reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny zajęte swoimi sprawami, to mało się odzywają

Pachnąca też dawno się nie odzywała, ale to wiadomo przy dwójce więcej się dzieje

Kamii bydle jakieś, a nie człowiek, po cholerę komuś wózek. Ja myślałam, że te czasu kradzieży już minęły..Ah...szkoda gadać

Celta się okaże czy się udało, nie koniecznie trzeba mieć jakieś objawy, raz są raz ich nie ma, także tym bym się nie kierowała. powodzenia

U mnie zostały ostatnie 9 tygodni, małe zakupy już poczyniłam, wyciągnęłam po Filipie ubranka, czekają na pranie i prasowanie ;-) Tydzień temu byłam na usg i już na 100% chłopczyk, czyli nic się nie zmieniło :tak:
Pozdrawiam

Celta się okaże czy się udało, nie koniecznie trzeba mieć jakieś objawy, raz są raz ich nie ma, także tym bym się nie kierowała. powodzenia

Dzięki Ci za słowa otuchy! Zobaczymy co będzie.. Mam jeszcze wątłą nadzieję, ale chyba jednak się poddałam, bo "zbroję się" na kolejny cykl. Rozglądam się z dobrym termometrem i dokupiłam testy owulacyjne, bo z tej partii zostało mi tylko 7szt. No nic. Nikt nie mówił, że będzie łatwo.

A Ty już finiszujesz, powodzenia, dbaj o siebie! :-)

kami fajnie ze się odzywasz...coraz nas tu mnie...starych staraczek:) Z tym wózkiem to przesrane....wez zostaw na 5 minut to nawet wózek dziecku ukradną:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::wściekła/y: ale tak jak dziewczyny pisza, powinnas zgłosic na policje I obserwowac allegro...

U mnie zaczyna się 20 tydzien wg OM...ale wg USG jestem 5 dni do tyłu, wiec jestem jeszcze w 19...ale zobaczymy we wtorek, bo kolejna wizyta...dzisiaj odebrałam wyniki badan...ciągle bez anemii, wiec super, wyniki moczu tez dobre...oby tak dalej...nie biorę zadnych witamin...od pcozatku ciązy mam 200g do rpzidu, wiec dokłądnie tyle co wazy dzidzi:):)
We wtorek mam wizyte I mam nadzieje ze potwierdzi się, ze bedzie córeczka, bo u nas burza mózgów co do imienia...I jestesmy teraz na etapie trzech imion: Oliwia, Gabrysia I Maja...I chyba szalka pomału przechyla sie na Maję:):):)

Ikasia też mi się podobało Maja :-) O Gabrysi też nawet myślałam :tak: Jejku już półmetek :szok:
Kamii co za .... :wściekła/y:
Błonka trzymam za wizytę u ortopedy &&&&&&&&

Dziewczyny a odzywała się tu pachnąca po porodzie? Jak tam bliźniaczki?
U nas nic szczególnie nowego, Marta zaczyna dreptać trzymając się np. barierki łóżeczka. Ogólnie to stanie jest na topie, gdzie się tylko da. Ja już jestem po 2 tygodniach pracy, teraz 2 tygodnie wolnego i znowu 2 tygodnie pracy. I tak do końca roku, potem wracam na pełny etat... Aaaa i nocki dalej tragedia, dwie były lepsze, że spała na początku 3-4 h, ale tak to pobudki dalej co godzinę :wściekła/y:

hej dziewczyny..Ania widzę już na nogach :) ..
Co do wózka to nie, nie wzywałam policji bo po co?. mojej kuzynce też ukradli i po miesiącu umorzyli..prawda jest taka, ze to jest "niska szkodliwość społeczna" i mają to gdzie..To,że ja wydałam ponad tysiaka na ten wózek już ich nie interesuje...chciałam wam pokazać jaki wózek zamówiłam, ale nie mogę naleź więc pokaże wam podobny, choć według mnie ten co zamówiłam jest lepszy..jest szaro zielony i ma lepszą budkę do tego jest torba...ale koła te same.http://allegro.pl/maxi-cosi-mura-3-purple-blossom-dodatki-idealny-i3474632255.html a to moj, a raczej juz nie mój http://allegro.pl/twister-nowy-alu-wozek-2w1-modne-kolory-sezonu-hit-i3465135359.html Jakby któras taki miała to mam na oddanie gondole i torbę bo ukradli jak miałam włożoną spacerówkę bez torby...kolor różowo biały..
Ikasia trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&...
Nie wiem Dziewczyny jak dowiaduję się o waszych ciążach to jestem zadowolona, a gdy teraz koleżanka mi powiedziała, ze jest to jako przykro mi się zrobiło, aż mam wyrzuty sumienia...nie wiem...Oby do Grudnia ;-)...Jak Kruszka? i co z Gryzoniem ?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marzyłam o tym Maxi Cosi Mura 4, ale jakoś mi potem przeszło. Postawiłam na Jedo Fyn 4ds, który się Kruszce podobał i jestem zadowolona. Bardziej z gondoli, ale spacerówka na razie też jest ok. Niedługo się i tak przesiądziemy do innej, bo ta z Jedo jest za wysoko i mała sama nie będzie umieć do niej wsiąść

Do góry