Czy któraś z Was miała niefajne objawy po duphastonie? Biorę go teraz na wywołanie @ - 2x2 tabletki/dobę przez 5 dni. Zaczęłam w poniedziałek wieczorem a dzisiaj cały dzień ostro mnie mdli i okresowo "gania" do kibelka, choć nie mam biegunki. Czy miałyście coś takiego po duphastonie? Czy po prostu się strułam : choć pojęcia nie mam, czym...
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Esia, jakas końska dawke dostałas! Nic dziwnego że tak sie czujesz!! ale jak odstawisz to minie
ja z kolei strasznie zaczełąm tyc przy duphastonie, na razie go odstawiłam, zeby porobic konkretne badania
ja z kolei strasznie zaczełąm tyc przy duphastonie, na razie go odstawiłam, zeby porobic konkretne badania
Alek dzisiaj już lepiej - "tylko" 3x w ciągu dnia mnie krytycznie mdliło. Ale wczoraj było kiepsko... Mam nadzieję, że po pierwszym szoku organizm jakoś doszedł do siebie i nie będzie tak źle.
Elżbietko rzeczywiście to końska dawka ale gin tak zalecił, a ja nie oponowałam - wszystko, byle nie zastrzyki :
Elżbietko rzeczywiście to końska dawka ale gin tak zalecił, a ja nie oponowałam - wszystko, byle nie zastrzyki :
LANA
Fanka BB :)
POMOCYYYYY!!!!!! NIECH MI KTOŚ ODPOWIE :Czy to możliwe aby po skończonej dawce lutiny nie pokazała się miesiaczka, 13-wziełam ostatnie dawki brałam jedną rano i jedną wieczorem dopochwowo trzy dni po dostałam minimalnego plamienia takie brązowe mazajki ,ale minimalne i na drugi dzień podobnie ledwo co a i do teraz brak @ i jej jakichkolwiek śladów a dziś od odstawienia mija 10 dzień-testy ciążowe negatywne-co jest grane?
reklama
LANA albo za słabe stężenie hcg na testy...albo za slabo luteina na ciebie zadziałąła...Ja najczęściej miałam zastrzyki na wywołanie a luteinę dopiero potem po wywołaniu... Życzę ci serdecznie żeby powód był pierwszy prawdziwy ale nie pozostaje ci nic innego tylko poskarżyć się lekarzowi...Pozdrowionka
Podziel się: