reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam dziewczynki z samego rana:) i oczywiscie mam pytanie , które mnie dreczy: a mianowicie postanowiłam w tym miesiacu skorzystać z testów owulacyjnych. Robie je od 9 dnia cyklu, oczywiscie wychodza negatywnie kazdy jeden. Zastanawia mnie jedna rzecz, poniewaz mierze tempke i w/g niej powinnam miec dzis owu, jest śluz i ból owulacyjny jajników a test negatywny, czy to może oznaczać, ze nie mam w ogole owulki czy testy "skichane"?? kurde jak nie urok to s..... nie kumam tego wszystkiego!

reklama
ANDZIA,IZA- dzieki za mile slowa:tak:
IZA- co do testow to wlasnie duzo czytalam takich wiesci jak Twoje:baffled:ze ogolnie te testy w nizym nie pomagaja a zamieszanie wprowadzaja...
jesli czujesz o owu idzie to dzialajcie i na nic nie patrz;-)
ja zaraz jade po spozywke to zahacze o poczte i wysle Clo;-):-)

buziaki dla Was i zmykam!
acha- moj @ wczoraj sie rozkercil na maxa i dzis tez daje do wiwatu....

Mama tez tak mysle kupiłam je na allegro i sa chyba do d,,,,,,y nie kosztowały duzo wiec sie skusiłam BŁĄD!!!! ale chytry dwa razy traci:))
Kupie jeszcze dzis normalny z apteki a nie te badziewia:)
trzymajcie sie ciepło kochane i mama nie poddawaj sie słonko trzymam&&&&&&&&&&&&

Ojej to chyba nie jest normale....:( ciekawe dlaczego tak ci sie porobiło....przeciez to jakas wielka pomyłka:)) cykl trwajacy 18 dni???? moze faktycznie cos sie namieszalo.....
Czekam z niecierpliwością, i jeszcze raz dziekuje!!!

Witam dziewczynki z samego rana:) i oczywiscie mam pytanie , które mnie dreczy: a mianowicie postanowiłam w tym miesiacu skorzystać z testów owulacyjnych. Robie je od 9 dnia cyklu, oczywiscie wychodza negatywnie kazdy jeden. Zastanawia mnie jedna rzecz, poniewaz mierze tempke i w/g niej powinnam miec dzis owu, jest śluz i ból owulacyjny jajników a test negatywny, czy to może oznaczać, ze nie mam w ogole owulki czy testy "skichane"?? kurde jak nie urok to s..... nie kumam tego wszystkiego!
Ale sa calkiem negatywne? Nie ma drugiej krechy? Bo ja jak mialam wysoka prolaktyne to mialam wszystkie "objawy" owulki, lacznie ze skokiem tempki, a testy owu wychodzily watpliwe. Na usg okazalo sie, ze owulki nie bylo...

Bylo tak zarowno z testami a allegro jak i z apteki.

ja kupowałam testy ma allegro i zawsze się sprawdzały, ale tak naprawe najlepszym, chociaż i najbardziej kosztownym wyjściem jest monitoring cyklu, wtedy dokładnie wiadomo jak pęcherzyk i endo rośnie, czy jest czy już pękł, dobrze że obserwujesz inne objawy jak temperatura czy śluz bo jedna metoda bywa zawodna

MACKU,MMM- witajcie:tak:

dziewczyny mam pytanie-jakies 1,5 roku temu mialam wymrażaną 0,5 cm nadrzerke -wiem ,ze po wypalaniu jest problem z zajsciem w ciaze do 5 lat ,ale czy po wymrazaniu tez tak moze byc??? wie cos ktoraś na ten temat??????????

dziewczyny mam pytanie-jakies 1,5 roku temu mialam wymrażaną 0,5 cm nadrzerke -wiem ,ze po wypalaniu jest problem z zajsciem w ciaze do 5 lat ,ale czy po wymrazaniu tez tak moze byc??? wie cos ktoraś na ten temat??????????
Hej!:-)

Ja niestety nie pomoge bo nigdy nadzerki nie mialam (co mnie dziwi, bo absoluytnie kazda kolezzanka kiedys to miala...)

reklama

ja też mam małą nadżerkę, lekarka zrobiła mi cytologię, żeby sprawdzić czy to nic groźneg0 (wyszła super, I grupa czy coś takiego) i kazała się nie przejmować, do w czasie ciąży może się wchłonąć albo coś takiego, nie wiem jak jest po wymrażaniu, chyba lekarz powinien Cię o tym poinformować przed zabiegiem

Do góry