reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hello!czy któraś miała po bromergonie kłucie serca i bóle brzucha ze skrętem jelit???miałam to 2 razy wczoraj i przedwczoraj zawsze o tej samej porze wieczorem.zmniejszyłam już dawkę do 1/4 tabl.nie wiem czy mogę przerwać ten bromek czy nie?biorę go od 3 dni a cyklu,teraz jest 12 dc.powinnam mieć owulkę,ale ani śluzu ani bóli jajnika,a w tamtym m-cu czułąm wyraźnie.prolaktynę miałam w normie,tylko po obciążeniu wysoką.może któraś potrafi mi coś doradzić?

reklama
EWSON- to tylko sen-bedziesz mamuśką:tak:
IZA- oby to na fasolke,choc faktycznie dziwne,zeby az tak wysypalo-moi po lutce nic nie bylo:sorry:
BIBINKA- kochana,ja pomoglam jak moglam-moje zdanie znasz,wiecej nic nie poradze-a poniewaz nie bralam bromergonu to nie wiem czy mozna go w polowie przestac brac....:eek:zadzwon do ginek.

kochane ja juztro rano jade do ginek sprawdzic czy ten z prawego pekl-zwracam sie z uprzejmą prosbą o cieple mysli i trzymanie &&&&&&&&&&&&&&&&:sorry:;-);-)

mam nadzieje,ze moja prosba bedzie rozpatrzona pozytywnie:laugh2:

Witam Dziewuszki!!!
Ja to jestem w szoku, to co sie zrobiło na mojej twarzy to masakra:szok: po prostu wielkie stado syfów ja w czasie dojrzewania nie miałam takich krost!!!1 czy to może byc jakis skutek uboczny po lutce???? cała morda mnie boli bo wszedzie syfy!!!! koszmar!!! zawsze przed @ cos wyskoczyło ale 1-2 i to malutkie w takim miejscu ze nie widac a teraz???? centralnie na policzku i to wielkie!!:szok:ohhhh poza tym mam STRASZNIE tłustą cere, tez nigdy tego nie miałam. co to może być??
\To pewnie na fasoleczke:-):-):-)
Mama trzymam kciuki aby pęcherzyk pękł:happy::happy::happy:

ja po bromku czuje sie rewelacyjnie (zreszta po każdych hormonach nic mi nie dolega:baffled:a może to xle bo tak już by była ciąża

mama&&&&&&&&&&& za dobre wiadomości

Witam :-) widzę że dziewczynki pełną parą zapracowane i dobrze :-D u mnie coraz gorzej 8 tydzien sie zaczal i coraz to wieksze mdlosci i zmeczenie :-( jeszcze 2 tygodnie i zobacze bicie mojego malenstwa ;-)

a co do tych krostek i wyprysków to mi zeczely sie pod koniec 7 tygodnia i mam w nich cala twarz więc masakra wczesniej na poczatku ciazy nie mialam. Czytalam ze twarz wygładza się tak okolo 9 tygodnia wiec oby mi przeszlo. A u Ciebie Iza to może być efekt nie tyle działania tabletek co zmiany Twojej gospodarki hormonalnej pod wpływem brania ich :-) tez tak mialam po ziołach i jak skonczylam rok temu brac tabletki anty. powodzenia
a ja teraz ide na wyżerkę nocną i jakieś lody :-D buziaki

Witam :-) widzę że dziewczynki pełną parą zapracowane i dobrze :-D u mnie coraz gorzej 8 tydzien sie zaczal i coraz to wieksze mdlosci i zmeczenie :-( jeszcze 2 tygodnie i zobacze bicie mojego malenstwa ;-)

a co do tych krostek i wyprysków to mi zeczely sie pod koniec 7 tygodnia i mam w nich cala twarz więc masakra wczesniej na poczatku ciazy nie mialam. Czytalam ze twarz wygładza się tak okolo 9 tygodnia wiec oby mi przeszlo. A u Ciebie Iza to może być efekt nie tyle działania tabletek co zmiany Twojej gospodarki hormonalnej pod wpływem brania ich :-) tez tak mialam po ziołach i jak skonczylam rok temu brac tabletki anty. powodzenia
a ja teraz ide na wyżerkę nocną i jakieś lody :-D buziaki
kochana to może córeczkę oznacza:)

no jak będzie córcia to fajnie :-) ważne żeby zdrowe się urodziłochoć nie ukrywam rodzina liczy na faceta małego bo to będzie pierwszy pierworodny prawnusio dziadka mężą hehehe

mama daj znac jak i co ;-) oby sie udalo &&&

ja zaczynam się modlić żeby były blizniaki hehe bo nie wytrzymuje już tych porannych mdłości katastrofa mały pozwala mi jesc jedynie owoce rano i warzywa z chlebkiem nic poza tym nawet herbaty pic nie moge. jak beda blizniaki to za jednym zamachem hehe

reklama
cześć kochane i dziekuje za wsparcie,ale niestety nie bedzie prezentu na 7 rocznice slubu-endometrium jest tak cienki ,ze nie ma szansy ,zeby w nim sie zagniezdzil zarodek nawet jak dojdzie do zaplodnienia....
przepisal mi hormony Estrofem, i po tym leku mam miec duzo lepsze endo...i ten lek bede brala teraz po @ a w nastepnym cyklu tez ten lek i Clo(i oczywiscie lutka) i wtedy liczy ginek.ze powinno sie udac....czyli w okolicy pazdziernika ,jak dobrze leki zadzialaja moze sie uda.....

tyle u mnie,lece robic obiad....humor sredni
dobrze,ze ginek nadal chce mnie leczyc....

Do góry