie też 28dc i też czekam na @ tyle że mi cykl potrafi wydłużyć się nawet do 35dni, więc pewnie teraz też się przestawi bo narazie niemam żadnych dolegliwości na @

witam kochane, ja dzis od rana z mezusiem na grzybki pojechalismy, ale zamiast grzybów przywieźlismy 4 kg jagód własnie robie multum pierogow i soki:-)
No a @ na pewno przyjdzie jutro bo cos mnie tak brzucho pobolewa a u mnie jak w zegarku wiec juz na nic nie liczę:no:
pozdrawiam cieplutko

U mnie niestety I krecha więc jak tylko @ się pojawi zaczynam kolejny cykl, ale na pocieszenie dzisiaj od męża dostałam małą suczke i mam pełne ręce roboty, ale pociecha z niej jest niesamowita

reklama
Do góry