Smerfik- Teraz to Ci nie odpowiem za bardzo na pytanie dlaczego..Kiedyś o tym czytałam, nie chodzi o torbiele ponoć clo może utrudnić zagnieżdżenie zarodka w macicy ..nie wiem dokładnie o co chodzi...Ale skoro nie masz owulacji to jest moze dla Ciebie jedyne wyjscie..Posłuchaj zaleceń lekarza, rób to co on mówi, a wszystko będzie ok.
Aneczek- Fajnie ze jesteś i dzięki Bogu, że wszystko z dzidzia ok...To już 13 tydzień- a ostatnio mówiłaś, ze chciała byś ten 12tc żeby mieć świadomość, że największe ryzyko minęło i co-Proszę 13tc.
.
Dziewczyny macie jakiś znajomych w trójmieście którzy nie mają za dużo pieniędzy i mają małą córkę?? Chcę oddać POTRZEBUJĄCYM ludziom ciuszki moich dziewczynek, ,kołyskę małą pościel do kołyski jakieś tam Pampersy (pół paczki 2) i pampersy do wody na roz.3 prawie cała paczka ..NA trójmieście dziewczyny piszą, ze nie mają za co żyć i mają małe dzieci, a jak piszę do nich maile, ze mogę pomóc to odpisują ile pieniędzy mogę dać , a gdy piszę, że nie mówię o pieniądzach tylko o rzeczach niezbędnych to już nie piszą...
..A jedna raz napisała mi listę co mam jej kupić
Boże z ludzi to Jenak jest bydło
...Mi to zagraca miejsca, a jak przyjdzie co do czego to kupimy sobie nowe...Z resztą nie wiem jak to będzie bo emek chyba nie myśli o trzecim dziecku ja już też wróciłam do spraw z przed ostatniej ciąży i jakoś nie widzę chwilowo "instynktu" na kolejnego bąbla-oczywiście chała bym,ale raczej nie teraz...a poza tym zarejestrowałam się do programu dawstwa komórek jajowych
i jak się uda to pomogę jakimś ludziom...Różni ludzie mają różne zdanie na temat tego pomysłu, ale ja mam swoje i go nie zmienię ...