reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
beta hcg 830... i chyba jest dobrze jak na początej ciąży :-) teraz tylko w piatek usg i obserwacje... lekarz kazał się nie martwić że jest dobrze że to widocznie bardzo wczesna ciąża. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dziewczyny do pracy :-)
piękny wynik:) pomimo że u mnie jest cykl bez cyklu to zmolestuje dzisiaj swojego malżowinka, od życia coś mi się należy:) Gratuluje Ci i ciesz się swoim szczęściem:)

cześć babeczki-taka nijaka pogodowa sroda u mnie w Poznaniu,jakby jesien:eek:

mam pytanie-tak sobie wczoraj pomyslalam,ze Wy ktore mialyscie cykle z Clo to od 16d.c. mialyscie tez brac luteine. i mam pytanie-czy jesli mam luteine i z prawego pekl i dzialanie bylo czyli maaarne szanse istnieje na zaplodnienie to mam brac ta luteine mimo ,ze mam takie slabe endo???????
czy dac sobiespokoj i spisac ten cykl na straty????
pytam bo nie wiem czy jak sobie tak wezme(dzis mam 17 d.c.) to czy @ mi sie nie zatrzyma albo przyjdzie duzo pozniej nizby miala przyjść-co sadzicie??
wczesniej bralam luteine ,ale to jak juz bylam w ciązy.

milego dnia [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]
MYŚA- witaj;-)

cześć babeczki-taka nijaka pogodowa sroda u mnie w Poznaniu,jakby jesien:eek:

mam pytanie-tak sobie wczoraj pomyslalam,ze Wy ktore mialyscie cykle z Clo to od 16d.c. mialyscie tez brac luteine. i mam pytanie-czy jesli mam luteine i z prawego pekl i dzialanie bylo czyli maaarne szanse istnieje na zaplodnienie to mam brac ta luteine mimo ,ze mam takie slabe endo???????
czy dac sobiespokoj i spisac ten cykl na straty????
pytam bo nie wiem czy jak sobie tak wezme(dzis mam 17 d.c.) to czy @ mi sie nie zatrzyma albo przyjdzie duzo pozniej nizby miala przyjść-co sadzicie??
wczesniej bralam luteine ,ale to jak juz bylam w ciązy.

milego dnia [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]
MYŚA- witaj;-)

mi sie wydaje ze warto brać luteine ja w tym cyklu własnie na uregulowanie dostałam luteine dopiero drugi cykl mam z clo i luteine baralam od 19 do 23 dnia i po 7 dniach przyszła miesiączka mysle ze nie zaszkodzi a włąsnei moze wydłuży cykl Życze powodzenia

Ja od jutra clo zobaczymy czy pomoże :)

EWSON- dzieki za odp.a jak ja mam dzis 17 d.c a cykle mam 25-27 dniowe to do kiedy powinnam brac ta luteine???ja mam ta dopochwową wiec pewnie najlepiej na noc brac!??

Tobie rowniez zycze powodzenia!!!!!!

ja teraz biore luteine 2 x 1 pomimo ze lekarz nie byl pewny czy to aby napewno ciaza a wczesniej nie bralam lutki tylko moze z 5 miesiecy temu duphaston a to to samo. powiedzial ze nawet jak nie jestem w ciazy to luteina mi nie zaszkodzi a jesli jestem to moze pomoc wiec ja chyba bym brala luteine :-)

hmm... moj najkrótszy cykl to 26 dni a najdluzszy byl 33. teraz jakos mnie oswiecilo ze cykl bedzie okolo 28 dniowy bo 14 dnia mialam ostatni sluz a potem calkiem sucho. (tak podejrzewalam owulke) i test zrobilam 28 dc i wyszedl mi pozytywny z jasno rozowa kreska. moze gdy masz miec termin @ zrob test jesli bedzie negatywny to przerwij dzialanie lutki a do @ wydaje mi sie ze mozna brac

aaa co do lutki to chyba ona hamuje owulacje wiec gdybys nie byla w ciazy a brala dalej lutke to chyba byl by zmarnowany cykl kolejny ;/ ale głowy za to uciac sobie nie dam... moze po prostu zadzwon do ginka on powinien wiedziec ;-)

reklama
KATICZ- dziekuje Ci kochana-chyba tak zrobie-do terminu @ bede brala ,potem test i jak bedzie 1 krecha to odstawie bo wlasnie wiem ,ze ona hamuje owulacje.a jak bedzie I kreska to mam brac po @ Estrofem i od 17 dnia cylku znowu luteine.
Qrcze czy to zachodzenie w ciąże musi byc takie skomplikowane??????
A Ty jak sie czujesz???kiedy teraz wizyta??? pozdrawiam!

Do góry