reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
oj.... zazdroszczę Wam. :tak:
Też chciałabym szukać wózek dla dziecka, mam nadzieję, że kiedyś przyjdę tu po radę w tym temacie.
Pamiętam tylko, że te 15 lat temu nie było tak dużego wyboru. Wózek jak wózek. Teraz też będę szukać takiego, który mi się podoba, w sumie chyba nawet wierzę, że tak będzie ;-).
A Wy dajecie nadzieję, że się nie mylę!!

reklama
hej

ale menda z tym wózkiem, ale ech świnie są wszędzie - właśnie wróciliśmy z wyjazdu rycerskiego, obóz rycerzy, kupa ludzi, a ktoś wyniósł miecz i zaniósł na złom 200 metrów od obozu... koszt miecza ok 800 zł, a pewnie dostał za to 4 zyla na browara :-(
dobrze, że się znalazł

Dzięki ankka :-)
Póki co mam burzę mózgu, ciągle myślę, czy udało nam się przy pierwszym podejściu z clostilbegytem.
Bardzo bym chciała. Bardzo.
Już nawet specjalnie nie martwię się pracą, jak te 3 miesiące temu...

celta daj spokoj z tą burzą mózgów, przestań się nakrecac bo nie wyjdzie w ten sposob... jak bedziesz tylko o tym myslala to nie tedy droga serio...

Nie wierzę z tym wózkiem.
Masakra
ale wiecie co mojej szwagierce na klatce zginął fotelik do samochodu. Po jakimś czasie okazało się że się znalazł. Sąsiadka "pożyczyła" sobie na wyjazd z dziećmi :-D bo zaraz po jej powrocie znalazł się jakimś cudem (mało sąsiadów więc wiadomości szybko się rozeszły, a babka miała dwójkę dzieci i jeden fotelik)

Celta
Ja jestem w 4 cyklu z CLO i też mam nadzieję na cud . . .

celta daj spokoj z tą burzą mózgów, przestań się nakrecac bo nie wyjdzie w ten sposob... jak bedziesz tylko o tym myslala to nie tedy droga serio...

Wiem, że masz rację. Jednak to silniejsze ode mnie...
Może kiedyś przestanę się tak nakręcać, ale póki co strasznie mi ciężko o tym nie myśleć.

I anuszka trzymam kciuki za Twój cud.

Oj chyba nici z mojego cudu :-(
Nawet jak coś wyszło to i tak mogą to zakończyć.
Jestem w szpitalu na badaniach.
Jest podejrzenie że mam polip. Jutro mam operacje czy zabieg pod narkozą żeby zobaczyć czy to to, i co to itd.
Boję się.
wiecie może na czym to może polegać?
Kurde przecież co miesiąc miałam usg i nic nie było widać :-(

reklama
Do góry