reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry :-)

Kruszka, mój mąż pochodzi ze wsi i do tego wszyscy jego bracia (nie ma siostry :-)) mają po dwóch synów. On po prostu chyba myślał, że skoro w jego rodzinie rodzą się raczej chłopcy, to sprawa jest przesądzona :-D. No cóż. Równowaga jakaś musi być w przyrodzie. W końcu się mówi, że jak się rodzą sami chłopcy, to idzie wojna :-D. A ja przez to wszystko miałam wczoraj takie wątpliwości czy oby na pewno gin się z tą płcią nie pomylił. Jakieś takie chwilowe przeczucie mnie naszło, aż głupio :eek:. Przecież wyraźnie widziałam dwie białe kreseczki na usg!

Miłego dnia :-)

reklama
Błonka!!!!!!!!!! Wchodzę i co widzę???????!!!!!!!!!!! Jesteś w ciąży :-D. Ale wyskoczyłaś, hehe. Nie ma co. Ładnie się kryłaś ;-) Jak się czujesz? Kiedy robiłaś test? No i ogólnie opowiadaj!!!!

hehe aneczek... ja sie nie staralam.. nie zabezpieczalismy sie tylko... szok dla nas... :) ogolnie to ostatni okres mialam 19 sierpnia... cykl totalnie porypany... 20 wrzesnia poszlam do gin akurat i mowie ze cos mi sie okres spoznia ale na usg nic nie ma a beta wyszła 2... a ja dopiero owulacje mialam jak bylam u ginekologa... no i u ginki dostalam dupka na wywolanie okresu bo za dlugi cykl... nie wiadomo bylo czy to torbiel czy pecherzyl w takim dniu cyklu... wybralam tego du pka a tu dalej nic.. i przedwczoraj robie test dla pewnosci jeszcze raz a tam 2 gruubasne krechy... wczoraj beta 22 189 a dzis na usg piekne serduszko :p

Kurcze, Błonka! Moje ogromne gratulacje :-). Takie niespodzianki są najfajniejsze :tak:. Życzę Ci spokojnej ciąży. I fajna różnica wieku będzie między Waszymi pociechami. Wychodzi na to, że to Ty wskoczyłaś na miejsce Agitatki :-). Co prawda jeszcze bidulka nie urodziła, ale już jest tuż tuż.

Agitatka, no właśnie. Poskacz może po schodach :-). Mi się dzisiaj śniło, że rodziłam. Nic nie bolało, ale strasznie bałam się przeć, choć czubek główki już było widać :-D.

troche sie stresuje i martwie oczywiscie ciazą.. porodem.. a potem jak z 2 dziecmi dam rade w domu no ale... ktos rade dac musi :p kto jak nie ja :p masakra :) jeszcze mi sie rece trzesą :p

reklama
Błonka, spokojnie dasz radę. Zosia będzie już miała wtedy 2 latka. My kobiety jesteśmy w takich sytuacjach niezastąpione :-). Nie ma dla nas rzeczy niemożliwych ;-). Poza tym masz już niezłe doświadczenie. A w ogóle jak się czujesz?

Do góry