reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziękuję bardzo przydadzą się. A ciekawa jestem czemu pęcherzyki się kurczą czym to jest spowodowane bo chyba nie tym że jest za małe endo?

reklama
ANDZIA- ja w tamtym cyklu mialam piekne endo a teraz to tez moj drugi cykl z Clo i widzisz...w kazdym razie Clo mam juz nie brac bo owszem pecherzyki rosna,ale nie pekaja tylko sie kurczą
trzymam &&&&&&&&&& za Ciebie w piatek:tak:
A moze skurczyl sie tylko ten jeden... Bo ten pierwszy jak rozumiem pekl. Z tego co kiedys czytalam jak jeden pecherzyk peknie to wydziela sie jakis hormon, ktory hamuje pekniecie nastepnego...
Na endo ponoc dobre sa orzechy i czerwone winko:tak:

Dziękuję bardzo przydadzą się. A ciekawa jestem czemu pęcherzyki się kurczą czym to jest spowodowane bo chyba nie tym że jest za małe endo?
andzia- NO QRCZE TEZ BYM CHCIALA WIEDZIEC czemu sie kurczą:dry::dry: ginek tez zachodzi w glowe-bo gdyby byly wieksze to moze dac zastrzyk,ale jak nie maja wiecej jak 20mm to sie nie daje-a moj mial 19mm i dalej zamiast w gore to w dol:-(
A moze skurczyl sie tylko ten jeden... Bo ten pierwszy jak rozumiem pekl. Z tego co kiedys czytalam jak jeden pecherzyk peknie to wydziela sie jakis hormon, ktory hamuje pekniecie nastepnego...
Na endo ponoc dobre sa orzechy i czerwone winko:tak:
MAĆKU- no tak ten z prawego pekl,ale jak endo jest takie slabe to nawet jak dojdzie do zaplodnienie to sie nie bedzie mialo w czym zagniezdzic:-(dooopa na calej linii...

teraz bede brala ten Estrofem od 5 dnia cyklu przez 21 dni i 7 dni przerwy i ma w tym czasie wystapic @ a od 17 d.c. mam dolaczyc luteine dowcipną. i dzialac,a jak przyjdzie @ to znowu od 5 d.c. Estrofen i w 12 d.c. na usg kontrolne-musza mi sie po tym leku wydluzyc cykle i @ musi trwac chociaz 4 dni a nie 1,5-2 bo to za krotko:-(tak wiec mysle ,ze ten pierwszy cykl na tym leku i tak nie przyniesie rezultatu dlatego mam nawet na usg nie przyjezdzac dopiero w drugim cyklu.

tak mysle -moze sobie w przyszlym tyg zrobie badanie prolaktyny...???co sadzicie??

Wydaję mi się że jak masz możliwość to warto zrobić sobie prolaktyne będziesz spokojniejsza że chociaż ona jest w porządku

dzieki! mi gin powiedzial,ze w tym drugim cyklu z ESTROFEMEM da mi skierowanie,ale ja moge zaplacic i chyba zrobie bo jak mi to zasugerowal to moze cos jest na rzeczy...od poniedzialku Zuza idzie na 3 tyg do przedszkola to bede miala tylko Dominika i pojade w poniedzialek i zrobie.

Dzięki mam nadzieję że będą dobre wieści przydały by się tak dla odmiany. A co z lopop w tym cyklu? Podchodzi do drugiej inseminacji?

reklama
beta hcg 830... i chyba jest dobrze jak na początej ciąży :-) teraz tylko w piatek usg i obserwacje... lekarz kazał się nie martwić że jest dobrze że to widocznie bardzo wczesna ciąża. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dziewczyny do pracy :-)

Do góry