reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej dziewczyny robiłam test wyszły 2 krechy jeszcze w najbliższym czasie ide to potwierdzić u doktora trzymajcie kciuki a ja trzymam za was ;))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&&
gratulacje kochana bardzo się cieszę
mam nadzieję że zapoczątkowałaś dobrą passę

dziewczyny na okres tygodnia muszę się pożegnać bo wyjeżdżamy w Pieniny i do Żywca i jak przystało na prawdziwy urlop laptop zostaje w domu:)
do zobaczenia kochane &&&&&&&&&&&&& za nowe fasolki

żeby nie zapeszyć ... chyba jestem w ciąży z czego się bardzo cieszę :-) w 30 dc. zrobilam test najtanszy i są dwie widoczne kreski ta druga rózowa jeszcze nie czerwona :-) w sobote powtarzam test a po niedzieli jesli bedzie to samo do lekarza... jednak chyba castagnus po czesci pomógl wlasnie 10 dni temu skonczylam brac byl to moj 3 cykl z tymi ziołami a drugi z wiesiołkiem tylko ze teraz nie ybralam calego opakowania a polowe. no i chyba to ze ogólnie zrezygnowalismy z dziecka tzn. kochalismy sie kiedy mielismy ochote. M wrócil z wyjazdu sluzbowego i dwa tygodnie byl celibat widocznie wtedy mialam okolice owulki :-) moze brak seksu od @ do owulki pomaga. Trzymam za was dziewczyny kciuki :-) i moze rzeczywiscie nalezy na kilka miesiecy dac spokoj z faszerowaniem sie hormonów itp... i zaczac tak jak bozia dala. Nawet nie wiecie jak strasznie sie ciesze. Przesylam fluidki dla starajacych sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kochana to nie chyba jesteś w ciąży tylko JESTEŚ w ciąży, w końcu dobre wiadomości i powoli forum się zafasolkowywuje:)

gratulacje kochana bardzo się cieszę
mam nadzieję że zapoczątkowałaś dobrą passę

dziewczyny na okres tygodnia muszę się pożegnać bo wyjeżdżamy w Pieniny i do Żywca i jak przystało na prawdziwy urlop laptop zostaje w domu:)
do zobaczenia kochane &&&&&&&&&&&&& za nowe fasolki
baw się dobrze i wróć do nas wypoczęta, nie myśl o problemach papa

Hej dziewczyny robiłam test wyszły 2 krechy jeszcze w najbliższym czasie ide to potwierdzić u doktora trzymajcie kciuki a ja trzymam za was ;))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&&

żeby nie zapeszyć ... chyba jestem w ciąży z czego się bardzo cieszę :-) w 30 dc. zrobilam test najtanszy i są dwie widoczne kreski ta druga rózowa jeszcze nie czerwona :-) w sobote powtarzam test a po niedzieli jesli bedzie to samo do lekarza... jednak chyba castagnus po czesci pomógl wlasnie 10 dni temu skonczylam brac byl to moj 3 cykl z tymi ziołami a drugi z wiesiołkiem tylko ze teraz nie ybralam calego opakowania a polowe. no i chyba to ze ogólnie zrezygnowalismy z dziecka tzn. kochalismy sie kiedy mielismy ochote. M wrócil z wyjazdu sluzbowego i dwa tygodnie byl celibat widocznie wtedy mialam okolice owulki :-) moze brak seksu od @ do owulki pomaga. Trzymam za was dziewczyny kciuki :-) i moze rzeczywiscie nalezy na kilka miesiecy dac spokoj z faszerowaniem sie hormonów itp... i zaczac tak jak bozia dala. Nawet nie wiecie jak strasznie sie ciesze. Przesylam fluidki dla starajacych sie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gratuluje dziewczyny!:-)

Katicz takie odstawianie hormonow to nie jest raczej dobry pomysl - ja sobie pofolgowalam i przez miesiac hormony calkiem mi sie posypaly. I teraz zaczynam od nowa. Wiec nie nakrecanie sie - jak najbardziej, ale przerywanie leczenia zdecydowanie nie.

MARIWI,KATICZ- gratuluje ogrmnie!!!!! tak sie ciesze,ze w koncu ktoraś zobaczyla II :)))

LOPOP- qrcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((;(((((((((( wspolczuje i tule,co za los...ale teraz odpocznij i wracaj do nas cala -ja wlasnie dzis wrocilam z Pomorza z rodzinką!urlop udany!

POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY :))

Dziewczyny serdecznie wam gratuluję:-):-):-)mam nadzieję że zapoczątkowałyście okres fasolkowania.
katicz to ja poproszę troche tych fluidków może one mi pomogoł:happy::happy::happy:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&....
może pomoga :-) trzymam kciukasy bo sama wiem jak bardzo wszystkie chemy dzidzie;-) troszke sie tylko boję bo co jakis czas mam kłócia podbrzusza nie wiem czy to dobrze ale silne nie sa tak trwaja moze z minutke i spokoj. Rzeczywiscie co do hormonow to racja nie kazda ma organizm ze da rade zajsc bez wspomagaczy na szczescie nie musialam brac clo ... a te pobolewania brzycha to moze byc dlatego ze fasolka sie rozpycha? dzwonilam dzis do lekarza tylko kiedy mam przyjsc i powiedzial ze to chyba 6 tydzien wiec powinno cos byc widac juz

reklama
mama cieszę się że moje strony pozwoliły Tobie naładować akumulatorki:)
katicz takie kłucia to macica się rozszerza więc spokojnie
zmykam kochane papatki

Do góry