reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam Cię serdecznie.
W każdym większym mieście jest przyszpitalna przychodnia leczenia niepłodności. Próbowaliście tam? A tak poza tym, to chyba do gina na nfz nie trzeba mieć skierowania i można iść do jakiego się chce, problemem są niestety odległe terminy. Ale na pewno znalazłby się taki, który przepisałby CLO i zajął się Tobą/Wami kompleksowo. Musi być dobrze!
Albo, jak radzi Myśa, zajrzyj na ziołopijki.
Jesteśmy z Tobą :tak:

A ja po drugiej becie. Po dwóch dniach urosła z 10,32 do 57,71.
Przestał boleć brzuch - i nie wiem czy to dobrze, ustało plamienie - to akurat dobrze. Zgaga zniknęła, mdłości też jakby nie ma. Piersi napompowane, ale mam wrażenie, że mniej niż wczoraj. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Nadal się szybko męczę i jestem bardziej senna (tzn. mam takie napady ziewania) niż zwykle.
Wykończę się nerwowo, bo ja straszny przeżywacz jestem i bardzo szybko i mocno się stresuję. Mam nadzieję, że w poniedziałek gin mi rozjaśni sytuację.
o brawo!! Beta pięknie urosła więc nie masz się co denerwować zwłaszcza że plamienia ustały, nie wiem czemu tak się denerwujesz, powinnaś cieszyć się swoim szczęściem i myśleć pozytywnie

reklama
Witam Cię serdecznie.
W każdym większym mieście jest przyszpitalna przychodnia leczenia niepłodności. Próbowaliście tam? A tak poza tym, to chyba do gina na nfz nie trzeba mieć skierowania i można iść do jakiego się chce, problemem są niestety odległe terminy. Ale na pewno znalazłby się taki, który przepisałby CLO i zajął się Tobą/Wami kompleksowo. Musi być dobrze!
Albo, jak radzi Myśa, zajrzyj na ziołopijki.
Jesteśmy z Tobą :tak:

A ja po drugiej becie. Po dwóch dniach urosła z 10,32 do 57,71.
Przestał boleć brzuch - i nie wiem czy to dobrze, ustało plamienie - to akurat dobrze. Zgaga zniknęła, mdłości też jakby nie ma. Piersi napompowane, ale mam wrażenie, że mniej niż wczoraj. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Nadal się szybko męczę i jestem bardziej senna (tzn. mam takie napady ziewania) niż zwykle.
Wykończę się nerwowo, bo ja straszny przeżywacz jestem i bardzo szybko i mocno się stresuję. Mam nadzieję, że w poniedziałek gin mi rozjaśni sytuację.

eee to gratulacje pięknej bety! pozazdroszenia hehe
teraz tylko uśmiech na twarzy i nie denerwuj się kochana! Nie wolno! Objawy piękne - zmęczenie - oj ja od razu byłam nieprzytomna.
dzielnie wytrzymaj do ginekologa - na pewno będzie dobrze!

Witam!!
Dziękuje serdecznie za miłe przyjęcie od razu chce sie człowiekowi żyć:)) to jest cudowne że słowa kogos obcego potrafia tak podnieść na duchu:))
NINIO ja za monitoring płaciłam jednorazowo 220 zł bez względu na to ile razy byłam na tym monitoringu, ponioewaz ze wzgledu na prace nie mogłam jechac do lekarza i tak wychodziło ze byłam może ze 3 razy w miesiacu a zapłacic trzeba było:(
A jezeli chodzi o tego gina co nie chce mi przepisac clo, to byc moze dlatego ze u niego twz monitoringu nie mozna zrobic a z tego co wiem to przy clo jest on niezbedny ze wzgledu takiego ze moga sie pojawic torbiele:( kurcze sama nie wiem...
A jeżeli chodzi o ziółka to sama nie jestem zbyt nastawiona na takie wynalazki ale powiem wam ze od 3 cykli biore castacnus na poprawienie sluzu i oeparol, czytajac na temat tych specyfików natknełam sie na wiele pozytywnych opinii wiec biore i nie mysle bo to podstawa nie nakrecac sie...
Dziewczynki jeszcze raz wam dziekuje i obiecuje ze bede tu codziennie:)))
Rachell piekna beta trzymam kciukasy!!!

reklama
rachell gratuluję przyrostu bety. bardzo ładny wynik:-) śmiało przesyłaj dziewczynom ciążowe fluidki:-D

objawami się nie martw, mnie też "tylko" bolą piersi i jestem senna, więc głowa do góry:tak: i zapraszam do lutówek 2011, bo chyba wtedy wypada Ci termin?

Do góry