reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
NINIO- dziekuje;-)tez doczekasz sie maluszków:tak:pewnie,ze bede pisala-kochana ja juz uzalezniona od bb jestem bo ja gadula i tez nie chce męża zamęczać:sorry2:trzymam kciuki za poniedzialek a jesli chodzi o objawy to psychika robi swoje ukazdej z nas jak zbliza sie testowanie;-):-)Syna ma z Clo wiec wiem ze 4 lata temu na mnie podzialal a jak bedzie teraz to sie okaze.lykam od m-ca kwas foliow i czekam az przyjdzie moj czas:-D

reklama
dopiero jutro idę... mam nadzieję, że tego samego dnia będą wyniki, bo czekanie jest w tym wszytskim najgorsze!

poza tym, jakoś wiara mi podupadła... teraz mam wrażenie, że dotychczasowe objawy to połączenie psychiki i luteiny:-( cóż..jutro sie okaże

To czekam :) U nas wyniki tego samego dnia po 14. Ja nadal objawy. Dziś dołączył ból w podbrzuszu i ciągnięcie w pachwinach. Ciekawe czy moja głowa robi sobie ze mnie żarty :) Ale od dziwo nadal trzymam dystans. Nie wiem jak mi się tym razem to udało bo ostatnio ( w poprzednim cyklu ) przeżywałam to cały czas.

Trzymam kciuki POWODZENIA i obojętnie jaki będzie wyniki głowa do góry - w nas kobietach siła :)

witam się po długiej przerwie kochane
wczoraj wizyta u ginka i pęcherzyki są ładne i w lewym i w prawym po jednym dużym ale że to 9dc to muszę przyjechać jeszcze później i za parę dni się zobaczy
no tylko w każdym jeszcze mam po ok 7 malutkich niestety i mam nadzieję że same się wchłoną
NINO &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte

witam się po długiej przerwie kochane
wczoraj wizyta u ginka i pęcherzyki są ładne i w lewym i w prawym po jednym dużym ale że to 9dc to muszę przyjechać jeszcze później i za parę dni się zobaczy
no tylko w każdym jeszcze mam po ok 7 malutkich niestety i mam nadzieję że same się wchłoną
NINO &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte

Uuu ładnie, że w obu masz piękne pęcherzyki (może bliźniaki się uda spłodzić ;) ). Ja mam zawsze w lewym jeden mega pęcherzyk. Prawy produkuje jakieś pipsztoki :) Czekamy na wieści z następnej wizyty. Ja nadal bóle w podbrzuszu i już sama zgłupiałam. Brzuch jakbym zjadła kilogram fasolki (bez objawów ubocznych jak po fasolce ;) ). Szkoda, że to nie niedziela. Dobrze, że chociaż mam co robić.
I dzięki za &&&&&& :)
Miłego wieczorka kobietki :)
PS : bardzo przyjemnie tu się "przebywa" :)

reklama
Do góry