reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczyny!
Od 14dc mam tkliwe piersi i sutki i tak jest do dnia dzisiejszego (dziś 26dc). Od czasu do czasu czuje 'ciągnięcie' w dole brzucha. Czy to mozliwe ze sie udalo?? czy sobie wkrecam?
Znowu zaczynam tracic nadzieje. Nie wiem co robić...

reklama
karla objawy na ciążę I na @ są identyczne...mi jak sie udało, byłam pewna ze zaraz dostanę @....a jak się nie udawało to byłam pewna ze się udało...więc nie ma co sobie wkręcać....musisz poczekać spokojnie do testu...

karla nie wmawiaj sobie nic ;) serio nie nakrecaj sie bo to tylko pogarsza sprawe :p nie doszukuj sie niczego i cierpliwie czekaj a wlasciwie nie czekaj :) odciagnij od tego glowe jak najdalej, mniejsze rozczarowanie a jakby tak.. to wieksza radosc i zaskoczenie :) wiem co mowie :p ja sie tak wkrecalam 3 lata a jak dalam spokoj to sie udalo i bylam w szoku i tak wielkiej radosci ze sie poplakalam ale najpier wporzadnie przeklnelam nad tym testem :p

Karla, wiem, że nie jest łatwo, ale tak jak piszą Dziewczyny, nie doszukuj się objawów, bo możesz się bardzo rozczarować, a chyba lepiej pozytywnie się zaskoczyć :-) Czego Ci oczywiście życzę.

Ikasia, fajny brzuszek. Ja też wypatruję swojego, ale oczywiście nic jeszcze nie widać :-)

Błonka, szkoda, że jedna krecha.

Ja dziś byłam u gina. Maleństwo ma 4cm, dwie rączki, dwie nóżki, jedną główkę i jeden brzuszek. No i serduszko jak powinno. Także jestem szczęśliwa :-) Dziś jeszcze nie robił mi tych wszystkich badań genetycznych. Kazał przyjść 30 sierpnia i mówi, że wtedy wszystko zrobimy. Trochę się boję, ale musi być dobrze :tak:.

Oczywiście macie rację dziewczyny. Mój organizm wariuje, ale to moze dlatego, że hormony wracają do 'normy'. Może PMS mi sie odzywa? kto wie..
Przydałoby się jeszcze pracę zmienić, bo stres jest ogromny a nikomu nie potrzebny :p

Cześć kobitki..pustka tu straszna,ale muszę się wyżalić więc i tak napiszę..
Wczoraj ukradli nam wózek :( Stał na klatce zostawiłam go na 15min.bo weszłam do domu przewinąć młodą ...Kurcze szkoda mi go bo był fajny..Pół biedy, ze to nie ten podwójny...Bo bym sie zapłakała..No cóż nic już nie zrobię, zamówiłam z allegro trójkołowca takiego jaki mi się marzył ..No i byłam u Gina...Nie wiem czy wam mowiłam, ale kazał mi zrobić mnóstwo hormonów i obliczyłam sobie,ze to mnie wyjdzie jakieś 400zł :/ Dramat..Nie wiem po co płacimy te chore składki na nfz jak potem i tak każą robić prywatnie...
A tak to bez zmian..Szykuję się i jadę zawieź młodą do przedszkola..
Co u Was? Kurcz dawno Gryzonia nie było... Kruszka, a ty jak ?. Ikasia- a ty za chwilkę półmetek!! co chwile nie mogę się nadziwić, ze to tak szybko zleciało ...

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Ja w trakcie 1 cyklu stymulowanego clo, dziś 30dc. Tyle że ja mam je długie i nieregularne. Chyba się nie udało, bo w sumie nie mam żadnych objawów, eh...

Ikasia, ładny brzuszek :tak:, teraz już pójdzie z górki.
aneczek, nic się nie martw - na pewno wszystkie badania wyjdą dobrze.
kamii, masz rację z tymi cenami badań. Ja po poronieniu też musiałam wszystko prawie zrobić na własną rękę, wyszło prawie 500zł, a teraz muszę jeszcze dorobić kolejne, za kolejne ok.200zł. Skąd to brać... :baffled:
Co za ch.. zwinął ten wózek! mało czym brzydzę się tak jak złodziejstwem :angry:

Do góry