reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No właśnie Kamii też tak słyszałam. Mówiłam o tym ginowi, ale mówi, że to są wzdęcia i tak się dzieję w ciąży. Fakt, że bardzo mi się pogorszyła przemiana materii, dlatego myślałam, że to od tego. Spróbuję przez kilka dni jeść same lekkostrawne rzeczy i zobaczę. Dzięki :tak:

Patu$ka gratki drożnych jajowodów :)
Na jedno to super, na drugie problem lezy gdzie indziej. A Ty co na to?

Aneczek
tez tak mialam z brzuchem za kazdym razem. U mnie akurat jablka powoduja wzdęcia, ale przewaznie jest tak jak pisze Fioletowa :)

Kruszka u nas jesze zostaje małż bo ilosc plemnikow ma ponizej normy ale ruch morfologia jest bardzo odbra. no Ł musi powtorzyc badania i jak cos to IuI

Hej melduję się i ja
Widzę, że nie tylko u mnie noce złe, ciągle minimum 5 pobudek.
Kruszka jak tam? Franek już na dwóch nogach zasuwa czy raczkuje? A jak Twoje samopoczucie? Mam też nadzieję, że alergia sobie pójdzie i nie będziecie mieli większych problemów.
Królowo u Ciebie tak samo, teraz widzę jaki to luksus, że moja Marta wcina praktycznie wszystko co jest w słoiczkach, coraz więcej jej też daję do łapki i wtedy spokojnie my jemy razem ciepły obiad z małżem :-p
A co u Gryzonia, Pachnącej, Myśi?
Przepraszam nowe dziewczyny, że nic nie piszę, ale nie wiem zupełnie jaka sytuacja, a nie dam rady nadrabiać :zawstydzona/y:

Patu$ka a IUI to juz na 100 % decyzja podjęta? Trzymam kciukule by w końcu i Wam sie udalo &&&&&&&&&&&&&&

Anuś no Franio budzi sie w nocy, gdyby tylko płakał... a On sie wierci drapie po główce, rzuca. Okropne to jest. Teraz raczkuje, zasuwa jak mała motorynka po całym mieszkaniu. Próbuje stawac na nózki, myslę, że na roczek może juz chodzić. A jutro kończy 10 mies !!! WOW

No własnie Pachnąca przepadla po porodzie, Gryzonia nie widac nawet na FB. Królowa wiesz może co u Gryzonia?

W środe mam kontrole po zabiegu, ech... Nie wiem czy przypadkiem nie miałam owu kilka dni temu. Mam nadzieje, że tak, że ta sytuacja nie zmieni tego w moim organiźmie i nadal będe miala owulki.

Kruszka, na sto % jeszcze nie bo lekarz caly czas ma nadzieje ze sobie poradzimy naturalnie. Owu po stymulacji wrocila w sierpniu. Czekam na jutrzejsza tempke zeby moc okreslic ta owulke pecherzyk byl 23 mm kontrol za dwa tyg. Ale IuI to nastepny krok. Wiec i to mamy w myslach z emoze jednak zostanie nam IuI. W kazdym razie nie nastawiam sie na nic. Teraz wszystko na spokojnie. Zobaczymy co najblizszy czas przyniesie.

reklama
Patu$ka, pięknie, że drożność jest :-) Teraz pozostaje tylko działać. A Twój M bierze jakieś suplementy. Ja mojemu dawałam Salfazin. Fakt, że tylko przez jakieś 4 tygodnie, więc nie wiem czy pomogło, ale w tym czasie zaszłam w ciążę.

Kruszka, jak się czujesz? Kciuki za wizytę. Oby wszystko się unormowało.

Witaj Ania po przerwie :-) To Mała daje Wam popalić. Ale chyba kiedyś z tego wyrośnie? Kurcze, takie pobudki kilka razy w nocy muszą dawać w kość. Zwłaszcza, że z tego co pamiętam, wróciłaś już do pracy?

A ja mam pytanie do wszystkich Mamuś. Chodzi o to jakie mleko podajecie swoim maluchom. Ja się przeraziłam jak przeczytałam skład jednego z najbardziej popularnych mlek. To jest jak tablica Mendelejewa dosłownie. Ja się wychowałam na mleku w proszku i jakoś żyję i sama nie wiem co będę podawać jak już urodzę. Oczywiście na początek mam nadzieję karmić piersią, ale w razie czego jak np. okaże się, że muszę dokarmiać. Jakie macie spostrzeżenia? Piszcie :tak:

Do góry