reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
aneczek1 od tygodnia mam mdłości, ale nie wymiotuję... schudłam półtora kilo bo mało jem.. nie mogę... brzuch moze nie boli ale jest cięzki i taki... pełny... troche plecy bolą no i senna jestem, ale mąz jest niezastapiony i wstaje do Zoski w nocy jak trzeba :p Damy rade :D hehe a Ty juz poloweczka... nie wierze, ale leci ....................

reklama
Ja sama nie mam pojęcia gdzie i jak to zleciało. Ale cieszę się. Sama zresztą wiesz najlepiej:tak:. Następną wizytę mam 6 listopada i już się doczekać nie mogę :-). Jeszcze raz gratulacje. Uciekamy z Marysią spać. Miłej nocy :-).

Blonka wchodze i oczom nie wierze! Ale nas zaskoczylas :)

Gratuluje :)

U nas na lutowkach fatum przelamane juz trzecia zafasolkowana moze byc tylko lepiej :)

Ja sie jutro malpuje,objawo jak na @ brak zero pryszczy,nerw i w ogole... Piersi mam nabrzmiale ale nie bolace,no i od czasu do czasu cmi mnie w podbrzuszu ale inaczej niz na @ no do jutra PSM moze sie jeszcze rozkrecic cala geba...

aaaaaaaaaaaaa Błonka ale ze mnie ślepota, nawet nie zauważyłam suwaczka :zawstydzona/y: Wielkie gratulacje, zdrówka życzę i nudnych miesięcy. Dasz radę kobietko i z dwójką, kto jak nie kobieta sobie z tym poradzi...
Ty mnie nie strasz z tym przenoszeniem, już mi się cierpliwość skończyła, w sumie już się poddałam, że chce wyjść, byle za długo tam nie siedział, bo nie wycisnę ;-) W poniedziałek mam wizytę, to zobaczymy co powie...
W sumie z Filipem nie miałam żadnych objawów, wody odeszły i tyle, a reszta sama się potoczyła...

Błonka-Gratulacje !!! będziesz miała taką różnicę jak ja z moimi młodymi !!nic się nie martw dasz rade !!!! A u Nas we Wtorek wielki dzień-Młoda ma ROK!! :szok::-D

reklama
Błonka-No wiesz na początku nie było kolorowo(ja rodziłam na koniec Października wiec miałam dodatkowe utrudnianie w związku z ubieraniem ich przed wyjściem ) ale tak w zasadzie to było nawet ok...Zobaczysz wszystko pójdzie dobrze...

Do góry