reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Tak dojdzie na pewno bo ja sie dopiero do owulki zbliżam:) (2 dni) a może jak te fluidki beda w tej kopercie to juz clo nie bedzie potrzebne?? he he wtedy prześlę je dalej!!!!

reklama
dziekuje bardzo za odpowiedz:) u mnie problemem moze byc to iz, mam dwie macice z przegroda i dwie szyjki, jednak czytalam na forum, ze ''to'' nie powinno byc przeszkoda ale... maz jest po badaniach i ma 36% w pelni sprawnych plemniczkow, ale bierze leki i mam nadzieje ze sie polepszy:)

To trzymam kciuki aby niebyło u Ciebie żadnych problemów z zafasolkowaniem i żebyś niedługo mogła cieszyć się swoim maleństwem. A jakie leki bierze Twój mąż na plemniczki bo ja swojego faszeruje salfazinem

ewson jeśli to Twój pierwszy cykl z CLO to powinaś mieć monitoring bo to bardzo ważne bo po clo może dojść do przestymulowania jajników i wtedy mogą pojawić się torbiele i zamiast korzyści można narobic sobie problemów

ups to teraz juz nie wiem nie chce niepotrzebnie przedłużac znów stranek :-(

JA mialam podobny dylemat - mialam clo, ale bez monitoringu. I wiele czytalam na ten temat - generalnie jest tak, ze jest robione usg, aby zobaczyc jak clo dziala. Ale w Polsce. Bo w innych krajach nikt sie w to nie bawi;-)
Ja zaryzykowala...

To mój lekarz chyba stosuje chyba tą praktykę ale nie wiem czy to dobre w sumie to zmieniłam teraz lekarza bo szukłam dobrego :wściekła/y: ale teraz sie zastnawiam czy dobrze wybralam :wściekła/y: zobacze moze po pierwszym miesiącu jak nie wyjdzie to pojde w drugim chyba nie mam wyjscia jutro zaczynam clo

Ciągle sie zastanawiam jak to jest, ze jelsi sie chcę to natura robi takie psikusy

wczoraj wieczorkiem jak sie z Wami pozegnala poszlam pod prysznic i jak sie wycieralam patrze-krew,taka jasne niewiele-bardziej rozowa:confused:i takie nitki sluzu byly,wlozylam wkladke poszlam spac-dzis mam 18 d.c. i rano juz krew jest czerwona choc nie taka bordowa jak w pierwszy dzien @ ale mozniejsza niz wczoraj i wiecej jej jest i brzuch mnie bioli i ciagnie w dol.

nie wiem co myslec o tym???????????????jak sie wczoraj tak okazalo to zmierzylam dzis temp.i mam 37.czyli wynika z tego ze z praego faktycznie byla owulka-tylko nie rozumiem temp.wysoka a krwe-co to moze byc ,czemu tak mi sie wszystko nagle pierdzieli!!!???????!!!!!!

jery nie mam juz siely do tego mojego organizmu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czy ktoras wiem-jesli mialam takiem male wndo 4-5mm to przed @ jest takie cienkie-i to co teraz mam to jest @????? ja mam dzis 18d.c. no takiego cyrku NIGDY NIE MIALAM!!!!!!!!!:no:

Witam Was tak wogole:sorry:

czytalam o takim czyms i to może byc plamienie okołoowulacyjne najprawdopodobniej mialas moze niedawno owulacje. kolejna rzecz to moze byc plamienie spowodowane od hormonów które bierzesz. Jak brałam duphaston np. to lekarz mi mówil ze moga wystapic plamienia miedzy owulacja a @. czasami mniejsze czasami wieksze. No i kolejna rzecz to moze byc zagniezdzenie jajeczka ale nie musi bo mały procent kobiet ma wtedy plamienia ja np nie mialam. ale moze to byc moze efekt clo ?? :confused: hmmm... moze po prostu ta pierwsza owulacja sie udala jesli byla np. 7 dni temu okolo. poczekaj do jutra jesli jutro bedziesz miala te krwawienie to zadzwon do lekarza prowadzacego moze jakis lek zaszkodzil który bierzesz?? a najlepiej bedzie jak teraz masz 18dc. to okolo 28 dnia zrób test.

reklama
a tak sie spytam jakie masz problemy z zajsciem w ciąze?? co powiedzieli lekarze i co ty o tym sadzisz ze czemu zajsc nie mozesz czy progesteron czy prolaktyna czy co innego??

Do góry