reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
LOPOP- witam Cie spowrotem po urlopie:tak:najwazniejsze do dojechaliscie cali i zdrowi do domku:tak:
opowiadaj jak bylo-wszystko sie udalo??

WITAM ROWNIEZ POZOSTALE BABECZKI!!!
milego,rodzinnego niedzielnego popoludnia Wam zycze-my po obiedzie ,pijemy kawe i zaraz śmigamy nad jeziorko:tak:

Witam! jestem Nowa-stara poniewaz dawno mnie nie bylo na forum. Przyblize moja historie, Z powodu wysypki na twarzy poszlam do derm, ktora wyslala mnie na badania tsh i prolaktyny twierdzac ze moja cera jest od horomow i miala raceje tsh mam ok ale prolaktyna przy normie 102-496 ja mam 535.9 i tym mnie to zmobilizowalo do wizyty u ginekologa okazalo sie ze mam owulacje po bad. USG lecz przepisala mi duphaston i castangus na zbicie prolaktyny. Powiedziala ze w ciagu 3 misiacy powinnam byc w ciazy... Poniewaz nic zlego u mnie sie nie dziej, dziewczyny jak wy to widzicie?

JUSTYSKA- ja Ci narazie za wiele nie pomoge bo ide jutro na badanie prolaktyny i z wynikiem do ginek-narazie jestem po hormonach i po Clo i efektu brak-cos mi sie wydaje ze u mnie to tez bedzie "wina "za wysokiej prolaktyny.najwazniejsze,ze podjelas leczenie -ja bym chciala zeby mi ktos powiedzial z lekarzy ,ze za 3 m-ce bede w ciąży:))bierz leki i czekaj na efekt-oczywiscie nie zapomnij o bobosexie:):):):):))))
pozdrawiam i zagladaj czesciej.
ja zmykam.

Dzieki mama05 juz ponad 2 lata sie staram o dzidzie ale wczesniej nie zaglebialam sie az tak strasznie, poniewaz moja gin mowila ze jesli 2 lata nic sie nie udaje to trzeba sie bardziej poprzygladac. Mam nadziej ze to tylko ta podwyzszona prolaktyna mi przeszkadza aby miec ten upragniny i tak wyczekiwany skarb.

Ale apetycznie wygladaja te roladki:) chyba jutro zrobie na obiadek, a zamiast tej szynki szwardz... moge dac cos innego?
No mam mega cisnienie musze zafasolkowac w ciagu tych 3 miechow i basta...:)

Ale apetycznie wygladaja te roladki:) chyba jutro zrobie na obiadek, a zamiast tej szynki szwardz... moge dac cos innego?
No mam mega cisnienie musze zafasolkowac w ciagu tych 3 miechow i basta...:)

jjustynka jeśli tylko prolaktyna jest problemem może się udać
może być dowolna wędzona szynka

mmm... a czy masz jakies jeszcze sprawdzone przepisy? Bo te roladki to wygladaja rewelacyjnie.. A co do duphastonu bralas moze ten lek?

reklama
mmm... a czy masz jakies jeszcze sprawdzone przepisy? Bo te roladki to wygladaja rewelacyjnie.. A co do duphastonu bralas moze ten lek?

sprawdzonych przepisów mam sporo:)
brałam duphaston, to sztucznay progesteron, czułam się po nim bardzo dobrze, a na zbicie prolaktyny brałam bromergon, dużo osób na niego źle geaguje, więc pewnie dlatego gin przeppisała ci coś innego

Do góry