reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W ogóle dzis myśle i nawet wnerwia mnie to jak teściowa ostatnio do mnie z wątami że chce tylko pół roku karmic piersia!! A co jej do tego.... Kurde no! Kuzynka karmiła dwa lata jedno i drugie dziecko i ciągle chorują, a druga karmiła 3 miesiace i chlopak to chyba dwa razy chorowal ma 11 lat... Czy jest jakas reguła... Zaraz zaczne myslec ze bede złą matką... Paranoja:(

pauuula24 mnie o ciąży uświadomił mąż bo ja w to poprostu nie wierzylam, nie dopuszczałam tej myśli bo udało nam się jak powiedzialam, że bedzie co ma byc i ze moze poprostu jeszcze nie czas dla nas... No i miałam niespodzianke:D

asicka3 - tak to jest z tymi teściowymi, mamusiami, ciociami itd. Najważniejsze to nie dać sobie wejść na głowę i mieć w nosie porady. Twoje dziecko, Twoje życie, i sama będziesz wiedziała najlepiej jak swoje dziecko wychowywać, karmić , myć itd. :-)

Asicka, nie ma reguły jeżeli chodzi o karmienie. Nas moja mama nie karmiła wcale. Po prostu nie miała ani grama pokarmu i nie było jak. Ja byłam chora raz w życiu na grypę i raz na anginę. Poza tym jestem okazem zdrowia. Mój brat tak samo. Także akurat to nie jest żaden argument. Zresztą Ty decydujesz.

Pauuulla, trzymam kciuki za Was :tak:. W końcu się uda.

jak każda teściowa :-p;-) przynajmniej jak każda teściowa znana z dowcipów :) Ja z moją teściową też nie gadam na takie tematy. Prosta kobiecina ( oczywiście bez obrazy ), i nie rozumie co to znaczy, że ja w ciążę nie mogę zajść. Szkoda mi już czasu i tłumaczeń, bo nie dociera. I co roku w święta mi życzy syna, także na sama myśl, że święta za pasem robi mi się słabo. Zastanawiam się, czy się nie rozchorować :happy:

Cześć dziewczyny :-Zaglądam codziennie ale nie mam siły na pisanie. Franek ledwo wyzdrowial, a.już złapał ostre zapalenie gardla. Gorączka 39,9 :-O ale już lepiej na szczęście.

Susel bardzo mi przykro,wiem co przezywasz. Tule i wierzę,że jeszcze wszystko się ułoży.

Aneczek kaftaniki rzeczywiście nie są tak wygodne w używaniu jak pajace,ale zakladalam Frankowi jak wszystkie pajace zasiusial. Jemu się nie podwijaly,wszystko było ok.

Paula głowa do góry. Trzymam kciuki by się udało jak najszybciej. A no i ta sytuacja z Twoją teściowa też nie fajna, współczuję Ci.

Asicka nie przejmuj się teściowa. Szkoda Twoich nerwów. I tak to dopiero początek rad, pouczeń itp. A z karmieniem różnie bywa. Ja bardzo chcialam karmić a dupa z tego wyszła.

Ginka powiedziała mi,że mam Hashimoto na razie bez niedoczynności. Ciekawe od kiedy to mam?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moja tez na modyfikowanym i nie choruje........ wychodzi u mnie ze statystyk ze dzieci na piersi choruja jednak czesciej.....

Kruszka o jeju ale goraczka wysoka.. a jak sie czuje? marudzi? spi? widac ze boli?

mnie dzis zoska zalala krwia.. upadla na podloge podczas tanczenia na twarz i pol recznika, body, bluza i moja bluzka czerwone.. plakala bitą godzine i nie moglismy jej uspokoic, do meza nie chciala isc w gole i ja ja nosilam p ocalym domu

Do góry