reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
witam kobietki
nowy dzień ... jajniki dają już znać - 9 dc. Ostatnio też tak było więc cierpliwie czekam na owulację - za pewne jeszcze kilka dni. Dziś w końcu idziemy z mężem na badanie dot.gronkowca (kolega nadal się leczy - jego narzeczona właśnie odebrała swoje wyniki - gronkowiec ale łagodny do wyleczenia antybiotykami). Ja sama nie wiem czy się starać czy nie bo jeśli mam tego pasożyta to w grę wchodzą antybiotyki ... i weź tu bądź mądry!
na razie jednak wracam do projektowania - miłego dnia :)

witam kobietki
nowy dzień ... jajniki dają już znać - 9 dc. Ostatnio też tak było więc cierpliwie czekam na owulację - za pewne jeszcze kilka dni. Dziś w końcu idziemy z mężem na badanie dot.gronkowca (kolega nadal się leczy - jego narzeczona właśnie odebrała swoje wyniki - gronkowiec ale łagodny do wyleczenia antybiotykami). Ja sama nie wiem czy się starać czy nie bo jeśli mam tego pasożyta to w grę wchodzą antybiotyki ... i weź tu bądź mądry!
na razie jednak wracam do projektowania - miłego dnia :)
ninio a kiedy bedziesz mieć wyniki na tego gronkowaca bo jeśli za kilka dni to wtedy bedziesz wiedzieć czy działać czy nie

ninio a kiedy bedziesz mieć wyniki na tego gronkowaca bo jeśli za kilka dni to wtedy bedziesz wiedzieć czy działać czy nie

za tydzień ... taaa
ale postanowiłam iść na żywioł - mam dosyć przestrzegania wszystkich nakazów - za pierwszym razem wyszło kiedy nie ograniczaliśmy się - z piwkiem, na luzie, z ogromną ilością zeżartych lodów (teraz nie wolno bo : w razie co salmonella, toksoplazmoza ...) I tak wrzuciłam na kolejny luz. Jutro spontaniczna wyprawa na Wrocławia (dziś wpadliśmy na ten pomysł). Więc może dzięki temu odpocznie moja głowa i hamulce puszczą :)

za tydzień ... taaa
ale postanowiłam iść na żywioł - mam dosyć przestrzegania wszystkich nakazów - za pierwszym razem wyszło kiedy nie ograniczaliśmy się - z piwkiem, na luzie, z ogromną ilością zeżartych lodów (teraz nie wolno bo : w razie co salmonella, toksoplazmoza ...) I tak wrzuciłam na kolejny luz. Jutro spontaniczna wyprawa na Wrocławia (dziś wpadliśmy na ten pomysł). Więc może dzięki temu odpocznie moja głowa i hamulce puszczą :)
i baaaardzo dobre podejście, ja wierze że będzie dobrze i twój organizm nie ma żadnego intruza. Fajny pomysł z tym wyjazdem, ja też mam cichą nadzieję że jeśli teraz sie nie powiodlo to na wyjezdzie za kilka tygodni znow potrenujemy

za tydzień ... taaa
Podejście wzorcowe, można powiedzieć.

Witam dziewczyny mam takie pytanko dostałam od doktora Clostilbegit ale doktor mi kazał brac od 5 dnia cyklu ale ja sobie przegapiłam i biore od 9 mam wziąsc 5 tabletek i po tych 5 tabletkach ponoć ma byc owulacja tak to podobo pomaga zajść w ciążę ale czy pomaga niech któraś napisze czy udało sie wam zajść po nich i po ilu cyklach pozdrawiam i proszę o odpowiedź

reklama
Witam dziewczyny mam takie pytanko dostałam od doktora Clostilbegit ale doktor mi kazał brac od 5 dnia cyklu ale ja sobie przegapiłam i biore od 9 mam wziąsc 5 tabletek i po tych 5 tabletkach ponoć ma byc owulacja tak to podobo pomaga zajść w ciążę ale czy pomaga niech któraś napisze czy udało sie wam zajść po nich i po ilu cyklach pozdrawiam i proszę o odpowiedź
no niektórym się udało nawet po drugim
mi jednak nie i zaczynam już brać jakby to nazwać drugą serię brać po przerwie wiesz to tak wyszło bo zmieniłam ginka

Do góry