reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
MMM- u mnie tez cytologia caly czas wychodzi w grupie I wiec spoko,ale wymrozil bo powiedzial ,ze dobrze to zrobuc poki jest mala ,a 1,5 roku temu nie planowalismy dziecka ,wiec nie pamietam czy sie Go pytalam o problemy z zajsciem....
ale na dziale TROCHE INTYMNOSCI znalazlam watek o nadzerce i pod tym wzgledem nie mam sie co obawiac-sa tam dziewczyne ,ktore po wymrozeniu maja dzieci wiec tym juz sie az tak nie martwie ,zreszta jak bede za tydzien na wizycie to Go zapytam.

reklama
Mysle dziewczyny ze macie racje , moze w ogóle nie było owulki bo przez pewien czas miala tzw syndrom luff, jajeczko nie pekało i sie cofł i nie mogło dojsc do zapłodnienia, ale wtedy nie mialam takiego bólu jak dzisiaj normalnie chwilami robiło mi sie słabo jak nigdy !! zawsze był taki szczypiacy bol ale ten dzisiejszy to zwalal mnie z nog. nie weim nie kumam tego:(

Mysle dziewczyny ze macie racje , moze w ogóle nie było owulki bo przez pewien czas miala tzw syndrom luff, jajeczko nie pekało i sie cofł i nie mogło dojsc do zapłodnienia, ale wtedy nie mialam takiego bólu jak dzisiaj normalnie chwilami robiło mi sie słabo jak nigdy !! zawsze był taki szczypiacy bol ale ten dzisiejszy to zwalal mnie z nog. nie weim nie kumam tego:(
To moze jednak to byla owulka, a testy sie myla (oby!). Zrob jeszcze jutro testa. W ulotkach pisza, ze hormon LH zanika zaraz po owulce, ale moj gin mowi, ze to nie prawda. Ze zanim sie "rozplynie" mija troche czasu, dlatego testy moga wychodzic pozytywne rowniez juz po owulce:tak:

Gdzies wyczytalam test na bol owulacyjny - trzeba wstac i energicznie usiasc. Jesli mocno zaboli to wlasnie jest to:tak: (u mnie teoretycznie sie zgadza)

Czesc dziewczynki :-) wczoraj byłam u mojego ginka w szpitalu i co się okazało znalazł fasoleczke i to dużą już :-) określił ze ma 5 i pół tygodnia ale wygląda na starszą i kilka dni że to dobrze... termin mam na 30 wrzesnia...

a co do nadżerki to ja mialam małą ale z 4 lata temu wtedy zaczelam brac antykoncepcyjne i teraz juz jej nie mam.

Gdzies wyczytalam test na bol owulacyjny - trzeba wstac i energicznie usiasc. Jesli mocno zaboli to wlasnie jest to:tak: (u mnie teoretycznie sie zgadza)
OJJJJ ja nawet chodzić nie mogłam a co tu o siadaniu mówić:) dzis tez jeszcze mnie pobolewa jajnik, jak nigdy zawsze był 1 dzień i koniec ale wczorajszy ból byl strasznt normalnie jakby mi sie cos rozlało tam piekącego masakra!!!

Czesc dziewczynki :biggrin2: wczoraj byłam u mojego ginka w szpitalu i co się okazało znalazł fasoleczke i to dużą już :biggrin2: określił ze ma 5 i pół tygodnia ale wygląda na starszą i kilka dni że to dobrze... termin mam na 30 wrzesnia...
Termin porodu czy wizyty u ginka??? hi hi 12 miesiecy w ciazy???:-D

Czesc dziewczynki :-) wczoraj byłam u mojego ginka w szpitalu i co się okazało znalazł fasoleczke i to dużą już :-) określił ze ma 5 i pół tygodnia ale wygląda na starszą i kilka dni że to dobrze... termin mam na 30 wrzesnia...​

a co do nadżerki to ja mialam małą ale z 4 lata temu wtedy zaczelam brac antykoncepcyjne i teraz juz jej nie mam.​
30 września to masz termin wizyty czy co bo niebardzo załapałam;-);-);-)
A ja bylam wczoraj u gina na podglądzie i tym razem jest tylko jeden pęcherzyk ma 24mm no i endo jest dobre bo 9mm. Ale teraz mam problem bo powinam sprawdzić czy pękł tak w poniedziałek-wtorek ale niestety mój gin. na urlop idzie i w związku z tym niewiem czy uda mi się załatwić u kogoś innego usg. Jak się nie uda to powiedział że dopiero od nastepnego cyklu jak zrobi mi monitoring będzie mógł podać leki na pękniecie pęcherzyka bo musi mieć potwierdzone że nie pękają:no::no::no:

Czesc dziewczynki :-) wczoraj byłam u mojego ginka w szpitalu i co się okazało znalazł fasoleczke i to dużą już :-) określił ze ma 5 i pół tygodnia ale wygląda na starszą i kilka dni że to dobrze... termin mam na 30 wrzesnia...

a co do nadżerki to ja mialam małą ale z 4 lata temu wtedy zaczelam brac antykoncepcyjne i teraz juz jej nie mam.

katicz wielkie gratulacje

suwaczek wklejamy w sygnaturze

reklama
Do góry