reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mam pytanko do mierzących tempkę i biorących clo :confused:
czy clo powoduje wzrost temperatury u mnie w I fazie cylku temp jest na poziomie 36,1-36,4 a w tym cylku mam 36,5 a dzisiaj 36,6 taką termpkę to ja mam w II fazie.
Może w II fazie będzie na poziomie 37,1 i task przez 8 miesięcy:-p

Buziak, nie odpowiem,bo ja nie zaczelam brac clo, bo u mnie sie pogmatwalo :/ Wczoraj mialam zaczac brac, ale zdiwil mnie moj dziwny i krotki okres, trwal tylko dwa dni, potem dzien przerwy i jakies plamienia brazowe, wiec przed clo zrobilam test, ale owu,bo tylko taki mialam, zeby miec pewnosc,ze nie jestem w ciazy, i dupa wyszedl pozytywny i zglupialam. Tempka na ten niby okres spadla, po czym wzrosla na poziom wyzszych tempek,ale dzis znow spadla - w nocy znow mialam brazowe plamienia, mam wrazenie ze po wspolzyciu. Nic juz nie wiem, narazie testu ciazowego robic nie bede, chyba w ogole nie bede,bo bez sensu, nic juz nie wiem, poczekam z tydzien, zobacze co z tempka i tymi plamieniami. Takze ten miesiac z clo przepadl niestety, ale jakby co to od nastepnego zaczne brac, chocby chciala nie musiec, ech, u mnie zawsze sie cos zawsze papra:no: Moja mama miala okresy ze mna i siostra. No i fakt test owu to test owu, ale jest na nich napisane, ze jak jest ciaza to w okolicy okresu wykazuja ciaze, tylko ta tempka mnie zastanawia, nie wiem jak z nia jest, jak sie ma miesaczke w ciazy czy spada, czy nie?? Wiecie moze???

A ja brałam clo 1 cykl i się udało. Teraz trzymam kciuki, żeby nie powtórzyło się to z marca. Jak mi się uda to wkleje teścik. Powodzenia ;-)

reklama
Lila, moze zastąp te wykresy monitoringiem? Będziesz miała mniej stresów związanych z poprawnym odczytywaniem danych, zwłaszcza, ze jak wiadomo stres w począciu nie pomaga. ;-)

Do góry