reklama
LANA
Fanka BB :)
oj Rusałko nie wiedziałam skarbie ,że mam u Ciebie takie względy aż się wzruszyłam tak mi miło ;D-dziękuje!!!! :-* a Co do testowanka to sama nie wiem może tak do środy sie wstrzymam ,13 wziełam ostatnie luteiny i na razie nic -dziś tak się żle czuję w pracy myślałam ,że umre tak mi nie dobrze, zbiera mi się ciągle na wymioty i odbija mi sie ciągle .Mąż objadek z córcią mi przyniósł smaczny a ja ledwo pomemlałam,jadłam na siłe-bleee -ale te objawy to coś mi się wydaje ,że na grype żołądkową bo wszyscy w koło horują istna epidemia -a ja tak bym chciała aby to tak było na dzidziusia :
LANA
Malaga aby Twoja słówka się sprawdziły aż boje sie marzyć tak tylko po cichutku to robie bardzo cichutku : -ale mam obawy niestety ,że nie tym razem -znalazłam dziś na wkładce taka małą mazajke zabarwiona na lekko czerwonawo ale od rana a teraz już wieczór i nadal nic a dół brzucha troche pobolewa z takimi przerwami,ale wydaje mi się ,że skoro trzy dni temu skończyłam luteine to czas najwyższy aby mnie zalało ???
LANA
Boję się zobaczyć znowu jedną kreche i już od kilu miesięcy nie tykam testów aby się nie rozczarować chociaż jeden mam schowany od kilku miesięcy czeka na swój czas mam nadzieje ,że wkrótce on nadejdzie .Poczekam do środy rano jeśli mnie nie zaleje to testuje ale zawsze jak coś planuje to mi nie bardzo wychodzi więc myśle ,że do tego czasu mnie niestety zaleje wstrętna @ -ale poczekamy zobaczymy : .Rany ale mi nie dobrze i w głowie zaczyna mi się lekko kołowrocić ,jestem do kitu-bleeee!!!!.A od jutra mam urlopik-hip hip huraaaa!!! ;D-i aż do 27 pażdziernika ;D
LANA pisze:oj Rusałko nie wiedziałam skarbie ,że mam u Ciebie takie względy aż się wzruszyłam tak mi miło ;D-dziękuje!!!! :-* a Co do testowanka to sama nie wiem może tak do środy sie wstrzymam ,13 wziełam ostatnie luteiny i na razie nic -dziś tak się żle czuję w pracy myślałam ,że umre tak mi nie dobrze, zbiera mi się ciągle na wymioty i odbija mi sie ciągle .Mąż objadek z córcią mi przyniósł smaczny a ja ledwo pomemlałam,jadłam na siłe-bleee -ale te objawy to coś mi się wydaje ,że na grype żołądkową bo wszyscy w koło horują istna epidemia -a ja tak bym chciała aby to tak było na dzidziusia :
Lana ja tak miałam na fasolke i nadal niestety mam - niestety co do objawów bo ciężko się skupić na czymś innym niż trudności z trawieniem
reklama
LANA
Oj Basieńka uwierz ,że byłabym najszczęsliwsza na caaałym świecie jak by to było na fasolke i wszystkie mdłości bym przeżyła z uśmiechem na twarzy ale boje się ,że to choróbsko a nie fasolka a na dodatek miałam godzinke temu na papierze zabarwiony śluzik a teraz znowu nic, coś mi się wydaje ,że jednak @ nadchodzi
Podziel się: