reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Pauuulla24 super masz nastawienie, oby tak dalej :tak:
Agnieszka_dk a jaka taka średnia cena tych czapeczek? Strasznie mi się takie podobają, tylko w tym roku już mamy ich tyle... Ale może jeszcze się skuszę na wiosnę będzie :-) Ta Smerfetka bombowa, takiej jeszcze nie widziałam

reklama
Dzień dobry!!!
Widzę, że zapadacie w sen zimowy Dziewczyny :-). Cisza, spokój........

A mnie trzeba chyba mocno palnąć w mózg :-D. Wczoraj kupiłam ciuszki dla Marysi :zawstydzona/y:. Zupełnie nie wiem na co i po co, skoro dostałam ich tyle w spadku. Ale jak pani w sklepie zaczęła mi wyciągać te cuda, to aż ręce same się pchały po nie :sorry:. Kupiłam przesłodkie półśpiochy 2 szt. i jeden komplecik śpioszki plus kaftanik. Dobrze, że nie kazałam wyciągać pościeli, bo były taaaaakie cuda, że mogłoby się to skończyć bankructwem :tak:. No i w katalogu oglądałam śliczne łóżeczka. Koszt 5tyś :szok:. Na szczęście nie są już dostępne ponoć na polskim rynku ;-).

Miłego dnia Kochane!!!

Coś Susel się dawno nie odzywała. Ciekawe jak znosi początki ciąży? Nie wspomnę już o naszej reszcie. Mavika?! Kamii?! Pachnąca?! Gryzoń?!

aqneczek kaftanikow nie kupuj.. wyrzucisz, zobaczysz, podwija sie to pieronstwo i jest niewygodne.. lepiej body i pajac np na ramiaczkach albo spodenki...

czesc dziewczyny! aneczek bardzo mi milo ze o mnie pamietasz. nie odzywalam sie bo ciezko przezywalam... poronienie... wczoraj mialam zabieg... dzisiaj juz jestem w domu i duzo lepiej sie czuje. pierwszy cykl staran (ktory jeszcze nie wiem kiedy sie zacznie) bedzie znow raczej na CLO i duphastonie wiec znow mnie tu bedzie wiecej...

pauuulla24 Trzymamy mocno kciuki!!:)
aneczek1 U mojej małej Ani wszystko dobrze:) rośnie i kopie mnie po żeberkach:D okazało się, że jednak cesarka... Marne szanse na naturalny... Ale najważniejsze, że z małą wszystko dobrze... Ja jakoś przeżyje:) Prawdopodobnie urodzę 27 stycznia:) Czyli coraz bliżej:)
susel Bardzo mi przykro...
Wczoraj miałam kontrole z ZUS!! Fart, że byłam bo kilka minut później pojchałam do lekarza... Akurat przyszli w dzień jak skończyło się zwolnienie... Oni to są!! A ja nie mam leżącego zwolnienia...

Susel, przykro mi bardzo. Mam nadzieję, że szybko Wam się uda szczęśliwie zajść i donosić. Trzymaj się jakoś.

Błonka, dzięki za rady. Dziś segregowałam wszystkie ciuszki i wybrałam tylko te na sam początek 0-3miesiące i powiem szczerze, że właśnie kaftaników mam bardzo dużo. Dużo jest też pajaców i śpiochów. Ale skoro mówisz, że kaftaniki się nie sprawdzają...

Asicka, też miałaś kontrolę???!!! Czy ten ZUS nie ma co robić tylko dręczyć ciężarne?! Ja teraz też mam zwolnienie bez leżenia, więc się nie ograniczam z wychodzeniem z domu. Właściwie przed południem, to ciężko mnie zastać, hehe. A cesarka jak musi być, to nie ma co się martwić. Najważniejsze dzieciątko.

No i znowu to zrobiłam. Poszłam do lumpeksu i kupiłam kombinezon na sam początek, body i pajaca :sorry:. To się dzieje samo. Ja w tym nawet nie uczestniczę. Moje ręce żyją wtedy własnym życiem i nie panuję nad nimi!

aneczek wierze :-D ciuszki sa cudne dla maluchow :tak:

faktycznie kaftanik isie nie sprawdzaja.. Zosia zaraz miala popodwijane wszytsko, brzuch i plecy na wierzchu, jak ja bralam na rece to m isie pod pachami zwijaly.. generalnie wiuchalo po plerach :p

aneczek1 fakt zus naprawde nie ma co robic... okropni są... dzis dostalam wezwanie do zawarcia umowy z ofe... kompletnie o tym zapomnialam... na szczescie od tamtego roku nie ma nipu wiec musze tylko skoczyc do któregos i podpisac umowe najwyzej na liscie jest ing i pewnie tam pojde... ja sie lepiej poczuje to skocze bo dzis mam fatalny dzien...:(

No hej dziewczyny :)
Ja byłam dziś u lekarza z wynikami, i na razie kazał czekać na okres bądź jego brak. Progesteron mam 21 na 23 dzień cyklu - powiedział, że wynik baaardzo dobry. Norma od 9 do 33, także tak mniej więcej po środku się łapię :) Ale mam takie oznaki na okres, że głowa mała. Brzuchol to mnie już z tydzień boli, nie wspominając o piersiach.
aneczek1 - rozumiem Twoje chodzenie po sklepach :) Jak moja siostra była w ciąży, to ja w lupeksie byłam co tydzień na dostawie i kupiłam jej z 10 siat ciuszków :)

reklama
Ponadto mój nastrój jest fatalny o wszystko bym ryczala:( eh... Chce juz styczen... Nawet te świeta mnie nie cieszą... Nie chce mi się jechac do teściów... Eh:(:(:(:

Do góry