reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
masa fluidków na bliźniaki ;-) a ja zmykam własnie do lekarza wieczorem powiem co i jak :-)
chwytam ,łapię ile moge:) daj znać wieczorem jak było, pozdrawiamy

po wizycie czuje sie tak sobie... usg macica powiekszona typowo i jak to lekarz powiedział bardzo wysoce ciążowa... szukał pęcherzyka i miał dość cieżko ale coś tam malutkiego znalazł. Kazał mi jutro zrobić bete i zadzwonic z wynikiem i oceni. mial mi napisac jakies liczby co do tego badania ale powiedzial ze nie bedzie mnie straszyl wiec kazal dzwonic. a w piątek zaprosił mnie do szpitala na kolejne badanie usg sprawdzic czy bedzie widac jakis pęcherzyk wiekszy. Jak nie bedzie to powiedzial ze wtedy bedziemy sie martwic. Troszke sie boje zeby to cos pozamacicznego nie bylo. Mialam problemy z progesteronem wiec przepisal mi luteine dowcipnie 2 x 1 i folik :-(

po wizycie czuje sie tak sobie... usg macica powiekszona typowo i jak to lekarz powiedział bardzo wysoce ciążowa... szukał pęcherzyka i miał dość cieżko ale coś tam malutkiego znalazł. Kazał mi jutro zrobić bete i zadzwonic z wynikiem i oceni. mial mi napisac jakies liczby co do tego badania ale powiedzial ze nie bedzie mnie straszyl wiec kazal dzwonic. a w piątek zaprosił mnie do szpitala na kolejne badanie usg sprawdzic czy bedzie widac jakis pęcherzyk wiekszy. Jak nie bedzie to powiedzial ze wtedy bedziemy sie martwic. Troszke sie boje zeby to cos pozamacicznego nie bylo. Mialam problemy z progesteronem wiec przepisal mi luteine dowcipnie 2 x 1 i folik :-(
oj nie martw się na zapas, zrób betę póki co i uzbrój się w cierpliwość bo może po prostu jest zbyt wcześnie żeby zobaczyć cokolwiek, ja miałam ciąże pozamaciczną i tragicznie wtedy bolał mnie brzuch, ból po prostu OKROPNY. Nie mogłam spać jednej nocy na leżąco tylko skulona spałam siedząc. Jesteś pod opieką lekarza więc nic złego się nie stanie. Pisz jak coś będziesz wiedzieć:)

kochane-ja dzis po usg dzis mam 16 d.c. i w sobote w lewym jajniku byl pecherzyk 19mm wiec dzis powinien peknac a on ...sie skurczyl do 13mm:-:)-:)-(do tego endometrium tak marne ,ze nie ma szans na ciąże...mam juz nie brac Clo.
powiedzial ,ze mam za ktotkie cykle bo 25-27 dniowe a @ trwa tylko 1,5-2 dni i dal mi lek ESTROFEN + LUTEINA dowcipnie 1 raz dziennie. mam brac ten lek od 5 dnia cyklu ,dzialc ,ale w tym cyklu daje mi spokój z monitoringiem...ten lek ma mi wydluzyc cykle i moze @ bedzie dluzsza:sorry2:

TAK wiec teraz czekm na @ i po niej biore ten lek.
czy ktoras cos slyszala albo brala ten ESTROFEN????????

katicz trzymam kciuki aby betka pokazała ci ciąże &&&&&&&&&&&&&&& i żeby na kolejnym usg było widać pęcherzyk zarodkowy:-):-):-):-)
mama a jakiej grubości miałaś endo?
U mnie też dziwna sprawa 3dni temu test owulacyjny wyszedł mi pozytywnie, przedwczoraj negatywnie a wczoraj znowu pozytywnie więc staranka będą ale co z tego będzie to się okaże w piątek bo mam usg i zobaczymy czy rzeczewiście miałam owulke i w jakim stanie jest moję edno:szok::szok:

ANDZIA -moje endo...4,5mm:-(dolina...
To rzeczywiście strasznie słabe i raczej małe szanse na dzidzie. Ciekawa jestem jakie u mnie będzie w piątek bo dopiero wtedy zrobi mi usg. A CLO podobno bardzo upośledza endo?.a że u mnie 2cykl już z tym lekiem więc może też być nie najlepsze.

reklama
ANDZIA- ja w tamtym cyklu mialam piekne endo a teraz to tez moj drugi cykl z Clo i widzisz...w kazdym razie Clo mam juz nie brac bo owszem pecherzyki rosna,ale nie pekaja tylko sie kurczą
trzymam &&&&&&&&&& za Ciebie w piatek:tak:

Do góry