reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Lanuś- ineczej byc nie moze;)!
Pamietasz- Ty pierwsza odpowiedzialas na mój post:)-jeszcze w kwietniu:)- takim sentymentem ogromnym Cie darze;)
Trzymam kciukaski- kiedy testujesz??:)

oj Rusałko nie wiedziałam skarbie ,że mam u Ciebie takie względy aż się wzruszyłam tak mi miło ;D-dziękuje!!!! :-* a Co do testowanka to sama nie wiem może tak do środy sie wstrzymam ,13 wziełam ostatnie luteiny i na razie nic -dziś tak się żle czuję w pracy myślałam ,że umre tak mi nie dobrze, zbiera mi się ciągle na wymioty i odbija mi sie ciągle .Mąż objadek z córcią mi przyniósł smaczny a ja ledwo pomemlałam,jadłam na siłe-bleee :( :p -ale te objawy to coś mi się wydaje ,że na grype żołądkową bo wszyscy w koło horują istna epidemia :mad:-a ja tak bym chciała aby to tak było na dzidziusia ::)

No grypa żołądkowa teraz szaleje ::) Moja rodzinka choruje, ja się na razie trzymam..
Ale LANA - u Ciebie to wcale nie musi być grypa ;) Oby to był dzidziuś :D Trzymam kciuki :D

Malaga aby Twoja słówka się sprawdziły aż boje sie marzyć tak tylko po cichutku to robie bardzo cichutku ::) ;)-ale mam obawy niestety ,że nie tym razem :(-znalazłam dziś na wkładce taka małą mazajke zabarwiona na lekko czerwonawo ale od rana a teraz już wieczór i nadal nic a dół brzucha troche pobolewa z takimi przerwami,ale wydaje mi się ,że skoro trzy dni temu skończyłam luteine to czas najwyższy aby mnie zalało ???

Boję się zobaczyć znowu jedną kreche i już od kilu miesięcy nie tykam testów aby się nie rozczarować chociaż jeden mam schowany od kilku miesięcy czeka na swój czas mam nadzieje ,że wkrótce on nadejdzie ;).Poczekam do środy rano jeśli mnie nie zaleje to testuje ale zawsze jak coś planuje to mi nie bardzo wychodzi więc myśle ,że do tego czasu mnie niestety zaleje wstrętna @ :mad:-ale poczekamy zobaczymy ::) .Rany ale mi nie dobrze i w głowie zaczyna mi się lekko kołowrocić ,jestem do kitu-bleeee!!!!.A od jutra mam urlopik-hip hip huraaaa!!! ;D-i aż do 27 pażdziernika ;D

LANA pisze:
oj  Rusałko nie wiedziałam skarbie ,że mam u Ciebie takie względy aż się wzruszyłam tak mi miło  ;D-dziękuje!!!! :-* a Co do testowanka to sama nie wiem może tak do środy sie wstrzymam ,13 wziełam ostatnie luteiny i na razie nic -dziś tak się żle czuję w pracy myślałam ,że umre tak mi nie dobrze, zbiera mi się ciągle na wymioty i odbija mi sie ciągle .Mąż objadek z córcią mi przyniósł smaczny a ja ledwo pomemlałam,jadłam na siłe-bleee  :(   :p -ale te objawy to coś mi się wydaje ,że na grype żołądkową bo wszyscy w koło horują istna epidemia :mad:-a ja tak bym chciała aby to tak było na dzidziusia  ::)

Lana ja tak miałam na fasolke :) i nadal niestety mam - niestety co do objawów bo ciężko się skupić na czymś innym niż trudności z trawieniem ;)

reklama
Oj Basieńka uwierz ,że byłabym najszczęsliwsza na caaałym świecie jak by to było na fasolke :) i wszystkie mdłości bym przeżyła z uśmiechem na twarzy ale boje się ,że to choróbsko a nie fasolka a na dodatek miałam godzinke temu na papierze zabarwiony śluzik a teraz znowu nic, coś mi się wydaje ,że jednak @ nadchodzi :(

Do góry