reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja bylam dzis u ginek -w prawym jajniku pecherzyk pekl mimo ze dzis 13 d.c. a w lewym ma 19 mm wiec za 2 dni powinien peknac-wczoraj dzialalismy,ale nie wiem czy sie "zalapiemy "na tamta wczesniejsza owulke a dzis i jutro znow podzialamy pod ta z lewego,we wtorek mam usg to powie czy pekl w lewym.

LOPOP- no naladowalam akumulator-bylismy w Sarbinowie:tak:

reklama
ja bylam dzis u ginek -w prawym jajniku pecherzyk pekl mimo ze dzis 13 d.c. a w lewym ma 19 mm wiec za 2 dni powinien peknac-wczoraj dzialalismy,ale nie wiem czy sie "zalapiemy "na tamta wczesniejsza owulke a dzis i jutro znow podzialamy pod ta z lewego,we wtorek mam usg to powie czy pekl w lewym.

mama to super u Ciebie pęcherzyki rosną, tylko sie cieszyć i działać. Ja też jade naładować akumulatory, jeszcze tylko 6 dni, już nie moge się doczekać

mama to trzymam&&&&&&&&&&&& kciuki aby ten cykl zakończył się II kreseczkami na teście:-):-):-)

ANDZIA,MYŚA- dzieki, no dzialamy i oczywiście licze,ze tym razem sie uda-kompletnie nie wslu****e sie w swoj organizm,nie bede zwracala uwagi na zadne "objawy".poprostu dzialamy a jak 7 sierpnia nie dostane @ to na drugi dzien zrobie test.

wszystkim Wam zycze milej,rodzinnej niedzieli!!:tak:;-)

Ja tez licze na to że to będzie mój ostatni cykl staranek, tyle że ja w tym cyklu zaopatrzyłam się w testy owulacyjne no i bawie się w mierzenie temperatury :tak::tak::tak:
zobaczymy co z tego wyjdzie, aby dwie kreseczki na teście:happy::happy::happy:

drugi test zrobiłam dzisiaj rano i takze pozytywny co dwa dni temu tylko ze ciemniejsza kreska juz :-) jak sobie wyliczylam to dzidzia urodzi sie koniec marca początek kwietnia byle nie w prima aprylis hehe ale co tam wazne zeby zdrowe bylo. ciekawe czy jutro uslysze juz bijace serduszko lekarz powiedzial ze to bedzie mozliwe jesli to 6 tydzien

no to dziewczyny do pracy i nie liczcie dni za bardzo myslcie tylko o drugiej polowce ze ja bardzo kochacie wtedy sie uda :-)

ANDZIA- trzymam &&&&&&&&&&& zeby to byl ostatni cykl:tak::tak::tak:
KATICZ- super,ze dzis test wyszedl wyraznieszy!!!!! przeslij nam troche ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ciążowych:tak:nalapiemy!!
i dzieki za rade-tak zrobie-bede myslala o mężu i byciu razem a nie ze "robimy dziecko":-D:-D

LOPOP- udanego urlopowania-mysle o Tobie:tak:

katicz gratuluję i życze spokojnych 9 miesięcy:happy::happy: i taż poprosze trochę fluidów ciążowych.
mama dziękuję:-):-):-)
Dziewczyny mam jeszcze pytanko czy możliwe żeby owulacja była8-9 dc???? Bo wczoraj był u mnie 8dc i test owulacyjny dodatni a dzisiaj już negatywny.

ANDZIA- wszystko jest mozliwe-widzisz ja mialam jedną owulke teraz w piatek a druga bedzie chyba w poniedzialek:tak:tak wiec u mnie beda 2 chyba ze we wtorek po usg okaze sie ze w lewym nie pekl:sorry2:

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
masa fluidków na bliźniaki ;-) a ja zmykam własnie do lekarza wieczorem powiem co i jak :-)

Do góry