reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
cześć kochane i dziekuje za wsparcie,ale niestety nie bedzie prezentu na 7 rocznice slubu-endometrium jest tak cienki ,ze nie ma szansy ,zeby w nim sie zagniezdzil zarodek nawet jak dojdzie do zaplodnienia....
przepisal mi hormony Estrofem, i po tym leku mam miec duzo lepsze endo...i ten lek bede brala teraz po @ a w nastepnym cyklu tez ten lek i Clo(i oczywiscie lutka) i wtedy liczy ginek.ze powinno sie udac....czyli w okolicy pazdziernika ,jak dobrze leki zadzialaja moze sie uda.....

tyle u mnie,lece robic obiad....humor sredni
dobrze,ze ginek nadal chce mnie leczyc....

Przykro mi ale trzeba wierzyć, że wkońcu sie uda :) więc główka do góry

reklama
mama tule kochana, widzisz jak nie urok to..... ach ja ci powiem ze juz czasami mam ochote odpuscic, trudno nie jest mi pisane byc matka to nie:( ale jednak serce mi mówi "jeszcze raz" , i tak za kazdym razem....
trzeba wierzyc i tego sie trzymam....

mama przykro mi ale wiesz że czasem udaje się gdy się najmniej tego spodziewamy
nie mów o tym lekarzu bo co mają moje ginkowie mówić skoro mnie tak często widzą i przez taki długi okres czasu:eek: juz powinni dawno drzwi mi przed nosem zamknąć

ANDZIA - dzieki a jak sie trzymasz przed testowaniem??????

EWSON,LOPOP- dzieki kochane za &&&&&&&&&&&&& dam znac najszybciej jak bede mogla.....oby pekl.....bo chociaz bedzie nadzieja, ze sie udalo a nie jak ostatnio ,ze sie skurczyl i wiedzialam ze czekam na @...
Tak mi przykro, swoją drogą to ciekawa jestem co wpływa na to że endo jest takie cienkie?.:eek:Ale tak jak piszę lopop fasolka przychodzi w najmniej spodziewanym czasie i mam nadzieję że tak będzie u Ciebie;-);-);-)
A u mnie jeśli chodzi o testowanko to marne szanse że coś wyjdzie bo nie czuję się kompletnie na zafasolkowaną, oprócz bólu piersi nic mi nie dolega i pewnie @ pojawi się jak zwykle, oby tylko się nie spóźniła bo za tydzień mam wesele no i wiadomo mało jest to komfortowo jak się jest niedysponowanym:tak::tak:

Tak mi przykro, swoją drogą to ciekawa jestem co wpływa na to że endo jest takie cienkie?.:eek:Ale tak jak piszę lopop fasolka przychodzi w najmniej spodziewanym czasie i mam nadzieję że tak będzie u Ciebie;-);-);-)
A u mnie jeśli chodzi o testowanko to marne szanse że coś wyjdzie bo nie czuję się kompletnie na zafasolkowaną, oprócz bólu piersi nic mi nie dolega i pewnie @ pojawi się jak zwykle, oby tylko się nie spóźniła bo za tydzień mam wesele no i wiadomo mało jest to komfortowo jak się jest niedysponowanym:tak::tak:
tamponiki i jazda na balety:rofl2:
dziewczyny dzieki za wsparcei!!!jestescie kochane ,ze tak mnie wspieracie:tak:dopki bedzie szansa bede walczyc bo NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY- pamiętajcie!!!!
ja tez tego sie trzymam i dlatego jeszcze walczę o dziecko:tak:

:no:Tamponiki będą bo niema innej opcji ale ja w trakcie @ jestem nie do zniesienia no i mnie wszystko wkurza więc impreza może być mało kolorowa.:no::no::no:
Ale licze że nic mi się nic nie przestawi i zawita u mnie w czasie;-);-);-)
A ja robiłam dzisiaj test i niestety d... tylko I krecha ale jakoś wmiare spokojnie to przyjełam może dlatego że żadnych objawów nie miałam.

:no:Tamponiki będą bo niema innej opcji ale ja w trakcie @ jestem nie do zniesienia no i mnie wszystko wkurza więc impreza może być mało kolorowa.:no::no::no:
Ale licze że nic mi się nic nie przestawi i zawita u mnie w czasie;-);-);-)
A ja robiłam dzisiaj test i niestety d... tylko I krecha ale jakoś wmiare spokojnie to przyjełam może dlatego że żadnych objawów nie miałam.
no to pewnie kwestia czasu jak przyjdzie:0 oby szybko jak mówisz;)

Mam nadzieję;-);-) ale znając moje szczeście to pewnie się przesunie bo już tak pare razy się zdarzało a wiadomo im szybciej by przyszła tym prędzej zaczęła bym kolejne staranka

reklama
Do góry