reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dobry wieczór :-)

Ale cisza i spokój. Dziewczyny! Gdzie jesteście?

Agitatka, jak u Was? Mały zdecydował się wyjść?

Błonka, jak wrażenia? Ochłonęłaś? :-) Jak się czujesz? Jak Zosia i jej nóżki? Byliście u tego drugiego lekarza?

Ikasia, gdzie się podziewasz? Jak się czujesz gdy brzuszek coraz większy? Ja mam już spory i zastanawiam się co to będzie dalej ;-).

Kwiatuszek, wiecie już kiedy możecie próbować kolejny raz? Na TLC jest nowy polski program o parach podchodzących do in vitro. Dziś oglądałam jeden z odcinków i oczywiście się popłakałam. Jest w nim pokazane jak cały proces przebiega i na czym polegają różne metody. Mocno Wam kibicuję i trzymam kciuki.

Kamii, jak dziewczynki? Co w ogóle u Was słychać? Dobrze pamiętam, że Wy jesteście poza granicami? Czy może jestem nie na bieżąco?

Kruszka, jak się czujesz?

Mavika, Agusiek, jak Wasze maleństwa?

Wszystkie Dziewczyny pozdrawiam. Ania, Gryzoń, Fioletowa, Królowa (jeżeli nas czytasz z dalekiego kraju :-)), Patu$ka, Susel.

Ostatnia edycja:
reklama
aneczek zosia byla u tego 2 lekarza... on kazal ograniczyc mleko modyfikowane, bo gruba nie jest, ale widac nozki wagi nie wytrzymuja a to po mleku mowi modyfikowanym... no i faktycnzie daje polowe mniej i na miarki oszukuje i ma juz kilo mniej.... wyciągnelo ją...
a ja ciagle czuje jakis dziwny niepokoj.. boje sie troche ale bedzie git :)

Błonka, miałam dokładnie to samo. Na samym początku byłam bardzo spokojna, wręcz błogi nastrój mnie ogarnął. Ale niestety szybko mi przeszło i zaczął się niepokój. Musi być dobrze :tak:. Cieszę się, że piszesz o mleku modyfikowanym, bo ja ciągle się gryzę czy chcę je podawać swojemu dziecku. A czy mówił coś więcej? Jak już Zosia schudnie, to macie coś dalej robić? Zdiagnozował co się dzieje z nóżkami czy po prostu wina wagi?

Jestem po wizycie u gina, na ktg nawet miałam dwa skurcze :tak: Kubuś jest już wstawiony ładnie i mam nadzieję, że stamtąd już nie pryśnie. Ginka powiedziała, że w tym tygodniu powinnam urodzić, co dodało mi skrzydeł, z gabinetu wyszłam, a raczej wyleciałam, jak na skrzydłach :-) Czekam na rozwój wydarzeń, jak nic się samo nie zacznie, we środę kolejna wizyta i zapadną bardziej konkretne decyzje.

Pozdrawiam dziewczynki

aneczek ale milo ze tak o wszystkich pamietasz :) a pokazesz ten swoj duzy brzuszek? jak tam sie czujesz?
Blonka caly czas &&&&& za Twoja coreczke, a teraz tez za fasolke co by sie dobrze rozwijaly :tak:

Chwile mnie nie było a tu :szok::-D

Błonka Ty babo jedna gartulacje serdeczne:-D :-D:-D &&&&&&&&&&&&&&& wszytsko będzie dobrze zobaczysz:-D

Poradzisz sobie. Mam wielu znajomych z taka różnica wieku:tak: tzn ich dzieci. Ale sie cieszę:happy:
Aneczek
piekna 20 sie dzis pokazala. Gratuluję z całego serca, jeszcze raz tyle i przytulisz Twoje szczęście:-)

Agitatka nie poganiam nie:-) Bo wiem, że to męczy tak czy siak. Ale zapewniam o cieplych myslach:-)

Kamii duzo zdrówka i szczęśćia dla Natki:-) Nasze drugie, a własciwie trzecie (gdyby Maja sie udzielała) dzieciątko kończy roczek :-)

reklama
Błonka...gratulacje kochana:):):):):) ciekawa jestem czy troszke sie mała paczuszka ode mnie przyczyniała do Waszego szczęścia:p:p:p

Ja sie chwilke nie odzywałam...ale duzo zajec ostatnio..przede wszystkim zakupyyyyy..:)) juz prawie wszystko kupiłam dla Synka...wiekszosc przez allegro I teraz czekam na przesyłki:):)

Dzisiaj byłam u ginki, szyjka dłuva, 4,5cm, zamknięta..za tydzien id ena USG dzieciowe to będę wiedziała ile waży:tak::tak: Jedynie co to nie tyje, a wrecz przeciwnie, bo od ostatniej wizyty zleciałam 0,5kg...a od pcozatku ciazy mam tylko 2 kg na plusie...I trzeba sporawdzic czy Tymuś tam zdrowo rośnie...bo jesli tak, to znaczy ze poprostu zabiera ode mnie...mam nadzieje ze wszystko z nim ok

Do góry