reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Czy któraś z Was miała niefajne objawy po duphastonie? Biorę go teraz na wywołanie @ - 2x2 tabletki/dobę przez 5 dni. Zaczęłam w poniedziałek wieczorem a dzisiaj cały dzień ostro mnie mdli i okresowo "gania" do kibelka, choć nie mam biegunki. Czy miałyście coś takiego po duphastonie? Czy po prostu się strułam ::) choć pojęcia nie mam, czym...

reklama
Hej Esia :) biedaku ale się masz z tymi choróbskami... :( poczytaj może na ulotce czy takie objawy mogą występować..???

Powiem krótko - miałam tak samo...mdłości, zawroty głowy - generalnie objawy ciążowe :) no bo w końcu za prawdziwe ciążowe też odpowiedzialny jest progesteron

Alek dzisiaj już lepiej - "tylko" 3x w ciągu dnia mnie krytycznie mdliło. Ale wczoraj było kiepsko... Mam nadzieję, że po pierwszym szoku organizm jakoś doszedł do siebie i nie będzie tak źle.
Elżbietko rzeczywiście to końska dawka ale gin tak zalecił, a ja nie oponowałam - wszystko, byle nie zastrzyki ::)

Dziewczyny ja też w tym miesiącu dostałam douphaston i jak na razie żadnych objawów, ale z moim organizmem już tak mam jak zaczyna wołać, że coś jest nie tak to już sytuacja jest wtedy podbramkowa :)

POMOCYYYYY!!!!!! NIECH MI KTOŚ ODPOWIE :Czy to możliwe aby po skończonej dawce lutiny nie pokazała się miesiaczka, 13-wziełam ostatnie dawki brałam jedną rano i jedną wieczorem dopochwowo trzy dni po dostałam minimalnego plamienia takie brązowe mazajki ,ale minimalne i na drugi dzień podobnie ledwo co a i do teraz brak @ i jej jakichkolwiek śladów a dziś od odstawienia mija 10 dzień-testy ciążowe negatywne-co jest grane? :( :( :(

reklama
LANA albo za słabe stężenie hcg na testy...albo za slabo luteina na ciebie zadziałąła...Ja najczęściej miałam zastrzyki na wywołanie a luteinę dopiero potem po wywołaniu... Życzę ci serdecznie żeby powód był pierwszy prawdziwy ale nie pozostaje ci nic innego tylko poskarżyć się lekarzowi...Pozdrowionka

Do góry