reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Nie chcę Cie straszyć ale przy pierwszej ciąży to też tak miałam tyle że 2dni normalnego krwawienia a potem tylko plamiłam tak ok 9 dni. I okazało się że byłam w ciąży zagrożonej. Tak więc na Twoim miejscu zrobiła bym sobie jak najszybciej bete żeby być pewna czy to czasem nie ciąża:tak::tak:

pojdę w srodę dpo lekarza i mam nadzieję że wszystko się wyjaśni, an wynik bety i tak musiałabym czekać kilka dni, więc chyba będzie lepiej jak mnie zbada, ewentualnie zrobi usg

tak wogóle to przed chwilą mierzyłam temp, wiem że temop o tej porze nie można sie sugerować, ale zawsze po @ o tej poże miałam max 36,8 a teraz mam 37,1 ale to może przez te upały

reklama
pojdę w srodę dpo lekarza i mam nadzieję że wszystko się wyjaśni, an wynik bety i tak musiałabym czekać kilka dni, więc chyba będzie lepiej jak mnie zbada, ewentualnie zrobi usg

tak wogóle to przed chwilą mierzyłam temp, wiem że temop o tej porze nie można sie sugerować, ale zawsze po @ o tej poże miałam max 36,8 a teraz mam 37,1 ale to może przez te upały
powodzenia i żeby było to na co czekasz :):)

no faktycznie dziwne te plamienia i ta tempka a czujesz się jakoś ciążowy czy brak objawów?? Ja mam bóle w dole brzucha, często zawroty głowy a dzisiaj mi okropnie było niedobrze ale już sama nie wiem. Żadnych bóli piersi, nic z tych rzeczy więc to mogą być pewnie szalejące hormony

Cześć dziewczyny ja dzisiaj mam już 41 dc i @ narazie nie widać na choryzoncie temp utrzymuje się 37-37,5 jak myślicie jak zrobiłabym test wyjdzie już wiarygodny pozdrawiam i poradzcie

Cześć dziewczyny ja dzisiaj mam już 41 dc i @ narazie nie widać na choryzoncie temp utrzymuje się 37-37,5 jak myślicie jak zrobiłabym test wyjdzie już wiarygodny pozdrawiam i poradzcie
test wyjdzie kochana zrób teścik a potem proszę prześlij fluidki ciążowe dla nas:):)

Hej dziewczyny więc dzisiaj jade po teścik trzymajcie kciuki aby wkońcu wyszły 2 krechy nie jedna ja trzymam za was &&&&&&&&&&&& pozdrawiam papa jutro zrobie i dam wam znać życze miłego dzionka

Hej dziewczyny więc dzisiaj jade po teścik trzymajcie kciuki aby wkońcu wyszły 2 krechy nie jedna ja trzymam za was &&&&&&&&&&&& pozdrawiam papa jutro zrobie i dam wam znać życze miłego dzionka
już mocno zaciskam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Test raczej już będzie wiarygodny:-):-) Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&& aby pokazały się na nim upragnione IIkreseczki

reklama
Do góry