reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ikasia mialam paczuszke zużyć od Ciebie w styczniu... no i masz... może ktoś chetny na ovitrelle? to chyba jakiś szczesliwy prezent od Ikasi... :p

co do mleka modyfikowanego, ono nie jest złe ma witaminy itp tylko Zoska nie chciala nic procz mleka.. i na sile ja przestawiam teraz na inne jedzienie.. w tym cala ta historia...

Dzięki dziewczyny.. na razie mysle o Zosi.. jeszcze do mnie to nie dociera za bardzo... :p

reklama
Hej dziewczyny ..Ma któraś założone dla dziecka konto oszczędnościowe ??Chciała bym założyć dziewczyną tylko takie jakieś bezpieczne i niepłatne..Na 18 lat..Tylko nie chce tam wpłacać wielkich kwot mniej-więcej po 100zł dla każdej(bo chce otworzyć dwa lub podzielić jedno konto na dwie ...
Chce zacząć już teraz, a nie mogę na chwilę obecną wpłać więcej bo na swoim koncie oszczędzamy bo chcemy kupić jakieś większe mieszkanie 3-4 pokojowe..

Zobacz oferty PKO polecam

No właśnie teraz reklamują jakies konto oszczędnościowe dla dzieci. Nawet napomknełam mężowi bysmy pomysleli o Franku i o dziwo spodobał mu sie ten pomysł. Kiedys jak mu mówiłam o czyms takim to mówił, że i tak trzeba mu będzie kiedys dac i tak, wiec nie ma różnicy gdzie trzymamy. A teraz :)

Zaraz daje małemu zupke i jedziemy po fotelik. Franio awansował do większego sprzętu. Zdecydowalismy sie na maxi cosi tobi. A potem zakupy, ale juz nie wiem czy dam radę z malym :)

Ok. dzięki dziewczyny :) lecę na zakupy muszę zamówić tort dla mojego rocznego maluszka :) Wczoraj było spokojnie, ale w Sobotę będzie się działo :)

susel wyślij na pw Adres :) przekazuje dalej :D tylko opakowanie mi się zepsuło... nie wiem czy to problem.. tzn to gdzie jest zastrzyk jest nietkniete tylko to papierowe...

cześć kobietki, jak mija wam czwartek? U mnie szaro, pochmurno i pada :no:
Kuba dalej nie jest zainteresowany wyjściem, co doprowadza mnie do istnej furii :wściekła/y:

Wy kobietki urodziłyście w terminie, czy przenosiłyście, jeżeli tak to ile czasu??

Pozdrawiam życzę miłego dnia

reklama
Do góry